Nieuw

Vader van Cyril weigerde met Charles Michel en Jan Jambon te spreken tijdens begrafenis – Volgens hem is de regering verantwoordelijk voor de dood van zijn zoon

© Twitter De hulpdiensten stromen massaal toe op de plaats van het delict.

De vader van Cyril Vangriecken, de 22-jarige student die vorige week in Luik in koelen bloede werd doodgeschoten door Benjamin Herman, is een gebroken man.

“Het is onze regering die de wetten maakt. Ze stuurt jonge mensen naar de gevangenis voor zware criminaliteit, ze komen weer vrij en plegen opnieuw misdaden.

“Men zei dat hij veertien keer de gevangenis had verlaten zonder enig probleem. De vijftiende keer heeft hij mijn zoon vermoord. Dat is gewoon schandalig. Ik geef de regering de schuld.”

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Vader van Cyril weigerde met Charles Michel en Jan Jambon te spreken tijdens begrafenis – Volgens hem is de regering verantwoordelijk voor de dood van zijn zoon

  1. Ik vind dat de regering van een land gewoon aan geklaagd kan worden. En de premiers als hoofdelijk aansprakelijk stellen. Dit omdat ze ondanks dat ze steeds meer belasting innen voor schijnveiligheid dit niet kunnen waarborgen. Zelfs personen van wie ze weten dat die hij/zij/x en nog wat iets gaan ondernemen. Ze houden liever extreem rechts in de gaten in plaats dat ze de echte criminelen en terroristen in de gaten houden. Als er in Nederland iets gebeurd Rutte en andere vice premiers voor het gerecht slepen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s