Nieuw

Soros eist dat Europa Afrika 30 miljard euro per jaar geeft om instorting van de EU te voorkomen

De linkse Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros heeft de lidstaten van de Europese Unie opgeroepen om jaarlijks 30 miljard euro aan Afrika te geven voor een aantal jaren om de stroom migranten te beteugelen waarvan hij nu beweert dat deze het politieke blok zou kunnen omverwerpen.

De heer Soros, die in 2015 in een interview aandrong op massamigratie en inhield dat “in ons plan de bescherming van vluchtelingen als doel wordt gesteld en nationale grenzen als obstakel”, wil nu dat de EU miljarden aan Afrika betaalt om massamigratie te voorkomen, meldt Kronen Zeitung.

De miljardair, waarvan de Open Society Foundations (OSF) extreem-linkse activistengroepen en open grenscampagnevoerders hebben gefinancierd, voegde daaraan toe dat het onwaarschijnlijk was dat de EU-lidstaten bereid zouden zijn om het geld uit te geven met de bewering dat het “veel hoger was dan wat de lidstaten bereid of in staat zijn te betalen”.

Soros schreef een commentaar stuk voor Focus en zei dat in plaats daarvan het blok in de schulden moest duiken en geld moest lenen om de onderneming te financieren en zei: “De financiering kan worden gedaan door de grotendeels onaangesproken kredietcapaciteit van de EU te gebruiken.”

De nieuwe populistische Italiaanse coalitieregering is de grootste bedreiging voor de Europese Unie volgens Soros, die zei dat het land met geld moet worden gecompenseerd voor het feit dat het voor zoveel binnenkomende migranten moet zorgen, terwijl andere EU-landen grenscontroles hebben ingesteld.

Hij riep president Emmanuel Macron van Frankrijk en bondskanselier Angela Merkel van Duitsland op om gezamenlijk het voortouw te nemen in deze kwestie of te maken te krijgen met een steeds sterker wordend anti-establishment-sentiment uit Italië en andere landen.

Soros zei zelfs dat Duitsland en Frankrijk de last van het Afrikaanse project van 30 miljard euro in hun eentje op zich moesten nemen en dat het geld “peanuts was om de ineenstorting van de EU te voorkomen” was.

Het afgelopen jaar hebben Soros en zijn netwerk van NGO’s in Oost- en Centraal-Europa voortdurend onder vuur gelegen, waarbij de Hongaarse premier Viktor Orbán de beweging leidde tegen de invloed van de miljardair.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/06/07/soros-demands-europe-give-africa-30-billion-euros-year/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

18 Comments on Soros eist dat Europa Afrika 30 miljard euro per jaar geeft om instorting van de EU te voorkomen

 1. Walther Woortman // juni 7, 2018 om 20:07 //

  Of ze nou wel betalen of niet betalen, Europa gaat gewoon naar de klote door al die moslims.

  Like

 2. Yvonne // juni 7, 2018 om 20:18 //

  Trek zelf je knip open je hebt miljarden rijk geworden griezel

  Liked by 1 persoon

 3. Geen nood, de bedoeling is dat we de poen die we tekort komen via de Europeese Centrale Bank bij de heer Soros & Friends BV lenen tegen een redelijke rente van zeg 12% per jaar. Nu weet ik even niet of dat wringt met de mensen van Rothschild & Co die al 100 jaar bezig zijn om Europa en vooral de Duitsers op zo’n zelfde soort manier leeg te roven. Bij dat geroof zijn wij maar bijvangst maar ja, elke piek telt.

  Liked by 1 persoon

 4. Diana Steijn // juni 7, 2018 om 20:41 //

  Het lijkt me een heel goed idee als deze Soros het zelf eens ging bekostigen. Hij is zelf de kwade genius achter die grote volksverhuizing uit Afrika. laat hij het zelf nu ook maar opknappen

  Liked by 1 persoon

 5. skeeter // juni 7, 2018 om 20:49 //

  40 jaar geleden op basis school moest je bij je ouders gaan schooien voor een gulden oid voor de zielige negertjes. Had die meester toen gelijk zijn nek moeten omdraaien.

  Liked by 2 people

 6. Fransdo // juni 7, 2018 om 21:11 //

  Er komen steeds meer gestoorde gekken in de samenleving. Dat is op zich niet zo heel erg want die kun je opbergen. Erger wordt het als andere gestoorde gekken daar ook nog eens naar gaan luisteren en in posities verkeren dat ze er ook nog wat mee gaan doen. .

  Like

 7. Het lijkt mij een heel goed idee om dit vies vuil stuk vreten onmiddellijk een inreisverbod te geven voor alle landen van de nog bestaande unie en op straffe van of zelfs aan te dringen bij de US hem onmiddellijk op te pakken en te berechten met als eis de doodstraf wegens hoogverraad en staatsondermijnende activiteiten die leiden tot terrorisme! Die hele tering-familie van hem er eveneens ook bij en daarbij vooral niet te vergeten alle (in)directe stichtingen te ontmantelen en gelden en bezittingen verbeurd te verklaren. Dat geld allereerst voor zijn gehele kapitaal. Alles en iedereen die er indirect of direct bij betrokken was onmiddellijk te ontslaan, arresteren en de lik in te gooien om vervolgens (hangt van het vergrijp af) een levenslang beroepsverbod in te stellen en et totale onthouding van sociale uitkeringen te geven.
  ZO STRAF JE EFFICIENT!

  Like

 8. Johan // juni 7, 2018 om 21:29 //

  Dat idee van miljardair Soros, om de Europese Unie 30 miljard euro te laten schenken aan Afrika, is om meerdere redenen pervers en absurd.
  Duidelijk mag zijn, dat meneer Soros als de roeptoeter van de extreemlinkse deugmens fungeert. Deze deugmensen menen, de wijsheid in pacht te hebben en wel even aan Europa te kunnen dicteren wat het behoort te doen.

  Welnu, reden 1 om geen cent meer aan Afrika te geven is: Europa heeft al meer dan 100 jaar lang, heel veel geld in deze bodemloze put gestort middels allerlei mogelijke en onmogelijke ontwikkelingsprojecten. Resultaat heeft het echter nooit opgeleverd. Daarbij verdween het merendeel van het geld ook nog eens in de zakken van allerlei onduidelijke dictators en profiteurs.

  Reden 2 en dat is een heel belangrijke. Als Europa nu geld blijft investeren in die Afrikaanse landen, zal hun levensstandaard waarschijnlijk toch iets gaan stijgen. Juist dat is echter voor Europa funest. Immers, het jaarlijkse gemiddelde salaris in Afrika zal erdoor omhooggaan van enkele tientallen dollars per jaar op dit moment naar straks enkele honderden of meer dollars per jaar. Op dat moment zal de gemiddelde Afrikaan in staat zijn, om 2 a 3 duizend dollar te lenen van zijn stam, om de trip naar Europa te kunnen bekostigen. Op deze manier financiert Europa paradoxaal genoeg dus zijn eigen ondergang. De goedbedoelde ontwikkelingshulp zal het startsein blijken te zijn voor een weergaloze migratiegolf deze kant op, richting Europa.

  Like

 9. Duchesne // juni 7, 2018 om 21:51 //

  Hahahahahahaha, Soros jongeuh toch, bende weer de randdebiel aan het uithangen jongeuh. Ge lijkt den Trump wel, met eerst Kimmeke uitnodigen en dan alsoe hapt afzeggen.
  Wat zijdde toch een sletteke Soroske, ge doet echt alles om iets te kunne zijn, lukt blijkbaar nie om zlefrsoect met geld te kope jongeuh, verrekte mongol.

  Witte wa koekwauske, ge hed toch genoeg kruipers die uw aanbidden, wilde nie eens een John Paul Jones speleuh jongeuh, met een Sorostown en dan met uw slaafkes van het EU parlement lekker same pillekes ete en elkaar het kopke afknalle jongeuh.

  Vuile omo Soros jongeuh, het bewijs is er dqtrin ons land de IQ zakt, mijn hedde ook al aangestoke nu vuile kut mongol….

  Liked by 2 people

 10. jrtpf // juni 7, 2018 om 22:07 //

  het is één groot toneel. Mij staat lachen en janken nabij. Media, manipulatief indoctrinerend. Wat heeft die gast nu ergens mee te maken alsdan alleen een met een bak geld? Dus die bemoeit zich dan wel even met de wereld economie , handel en politiek? Rutte morst een kopje koffie, ruimt het zélf op, so zo! echt wel landelijk nieuws, zus van maxima overlijd, wereldnieuws so sow, zelfdoding o ja?
  Snap je? wat wil je nog geloven?
  Die zuuros koopt mensen om met zijn miljarden, heeft connecties. Alles draait om poen en heerschapij, en dat komt uiteindelijk van oorsprong uit dynastieën, monarchieën, clans. Het is een eeuwenoude rivaliteit tussen deze. Niks veranderd in de eeuwen. 500 jaar geleden verkondigde men de staats- ( de monarchen, edelen, notabelen ect ) “boodschap” op een plein, aan de “burger”, tegenwoordig de “overheid” via radio en tv.

  Like

 11. Merel // juni 8, 2018 om 01:38 //

  In geen 30 miljoen jaar

  Like

 12. Merel // juni 8, 2018 om 01:40 //

  Herstel : in geen 30 miljard jaar

  Like

 13. Merel // juni 8, 2018 om 01:42 //

  Laat hem het zelf maar betalen, hij heeft immrrs geld te veel

  Like

 14. Merel // juni 8, 2018 om 01:52 //

  Laat hem het zelf maar betalen, hij heeft immers geld te veel

  Like

 15. bertje // juni 8, 2018 om 11:25 //

  maar 30 miljard per jaar ? daar kan je toch niks mee. ik verdien meer per maand hoor als ik die lui buiten zou kunnen houden.

  Like

 16. Beter is het om Afrika te herkoloniseren. Langs die weg kan het huidige wanbeleid en de onverantwoorde bevolkingspolitiek die tot een exodus richting de vetpotten van Europa leidt aan de wortel worden bestreden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s