Nieuw

Turkije, dat genocides op christenen pleegt alsof het lopende band werk is, hekelt Pegida-barbecue in Rotterdam

Minister Ömer Çelik (Europese Zaken) reageerde teleurgesteld op het feit dat de Nederlandse autoriteiten geen stokje steken voor de ‘immorele’ actie, bericht het Turkse staatspersbureau Anadolu.

Çelik kondigde aan dat moslims in Rotterdam bloemen zullen leggen rond het gebedshuis ,,om een muur van liefde op te werpen tegen de geur van haat”. ,,Ze zullen iedereen eraan herinneren dat respectvol moet worden omgegaan met moskeeën, kerken en synagogen”, aldus de minister.

AD >>

Respectvol omgaan met kerken, zoals met de de Hagia Sofia zeker ?

Oriana Fallaci in “De Kracht van de Rede”:

“Ken je de beschrijving van de val van Constantinopel, die de schrijver Phrantzes ons heeft nagelaten? Misschien niet. In een Europa, dat alleen maar om moslims huilt, nooit echter om christenen, Joden, boeddhisten of Hindoes, zou het niet politiek correct zijn om iets te weten over de details van de val van Constantinopel.

De bewoners van Constantinopel vluchtten bij het invallen van de nacht, terwijl Mehmed II de door Theodosius opgerichte muren met kanonnen beschiet, in de kathedraal Hagia Sophia en beginnen daar psalmen te zingen om God om barmhartigheid te smeken. De patriarch leidt bij kaarslicht de laatste mis en, om de bangsten te troosten, roept hij:’Wees niet bang! Morgen zullen jullie in de hemel zijn en zullen jullie namen tot het einde der dagen voortleven!’ De kinderen huilen en hun moeders snikken: ‘Stil maar mijn kind, stil maar! Wij sterven voor ons geloof in Jezus Christus! Wij sterven voor onze keizer Constantijn XI en voor ons Vaderland!’ De Ottomaanse troepen dringen met tromgeroffel door de openingen in de ingestorte stadsmuren naar binnen, overweldigen de Genuese, Venetiaanse, en Spaanse verdedigers, slachten iedereen met hun kromzwaard af, stormen vervolgens de kathedraal in en onthoofden zelfs de baby’s. Met hun hoofdjes doven ze de kaarsen … Het bloedvergieten duurde van de dageraad tot in de middag. De soldaten bedaarden pas toen de grootvizier op de preekstoel van de Heilige Sofia klom en de moordenaars toesprak: ‘Jullie kunnen ophouden. Deze tempel behoort nu aan allah toe.’ En intussen stond de stad in brand. De soldatenbende hield zich bezig met kruisigen en spietsen. De janitsaren verkrachtten de nonnen (vierduizend in enkele uren) en sneden ze vervolgens de keel af, of ketenden de overlevenden om ze op de markt in Ankara te verkopen. En de hovelingen bereidden het Overwinningsmaal, een banket waarbij Mohammed II zich(met maling aan de Profeet) bezatte aan wijnen uit Cyprus. En omdat hij een zwak had voor jongelingen, liet hij de oudste zoon van de Grieks-orthodoxe groothertog Notaras halen. Het was een viertienjarige jongen die bekend stond om zijn knapheid. Voor de ogen van iedereen verkrachtte hij hem, en na deze verkrachting liet hij de andere leden van de familie Notaras halen. En voor de ogen van de jongen onthoofde hij hen, één voor één. Hij liet ook alle altaren vernietigen, de klokken omsmelten en ale kerken veranderen in moskeeën of bazaars. Ja, echt waar. Het was op deze wijze dat Constantinopel Istanbul werd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Turkije, dat genocides op christenen pleegt alsof het lopende band werk is, hekelt Pegida-barbecue in Rotterdam

 1. Goh wat gek hier ligt alleen maar hondenstront om de moskee maarja dieren houden dan ook van mensen just spreading the love

  Like

 2. paulzwueste // juni 7, 2018 om 17:18 //

  Ik heb ’n uiterst waardevol dun boekje dat “Constantinopel” heet en dat ik al bijna 100 jaar in bezit heb, waarin de wèrkelijke èchte waarheid over de “verovering van Constantinopel” verhaald wordt.
  Voor de werkelijke toedracht voor de verovering van Constantinopel door de Turken is vanzelfsprekend die verdomde, vervloekte, tering Katholieke klotekerk verantwoordelijk, die in de Keizer van Constantinopel, genaamd Constantijn, een concurrent zag!

  Die vervloekte Katholieke kerk heeft er voor gezorgd dat Constantinopel moest vallen.
  Ze deden dat door elke militaire steun vanuit de westelijke wereld, en natuurlijk voornamelijk van uit de (nu Italiaanse) staten op straffe van de Banvloek voor de Heersers van die staten te verbieden.
  De ontiegelijke vieze vuile gore smeerlappen!!!
  Genua en Venetië hebben op het laatste moment steun gegeven.
  Echter het was te laat.
  De Grieks-Orthodoxe kerk heeft in de loop der eeuwen het onderspit gedolven tegenover de Katholieke kerk.
  Waardoor de Katholieke kerk zichzelf echter uiteindelijk en volkomen grondig heeft geïsoleerd, en daardoor ten gronde zal gaan.
  Ook nu laat de Katholieke Kerk de Orthodoxe Christenen vallen.

  Het is alléén dankzij Poetin dat onze Christelijke beschaving in het Oosten gered zal worden.
  Niet dankzij die vervloekte RK-antipaus en het hele vervloekte jezuïetenapparaat in het vervloekte Rome.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s