Nieuw

Meisjes lopen weg van huis – vluchtelingkind Hussain verkracht ze allebei tegelijk

Hussain kwam in contact met zijn jonge slachtoffers op het treinstation Rättvik. De verzonken foto toont de Afghaan toen hij, als een "16-jarige", werd gearresteerd voor het aanranden van een 14-jarig meisje tijden het "Putte i parken" muziekfestifal in Karlstad in juli 2016.

Twee 14-jarige meisjes in Dalarna besloten om van huis weg te lopen. Het eindigde met dat ze ze allebei werden verkracht door vluchtelingkind Hussain, die hen naar zijn asielaccomodatie meelokte. De Afghaan was eerder veroordeeld voor het aanranden van een meisje op het muziekfestival “Putte i parken”, maar ontliep deportatie.

Het was een dag in december 2017 dat de twee 14-jarige schoolvriendinnetjes besloten om samen “ervandoor te gaan”.

Ze reisden naar het treinstation in Rättvik, waar ze van plan waren de nacht door te brengen. Maar het werd koud en plotseling verscheen het vluchtelingenkind Hussain die de meisjes aanbood om bij hem thuis te slapen.

Na enige twijfel stemden de meisjes ermee in om naar de asielaccomodatie in Borlänge te gaan waar de Afghaan woonde. Hij zei dat ze stil moesten zijn, zodat het personeel niet kon ontdekken dat ze er waren.

Toen ze de kamer binnenkwamen, begon Hussain de meisjes te betasten en eiste dat ze hem kuste.

In bed probeerden de 14-jarigen tevergeefs aan de naderende vluchteling te ontsnappen door samen tegen elkaar zich tegen de muur te drukken.

Maar dat was tevergeefs – de Afghaan slaagde erin om ze allebei om de beurt te verkrachten door hen met zijn lichaamsgewicht vast te houden.

Toen de meisjes uit het huis wisten te ontkomen, namen ze contact op met een familielid die hen kwam halen. Ze waren er toen slecht aan toe en een meisje was zo geschrokken dat ze niet kon praten.

Hussain heeft op 26 december 2015 als onbegeleid vluchtelingkind asiel aangevraagd in Zweden. Hij beweerde 15 jaar oud te zijn, maar de Zweedse Migratiedienst ontdekte dat hij loog over zijn leeftijd en testte hem als volwassene. De asielaanvraag van de Afghaan werd op 8 december 2017 verworpen.

Krijgt een flinke strafkorting – als “18-jarige”

Ondanks de medische leeftijdsindicatie krijgt Hussain, nu hij is veroordeeld voor verkrachting, een flinke strafkorting van de Falu rechtbank, die hem als “18-jarige” heeft veroordeelt tot slechts anderhalf jaar gevangenisstraf. Volgens het vonnis was de strafwaarde voor “een oudere overtreder” drie jaar gevangenisstraf geweest. De Afghaan is ook veroordeeld voor het vernielen van ramen in het asielhuis en het bedreigen van een hulpverleenster. Volgens het vonnis zal hij worden uitgezet – maar slechts voor vijf jaar.

De twee meisjes in Dalarna die door de Afghaan zijn verkracht hebben zich na het incident erg slecht gevoeld. Beiden hebben een zeer hoog schoolverzuim gehad en waren gedwongen slaapmiddelen te nemen om te kunnen slapen.

Bron:

http://www.friatider.se/flickor-rymde-hemifr-n-d-v-ldtog-flyktingbarnet-hussain-b-da-tv-p-en-g-ng

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Meisjes lopen weg van huis – vluchtelingkind Hussain verkracht ze allebei tegelijk

 1. Ze zijn slechts 14 jaar maar toch….eigen schuld dikke bult.
  Ze leren het ook nooit.

  Like

 2. @Lisa die dikke bult komt nog als ze een beetje pech hebben

  Like

 3. Cornelia // juni 7, 2018 om 17:33 //

  De cultuurverrijking waar men niet over spreekt.
  De Zweden moeten ophouden met klagen en massaal op de SD stemmen dan kan er begonnen worden met de zuivering van het land.

  Like

 4. polderboy // juni 7, 2018 om 18:27 //

  Een vermist 14 jarig meisje is in Duitsland ook dood gevonden.

  De Turk hebben ze te pakken, maar zijn mattie, een Irakees, die lekker als “vluchteling” vakantie vierde op kosten van de Duitsers en in die tijd al een strafblad van hier tot Tokyo had opgebouwd, is lekker terug naar de islamitische heimat gereisd:
  http://www.foxnews.com/world/2018/06/07/germany-girl-14-killed-fugitive-iraqi-suspect-sought.html

  En zoals we sinds die Turkse pooier Saban weten, ligt die Irakees nu ook lekker in het zwembad daar, omdat dat zo “keurig is geregeld in keurige verdragen”.

  Liked by 1 persoon

 5. fuck all refugees

  Like

 6. Henk der Niederlander // juni 8, 2018 om 15:25 //

  De pestleier is gelukkig opgepakt door de Koerden en Ik neem aan dat die hem op korte termijn zullen uitleveren.

  https://nieuws.tpo.nl/2018/06/08/iraakse-asielzoeker-ali-b-verdacht-van-moord-14-jarig-duits-meisje-opgepakt/

  Like

 7. Smits // juni 8, 2018 om 19:50 //

  Was dat nu sarcastisch bedoeld Lisa of ben je echt zo een encellige?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s