Nieuw

De 100-jarige vrouw die in Groot-Brittannië slachtoffer werd van een wrede roofoverval is aan haar verwondingen overleden

Plaats van het delict. Foto: Google Maps

Op woensdagochtend 30 mei werd een 100-jarige vrouw beroofd in de Britse stad Derby toen ze op weg was naar de kerk. Nu is ze aan haar verwondingen overleden.

De 100-jarige Zofija Kaczan werd op woensdag 30 mei blootgesteld aan een wrede overval in Derby, Verenigd Koninkrijk. Kaczan was op weg naar de kerk toen ze op de grond werd gegooid door een man die haar handtas stal en wegrende. De tas werd later een paar honderd meter verderop gevonden.

– Dit is een ongewoon wrede misdaad. Mevrouw Kaczan was in de buurt zeer geliefd en dat haar dit is overkomen is echt verschrikkelijk, zegt politie-inspecteur Darren De’ath.

De val was zo ernstig dat de 100-jarige haar nek brak en zwaar hoofdletsel opliep. In eerste instantie leek het erop alsof ze het zou redden, maar gisteren stierf ze aan haar verwondingen.

Een 39-jarige man werd al snel gearresteerd als verdachte van de ernstige overval, maar werd later vrijgelaten. Hij wordt echter nog steeds verdacht van de misdaad.

Bron:

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/crime-street-roberry-normanton-derby-broken-neck-zofija-kaczan-dead-a8385771.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

6 Comments on De 100-jarige vrouw die in Groot-Brittannië slachtoffer werd van een wrede roofoverval is aan haar verwondingen overleden

 1. Die vuile smerige klote media en politie moet je even opletten hoe ze het brengen dan weet je meteen hoe laat het is .
  Before her death, gave police a description of the thief who she said approached her from behind, knocked to the ground and stole her handbag.
  The bag, which is green, made of fake leather and has gold clasps, was later found nearby at the junction of Moore Street and Normanton Road.
  Daderbeschrijving kompleet achterwege gelaten terwijl ze die wel hebben .
  Wil er nog iemand een weddenschapje afsluiten over de herkomst van de dader ?

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 7, 2018 om 08:35 //

  …immigrante die door immigranten word gedood…..ook dat is het nieuwe Engeland. Ik lees dit en mijn verstand faalt om iemand die dit soort slachtoffers pakt nog te zien als mens.
  Iedere dag worden in Nederland bejaarden beroofd, afgeperst of mishandeld. Het aandeel hierin van allachtone daders word nooit genoemd, maar we weten dat het vele malen die van autochtone daders overstijgt.
  Lafheid en achterlijkheid word geimporteerd en vereerd, en dan worden de misdaden gecamoufleerd.
  Laat ons de collaborateurs noemen en hun in hun holen uitroken.

  Liked by 1 persoon

 3. De ene immigrant is voor mij de andere niet. Deze vrouw vluchtte na WO2 uit Polen, een geliefd lid van de samenleving en een devote katholieke. Net haar 100-jarig bestaan gevierd en dan afgeslacht door een lowlife dat in een betere tijd, toen er nog wat voor de veiligheid van Het Volk werd gedaan, voor alle zekerheid en al jaren eerder een spuitje zou hebben gehad.

  Like

 4. Duchesne // juni 7, 2018 om 10:25 //

  van alle slachtoffers die vallen, zijn er dan geen famillie leden die wraak nemen?

  Liked by 1 persoon

 5. jrtpf // juni 7, 2018 om 21:47 //

  triest dit. echt triest

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s