Nieuw

Duitsland weer in shock: Susanna (14) verkracht en vermoord door asielzoekers. Eén verdachte vlucht met familie naar Irak

© DPA/ Polizei Het 14-jarige slachtoffer Susanna Feldmann en de dader Ali B. (18)

Door: Karen Van Eyken

“Geen hoop meer: ze is dood”, kopten Duitse media gisteren. Het 14-jarige Joodse meisje, Susanne Feldmann, werd verkracht en vermoord nadat ze sinds 22 mei was vermist. Twee vluchtelingen staan onder verdenking. Eén van de vermeende daders is met zeven andere familieleden halsoverkop naar Irak gevlucht.

Susanna Feldmann uit Mainz keerde op 22 mei niet naar huis terug na een uitje in de stad Wiesbaden. Op de avond van haar verdwijning schreef ze haar moeder nog een WhatsApp-bericht: “Mama, zoek me niet, ik ben met mijn vriend naar Parijs gegaan. Ik ben wellicht binnen twee à drie weken terug.” Hoewel Susanna geregeld spijbelde op school, was haar moeder Diana Feldmann toch erg bezorgd: “Dat is niet de schrijfstijl van mijn dochter en zo communiceert ze normaal niet.”

De politie beschouwde de vermissing meteen als onrustwekkend. Gisteren werd haar lichaam dan aangetroffen in dichtbegroeid gebied naast een spoorweg in de omgeving van Wiesbaden.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duitsland-weer-in-shock-susanna-14-verkracht-en-vermoord-door-asielzoekers-een-verdachte-vlucht-met-familie-naar-irak~a8fa82fc/?utm_medium=rss&utm_content=Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland weer in shock: Susanna (14) verkracht en vermoord door asielzoekers. Eén verdachte vlucht met familie naar Irak

 1. Ja Ja, wie Duitsland nu nog niet ziet als de grootste bedreiging van Europa is niet goed snik.
  Wat die maffe huisschilder bijna voor elkaar kreeg door half Europa onder het communistische juk te brengen met zijn idiote militaire beslissingen, gaat die duitse schijthoer wel lukken. De uiteindelijke vernietiging van west Europa door het binnenhalen van de islamitische roof, moord en verkrachtingscultus.
  Een iraakse vluchteling, die na het plegen van een aantal verkrachtingen en moorden doodleuk naar zijn eigen land vlucht.
  Flikker toch op met die zogenaamde vluchtingen.

  Like

 2. Feniks // juni 7, 2018 om 20:10 //

  Niet alleen Duitsland.
  Ik zie hier (Gooi) in toenemende mate vreemdelingen en het aantal hoofddoeken neemt in een enorm rap tempo toe.
  Ze moeten Merkel opknopen voor het in gevaar brengen van de Duitse bevolking.
  Hier zullen we iets soortgelijks gaan krijgen.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik denk wel dat de meesten van deze lui échte vluchtelingen zijn.
  Op de vlucht voor de misdaden gepleegd in het land van herkomst welteverstaan.

  Echter, om voornoemd gegeven aan te dragen in het gemiddelde Duitse azc als ‘vluchtverhaal’,…. maakt je als ‘Asylant’ per definitie niet heel kansrijk, dat spreekt voor zich.
  Kom je met een of ander lullig ‘oorlogsverhaaltje’ icm een ptss syndroom toch wat beter uit de verf.

  Liked by 1 persoon

 4. Yvonne // juni 7, 2018 om 20:12 //

  Het enige pluspunt in deze droevige zaak is dat 8 van die etters zijn opgerot maar daar wordt dat meisje niet meer levend van
  Hoeveel mensen staat dit nog te wachten om door dat stront volk vermoord te worden?

  Like

 5. antiislamnu // juni 7, 2018 om 20:32 //

  Feniks kom ff hier in denhaag kijken dan zie je pas echt veel kopvode en haatbaarden

  Like

 6. Spijkers // juni 8, 2018 om 09:50 //

  Mijn kinderen lopen altijd weg van die muslims. Ze zijn beter opgevoed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s