Nieuw

De Droom

Pixabay

“Ik droom vaak over een terroristische aanslag op station. Dan beginnen ze te schieten. Dat is heel eng en dan kruip ik in een soort cocon. Om mij heen vallen slachtoffers en liggen lijken. Maar mij gebeurt niets in mijn veilige bubbel.”

In de morgen van dinsdag 29 mei 2018 op weg naar werk kwamen deze woorden mij ter ore. Ze zijn afkomstig van een meisje in de trein. Met het verzameld werk over droomanalyse van Carl Jung in mijn achterhoofd probeer ik te bedenken wat de droom zou kunnen betekenen. Een complexe boodschap van het onderbewuste of toch een meer oppervlakkige verwerking van hedendaagse gebeurtenissen. Mijn gevoel wil het eerste als hypothese, mijn verstand zegt het laatste.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on De Droom

 1. Alice // juni 7, 2018 om 18:03 //

  Hiervan (Anno-mundi) is in het verleden ook al veel uitgekomen…. (Voorspellingen 2018).
  Als je terug leest zie je veel dingen die ook uitgekomen zijn.

  https://www.anno-mundi.org

  Like

 2. Ik droomde laatst ook ligt er zo n kopvod te zonnen op een muurtje liggen er plassen een grote modderboel . Draait ze zich om met haar turqoise burka kopvod flikkert ze zo van het muurtje met haar bek plat in de modder. Ik ben nog nooit zo hard lachend wakker geworden .jammer dat men dromen niet kan opnemen lol

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s