Nieuw

Dhimmi-Zweden: 27 van de 40 kleuterscholen zijn bereid kinderen te dwingen een sluier te dragen 

Verschillende gemeentelijke kleuterscholen in Stockholm, Gotenburg en Malmo hebben verklaard dat ze kinderen zullen dwingen om een ​​sluier te dragen als de ouders het willen. Van de 40 gemeentelijke kleuterscholen antwoordden er 27 dat ze geen probleem hebben met het controleren of de kinderen een sluier dragen.

Volgens een onderzoek van de krant Göteborg Post zijn veel kleuterscholen in de “kwetsbare gebieden” bereidwillig aan het voldoen aan de religieuze eisen van ouders door kinderen te dwingen een sluier te dragen.

40 scholen in kwetsbare gebieden in Gotenburg, Malmo en Stockholm zijn gevraagd of ze bereid zijn om kinderen actief te controleren en tegen hun wil te dwingen een sluier te dragen, ook al overtreden ze hiermee de wet. 27 van de 40 kleuterscholen die de vraag voorgelegd kregen, antwoorden dat ze bereid zijn de kleine meisjes te controleren.

Meerdere schooldirecteuren en leraren vertellen over hoe religieus pesten steeds vaker voorkomt op Zweedse scholen en veel ouders eisen dat de school zich aanpast aan hun religie.

Veel van de werknemers in scholen en kleuterscholen geven aan dat ze onzeker zijn over hoe ver ze moeten gaan om zich aan te passen aan de religieuze eisen van de ouders.

Op een kleuterschool in Gotenburg worden kinderen door de leraren bedekt met handdoeken tijdens het omkleden voor de zwemlessen, zodat ze niet gezien kunnen worden en zodat ze geen andere naakte kinderen kunnen zien. Op een andere gemeentelijke kleuterschool hebben de medewerkers afgesproken om een ​​meisje met Facetime te filmen om de ouders in staat te stellen te controleren of de dochter nooit haar sluier afdoet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Dhimmi-Zweden: 27 van de 40 kleuterscholen zijn bereid kinderen te dwingen een sluier te dragen 

 1. Alphons Mantel // juni 7, 2018 om 14:59 //

  de algehele gekte kan niet beter worden aangetoond

  Like

 2. Je kan die kleuters er niet vroeg genoeg op voorbereiden dat ze als mossel slaaf door het leven zullen moeten.
  Dus nu hebben kleuterscholen ook al de taak van de sharia politie overgenomen.
  Dan zullen lijfstraffen en stenigingen op het speelplein voor overspelige kleuters niet lang meer uitblijven.

  Met berichten uit andere landen wil ik nog wel eens denken of dat het allemaal wel gaat gebeuren.
  Wat uit Zweden niet meer, niets kan mij aan berichten daar nog over verbazen.
  Ik zou maken dat ik daar weg kwam, als ik er zou wonen.

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // juni 7, 2018 om 16:14 //

  Er zal van binnenuit of van buitenaf moeten worden ingegrepen in de politieke lijn die bewandeld wordt door de huidige politieke Zweedse landverraders, want zo gaat het niet langer.
  Het is volkomen duidelijk dat de politieke kaste die de regering vertegenwoordigt Zweden naar de totale islamitische ondergang loodst.
  Het is daarnaast ook volkomen onbegrijpelijk dat het Zweedse volk dit gebeuren tot op heden zonder enig verzet van betekenis accepteert.
  Als kinderen, die nog niet in staat zijn om op basis van een eigen keuze gebaseerd op levenservaring en humanitaire normen en waarden, door hun eigen overheid geestelijk worden gebrainwasht en zodoende gedwongen om volgens de regels van de islam te leven, is dit in algemeenheid gesteld een onwettelijke daad, omdat de islam een zuiver criminele organisatie is gebaseerd op geestelijke onderdrukking en fysieke onderwerping.
  De Zweedse regering dient onverwijld voor het internationaal gerechtshof in Den Haag te worden gedaagd om daar te worden berecht voor geestelijke intimidatie en misleiding van minderjarigen met het vooropgezette doel de Zweedse staat te vernietigen!

  Dit zou nu eens ’n mooie taak voor de Heer Hiddema van FvD zijn, maar naar ik begrepen heb
  heeft dit niet zijn belangstelling.
  Het FvD heeft namelijk geen enkel bezwaar tegen de islam.

  Like

 4. Cornelia // juni 7, 2018 om 17:34 //

  Kwetsbare gebieden, een mooi woord voor shithole.

  Like

 5. Kwetsbare gebieden, voor als je geen mossel bent.
  Dat bedoelen ze er mee.

  Like

 6. Gebieden waar je dus kwetsbaar bent bij betreding.

  Like

 7. Fransdo // juni 7, 2018 om 18:09 //

  Ik neem aan dat de besturen van die scholen alleen kinderen dwingen een sluier te dragen als de ouders van die kinderen dat willen en niet als ouders van kinderen dat niet willen, tegen de wil van de ouders dus.

  Overigens is Zweden volgens sommigen (waaronder Patrick Condell al een Islamitische staat en dus verloren, Engeland is bezig om de strijd te verliezen en in Duitsland en België zijn ze volledig de weg kwijt. Nederland is op de goede weg, gezien vanuit een Islamitisch standpunt.

  Like

 8. Von Puffelen // juni 7, 2018 om 22:43 //

  Like

 9. Ook zo lekker genderneutraal die hoofddoek,..

  Like

 10. Smits // juni 8, 2018 om 19:54 //

  Shithole countrys zijn langzaam aan het ontstaan in Europa. Zweden is met voorrang nummer 1 dan volgt Engeland net een goede 2′ en Frankrijk is samen met Duitsland een mooie nummer 3. Wat opvalt in het rijtje is dat Hongarije, Italie, Oostenrijk, Zwitserland en nig een oaar oost Europese landen onderaan einfigen in dit rijtje. Helaas ZNederland komt na Belgie op een mooie 5′ plaats

  Like

 11. Tegen de wet ingaan dus en wat is het volgende? Slaan volgens de shariawetgeving? Stenigen? Moet dan toch ook allemaal kunnen lijkt mij

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s