Nieuw

Heerhugowaard – lichtgetintiër slaat blanke man, 28, gebroken kaak

Man wordt uit het niets geslagen en breekt zijn kaak

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling waarbij een 28-jarige man uit Heerhugowaard zwaargewond is geraakt. Het incident vond plaats op zondag 3 juni rond 21:30 uur aan de Dokter Wilminkstraat in Noord-Scharwoude.

De man rijdt op zijn scooter langs een groep jongeren en wordt aangesproken. De man stopt en nog voordat hij er erg in heeft wordt hij van achter geslagen. Als het slachtoffer op de grond ligt wordt hij meerdere keren geschopt en geslagen.

De daders zijn twee jongens waarvan één met het volgende signalement:

 • Licht getinte huidskleur
 • Brede neus
 • Breed postuur
 • Droeg een donker trainingspak (blauw/zwart)
 • Rond 15 a 16 jaar

Nadat de daders er vandoor gaan stapt het slachtoffer weer op zijn scooter en rijdt naar huis. Thuis aangekomen gaat het niet goed en moet hij direct door naar het ziekenhuis. Het slachtoffer blijkt zijn kaak te hebben gebroken en moet een operatie ondergaan.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u informatie dan kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Heerhugowaard – lichtgetintiër slaat blanke man, 28, gebroken kaak

 1. templars2017 // juni 7, 2018 om 20:05 //

  Het is simpel ,ga de boter halen bij en eerder niet nader genoemd regime ,je neemt willekeurig van de straat 100 man van dezelfde beschrijving , kan niet zo moeilijk zijn er lopen er genoeg,je zet ze onder bewaking op een publiek plein ,en verspreid de boodschap dat de dader zichzelf moet komen aangeven of de 100 worden zonder pardon stande pede gedeporteerd.

  Het werk altijd ,of je snapt de dader of je lost het aanwezigheid probleem met 100 man op ……

  Like

 2. templars2017 // juni 7, 2018 om 20:06 //

  p.s. geef de dader 24 uur de tijd ,daarna …helaas maar te laat

  Like

 3. Duchesne // juni 7, 2018 om 21:42 //

  Hier nog een, de eerdere tekst is gewijzig, de term “licht getint”is eruit gehaald, heeft iets te maken met de eindredactie en een gekleurde partner….
  https://www.ed.nl/binnenland/ontvoerd-meisje-6-in-weert-wist-te-ontkomen-door-te-schreeuwen~ad78d1d9/

  Het aantal “incidenten”met licht getint gajus is enorm, maar slechts sporadischhaalt het de pers, censuur is alom.

  Like

 4. Weer een slachtoffer, die vergeten is zichzelf te bewapenen.

  Like

 5. Het begint er op te lijken en dit is geen toeval, dat er een “regime” heerst van de eerste de beste die we tegen komen is willekeurig en slaan we in elkaar, beroven we van alles wat aan waarde is en desnoods voor levenloos achterlaten. Zijn het vrouwen dan hebben we nog meer geluk.

  Like

 6. Duchesne // juni 7, 2018 om 23:12 //

  Een paar decennia kickboxen voor kansarmen heeft een cultuur geschen waarbij geweld de norm is voor respect. Als je geestelijke vermogens dusdanog zijn dat je eigenlijk niets kan kun je hier op straat carriere maken.
  De politie van Tilburg kwam daar vandaag ook achter, vanaf daar is het kwaad naar erger, de politie is nu tot doelwit geworden om de macht op straat. We zitten dus ergens rond de plus 15% allachtonen, het begin van straat onlusten en machtsverandering.

  Like

 7. Ja, dat krijg je als een volk totaal is doorgeslagen in individualisme en murw is gefeminiseerd.
  Nu is het zo dat Nederlanders elkaar totaal niet bijstaan. Het enige wat helpt is 1 van ons 100 van hun! Ook slaan DUS!

  Like

 8. Daniel // juni 8, 2018 om 14:29 //

  Dit is een lastige situatie ook al heb je – zoals ik – ervaring met self defense (krav maga). Echter, daar leer je ook door en door gevaarherkenning. Je herkent dus dat een groepje van twee van deze lui – als vuistregel – altijd een direct gevaar betekent en dus stop je niet maar rij je door. En ja, als je toch stopt en je ziet iets later het gevaar, dan sla je als eerste. Hard en raak. De ander verstijft dan mogelijk van schrik omdat hij dat niet verwacht en dat is tijdwinst.

  Like

 9. Duchesne // juni 8, 2018 om 16:17 //

  Zeg Daniel, heb jij ooit bij een restaurant gewerkt en tegelijkertijd paardenpoep geschept? Zo ja dan ken je mij, ik heb je destijds Krav geadviseerd ipv kickboxen. Dan is de wereld klein….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s