Nieuw

Heftige kritiek uit Italië: George Soros heeft verdiend aan de dood van honderden mensen

Speculatieve uitlatingen van de bekende Amerikaanse miljardair van Hongaarse afkomst, George Soros, hebben heftige reacties uitgelokt onder Italiaanse politici.

Hij had ook een gastcommentaar over Europese vluchtelingen en Europolitik laten publiceren na de regeringsvorming in Italië, in de “Corriere della Sera” en diverse andere Europese kranten, waaronder ook in “Focus”.

De kunst van de indirecte verdachtmaking
George Soros lijkt te proberen om de Lega Nord partij van de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini in het bijzonder in soortgelijke moeilijkheden te brengen als de Amerikaanse president Donald Trump, waar speciale onderzoeker Robert Mueller tevergeefs op zoek is naar bewijs dat Rusland afspraken had gemaakt met het Trump-team in de verkiezingscampagne. Soros zei:

Ik weet niet of Poetin zijn partij effectief financiert, maar het is een zaak die het Italiaanse publiek moet onderzoeken.

Hij bekritiseerde ook de plannen van de nieuwe Italiaanse regering met betrekking tot de deportatie van illegale migranten en het Europese beleid.

Het is een grote bedreiging en ik ben erg bezorgd, er is een nauwe relatie tussen Matteo Salvini en Poetin,” zei Soros.

Nogmaals, de veronderstelling dat Salvini’s partij afhankelijk zou zijn van Rusland. Omdat onder de nieuwe regering Italië waarschijnlijk de euro zal verlaten of het systeem zo zwaar zal belasten dat de facto de liquidatie ervan zou kunnen veroorzaken, zouden de financiële belangen van Soros ook ernstig worden aangetast.

Wie niet voor de agenda van Soros is, wordt door de miljardair aangeduid als gekocht door Rusland

Het feit dat George Soros het voortdurend verkoopt als een daad van filantropie, dat hij het Europees centralisme promoot met de ontmoediging van de nationale parlementen en de voortdurende overmatige schuldenlast van de EU-landen, door middel van ongecontroleerde leningen van de centrale banken, maakt veel Italianen boos.

En Soros omschrijft de tegenstanders van zijn agenda graag als opgekocht door Rusland, of het nu de Italianen zijn, of Hongarije met Viktor Orban of president Trump in de VS, waar Soros in belangrijke mate betrokken was bij de verspreiding van de Russische ‘conspiracy’ theorie tegen Trump.

Salvini ging daartegen in en zei dat:

Poetin is een van de beste staatslieden ter wereld – Soros “gewetenloos en zonder skrupules”. “We hebben nog nooit een lire, een euro of een roebel uit Rusland ontvangen.

Claudio Borghi, Legapoliticus, viel Soro’s houding ten opzichte van het vluchtelingenvraagstuk aan:

Soros ongerust over de Italiaanse regering? Dat betekent dat we de goede richting uitgaan. We maakten ons zorgen toen hij stiekem Gentiloni [ex-premier van Italië] ontmoette. We begrijpen dat degenen die al jaren op de ruggen van immigranten speculeren, de ngo’s en schippers financieren om ze naar Italië te brengen, nu weten dat dit voorbij is en elke excuus gebruiken om ons aan te vallen. “De wind is gedraaid voor hem en voor allen die aan de dood van honderden mensen hebben verdiend.”

Als de laatste onderzoeksresultaten juist zijn, hoewel de meningen over het vluchtelingenvraagstuk in Italië uiteenlopen, stemt momenteel ongeveer 30 procent van de Italianen voor de Lega en nog eens 30 procent voor de vijfsterrenbeweging, wat de partijen voldoende speelruimte geeft.

Hoezeer het vluchtelingenvraagstuk momenteel in Italië wordt besproken, is ook te zien in de volgende RT-video:

Daar komt nog bij dat het probleem niet alleen met miljarden euro’s kan worden opgelost, ook niet met betrekking tot de staat van de Italianen als natie.

In zijn artikel, dat we elders al hebben besproken, zei Soros dat er in de EU nog meer leningen zouden kunnen worden afgesloten. Hij legde niet uit hoe de beursspeculant tot de conclusie kwam dat de EU zich zelfs nog meer miljardenleningen kan veroorloven.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/europa/heftige-kritik-aus-italien-george-soros-hat-am-tod-von-hunderten-von-menschen-verdient-a2459010.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Heftige kritiek uit Italië: George Soros heeft verdiend aan de dood van honderden mensen

 1. Von Puffelen // juni 7, 2018 om 18:44 //

  Wat heeft dat stuk stront in Brussel eigenlijk te vertellen en waarom luistert men ernaar?
  Hij is door niemand gekozen, ok de rest ook niet maar die hebben elkaar iig gekozen.
  Oppakken en eruit donderen met pek en veren of nog beter voor een tribunaal.
  Er is genoeg te vinden denk ik.

  Like

 2. Deze speculant en bedreiging van de Europese volkeren had al lang levenslang moeten tuchten.

  Like

 3. Niet alleen Soros is een walgelijke profiteur.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2140357/fraudeurs-verdienden-goed-aan-grenfell-ramp
  Negers profiteren van gruweldood van zwarte Britten.

  Like

 4. Diana Steijn // juni 7, 2018 om 20:54 //

  Soros….Lucifer

  Like

 5. Piet Karbiet // juni 8, 2018 om 16:11 //

  Het is een raadsel dat de pers partijen die meer dan 60% van de stemmen krijgen nog steeds extreem-populistisch worden genoemd. Is Bol.com ook populistisch omdat zij heel veel gevraagde producten verkoopt?

  Like

 6. Signo // juni 8, 2018 om 16:41 //

  Soros is een In breed Jew that explains every thing

  Like

 7. Peetje // juni 8, 2018 om 18:17 //

  @Van Puffelen, hij hoeft ook niet `gekozen` te worden dat doet zijn geld wel en we weten allemaal dat die inhalige etterbakken in Brussel daar erg gevoelig voor zijn, die verkopen hun ouwe moer nog voor een paar grijpstuivers!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s