Nieuw

NOS geeft eindelijk toe dat het bewust NepNieuws maakt

In het onderdeel over de VN-mensenrechtencommissie die tegen opsluiting van migrantenkinderen in Amerika is, werd door Nieuwsuur een toespraak van Trump ’geplakt’ die niets met het onderwerp te maken had.

„Dit zijn geen mensen, dit zijn beesten”, lijkt de president te zeggen over migranten. In werkelijkheid had hij dit ooit gezegd over een Mexicaanse jeugdbende.

Het is ook geen jeugdbende, Telegraaf !

MS-13 is de meest dodelijke drugsbende van Mexico.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on NOS geeft eindelijk toe dat het bewust NepNieuws maakt

 1. Het gaat erom wat het laatste blijft hangen bij de mensen die dagelijks het 20:00 journaal volgen.
  Dat is waar de mensen over praten de volgende dag. Dus het doel is bereikt.
  Hoeveel van die kijkers krijgen het mee dat de NOS het toegeeft dat ze de boel naaien.

  Liked by 1 persoon

 2. Fransdo // juni 6, 2018 om 15:28 //

  Ik wil wederom niet vervelend doen maar dat het NOS-journaal, Nieuwsuur en andere programma’s van de door de overheid aangestuurde Nederlandse Propaganda Omroep, nepnieuws verspreiden is natuurlijk op zich geen nieuws want dat weten wij al jaren. Hooguit kun je zeggen dat dit feit nu, waarin ze zelfs Trump betrekken, een zoveelste bevestiging daarvan is. Ik vraag me overigens af hoe diep je kunt zinken als je de President van de Verenigde Staten betrekt in je eigen onfrisse praktijken. En watte? Per ongeluk? Hoe dom denken jullie eigenlijk dat wij zijn? Deze ‘nieuwsmakers’ verdienen een proces vanwege smaad of laster ten opzichte van Trump. Kom op Justitie, doe eens wat! Als jullie er in slagen om Wilders voor racist uit te maken als hij alleen de inwoners van een bepaald land iets toedicht dan moeten jullie dat zeker ook kunnen met die NPO. Of doen we weer eens aan politiek correcte Klassenjustitie zoals te doen gebruikelijk?

  Overigens heeft het NOS-journaal het ons op een gebied wel makkelijker gemaakt. Als er tegenwoordig een aanslag wordt gepleegd op een blanke spreekt men van een ‘Witte Man’

  En dat is natuurlijk makkelijk want zodoende weet je dat als ze dat niet doen er weer een sprake is geweest van een Tintiër. Dus voor één keer: Hulde NOS!!!!

  Like

 3. Update: NOS ontkent alles, neemt geen verantwoordelijkheid, is allemaal ‘de schuld van Reuters’. Maar natuurlijk! Alsof de itemregisseur niet zag dat het om een stokoud fragment ging. Kennelijk is er bij Nieuwsuur zó weinig professionaliteit dat de bij Reuters ingekochte items één op één worden doorgezet. Kunnen we van dat belastinggeld net zo goed zelf een abo nemen op een Reuters-feed.
  https://media.tpo.nl/2018/06/06/nieuwsuur-manipuleert-video-tot-nepnieuws-om-haat-te-kunnen-zaaien-tegen-president-donald-trump/

  Liked by 1 persoon

 4. Lord of Hosts // juni 6, 2018 om 17:41 //

  Hier mag de Nederlandse Publieke Omroep niet mee wegkomen. Dit moet een staartje krijgen en wereldwijd bekend gemaakt worden.

  Linkse leugens, die gefinancierd wordt door de staat….
  Dit verhaal, en zoveel andere verhalen dienen wereldwijd doorgespeeld te worden aan veelgelezen en waarheidsgetrouwe nieuwssites, dus vooral ook naar RT die wereldwijd gelezen wordt.

  Het zal eens tijd worden dat de leugenfabriek ontmanteld wordt.
  Een leugenfabriek die via scholing en de media het volk wijs moet maken dat een koe denkt dat ie een stier of een paard is…,
  dat er geen verschil is tussen jongens en meisjes…,
  Dat ongeoorloofd (seksueel) geweld veiligheid is..,
  Dat oorlog het brengen van vrede is…
  Dat de wereld gezegend is met de islamitische invasie….
  Dat economische en politieke overheersing —>soevereiniteit, democratie en vrijheid is…

  Wordt het niet eens tijd dat de guillotine uit het vet gehaald wordt…

  Like

 5. Fransdo // juni 6, 2018 om 18:22 //

  Nou, die guillotine vind ik een wat zwaar middel.

  In het bedrijfsleven is het zo dat als je niet functioneert dan word je of ontslagen of je wordt in een functie gezet waar je nog wel kunt functioneren. Ik denk dat de NOS ook wel magazijnen zal hebben dus wat is er meer logisch om die redacties van die nieuwsprogramma’s een nieuwe carrière te gunnen als magazijnmedewerker of in ieder geval een functie waarin je geen schade kunt berokkenen en waarin je niet langer het grootste staatshoofd van de wereld en bovendien bevriend met Nederland ongestraft denkt te kunnen beledigen en belasteren.

  Rutte en Trump ontmoeten elkaar binnenkort.
  https://www.ad.nl/binnenland/mark-rutte-op-bezoek-bij-donald-trump~a8e5d631/

  Als ik Trump was zou ik wel weten wat ik bovenaan de agenda zou zetten: ‘Hey Mark, je hebt een heel zooitje incompetente medewerkers bij je Staatsomroep werken die mij constant lopen te beledigen, wanneer ga je die vervangen door mensen die hun taak wel naar behoren kunnen uitvoeren?’ Of zoiets?

  Like

 6. Fransdo // juni 6, 2018 om 19:28 //

  Nog even een stukje nep-nieuws van de bovenste plank alleen weet ik niet op wie ik nu kwader moet worden: op de NOS of op Jesse Klaver.

  https://nos.nl/artikel/2222560-linkse-partijen-dividendbelasting-nu-niet-meer-afschaffen.html

  Volgens Jesse Klaver ‘gaan we 1,4 miljard uitgeven aan buitenlandse overheden en aandeelhouders”, zegt hij. “Je kan er duizenden banen mee creëren in de zorg en het onderwijs.”

  Wat een leugenaar. Hij bedoelt te zeggen dat we met die 1.4 miljard nog meer kansloze gelukzoekers kunnen binnen halen en daar ook de sociale huurwoningen, huurtoeslag, zorgtoeslag, gratis fysiotherapie en tandzorg van kunnen betalen.

  Daarom is het ook zo moeilijk om met dit soort figuren te discussiëren. Men strijdt namelijk niet met open vizier maar praat met meel in de mond. Dat begrijp ik dan nog wel want zodra ze de echte waarheid zouden gaan vertellen vallen ze natuurlijk door de mand.

  De term ‘vluchteling’ gaat misschien op voor 10% van de mensen die hier ongehinderd komen binnen lopen. 90% is ook weer zo’n leugen.

  Like

 7. Die een politieker gelooft heeft niets geleerd…………….

  Like

 8. antiislamnu // juni 7, 2018 om 00:24 //

  Overheids propaganda kanaal nr één alleen al het fijt dat er al twee jaar voorbijgaan datTrump bijna elke dag negatief in het nieuws is .
  Zo doorzichtig allemaal en dan ook nog die negatieve Rusland onzin asielparasieten zijn goed
  De fabeltjeskrant is er niets bij

  Like

 9. Fransdo // juni 7, 2018 om 08:06 //

  Toevallig was er vanmorgen een NOS-journaal dat er op duidt dat er mogelijk sprake is van een interne paleisrevolutie. Het was zowaar redelijk neutraal. Zo was er de mededeling dat een van de slachtoffers van de steekpartij in Den Haag verbaasd was dat de aanslag niet bestempeld was als een terroristische aanslag. U weet wel, die aanslag waarbij drie mensen zonder enige aanleiding werden neergestoken maar ook de aanslag waarbij burgemeester Krikke in de minuten daarna al aankondigde dat het ging om een verwarde man.

  Daar heeft de man natuurlijk zonder meer gelijk in en zegt veel over onze bestuurders. Even voor de goed orde: een terroristische aanslag is een terroristische aanslag als hij voldoet aan de criteria van een terroristische aanslag. Dat de man al of niet verward was is geen reden om het wel of geen terroristische aanslag te noemen, hooguit om de straf daarop nadien te matigen.

  Ander voorbeeld: door rood licht rijden is een ernstig feit. Dat ik op dat moment door een plotseling lichamelijk gebrek niet in staat was om mijn auto te besturen wil niet zeggen dat het geen ernstig feit meer is maar hooguit dat de strafrechter hiermee rekening kan houden bij zijn veroordeling en de strafbepaling als dat lichamelijke gebrek nadien bewijsbaar(!) komt vast te staan. Wat onze bestuurders nu zeggen is dat door rood licht rijden geen ernstig feit is als dat komt door een lichamelijk gebrek.

  In het zelfde journaal kwam de mededeling dat Turkije hard heeft uitgehaald naar Aboutaleb omdat hij een varkensvreetfestijn van Pegida tijdens Ramadan heeft goedgekeurd.
  Wooow!!

  Tevens was er een waarschuwing dat jonge vrouwen die met hun ouders met vakantie gaan in het buitenland er rekening mee moeten houden dat ze aldaar of achter worden gelaten of worden uitgehuwelijkt.

  Het is natuurlijk allemaal nog maar een fractie van het echte nieuws maar ze gaan vooruit.

  Like

 10. Als NOS/NPO en aanverwante ‘nieuws’ brengers vanaf nu alleen nog maar betrouwbaar zouden berichten…….duurt het nog decennia alvorens zij weer enigszins hun geloofwaardigheid terug hebben. If ever!

  Maar zoals gebruikelijk op links hebben zij daar een heel adequate oplossing voor bedacht.
  Tw. groeit een probleem ons boven het hoofd of anders gezegd ‘raakt de stront de ventilator’……… dan ‘verhangen we de bordjes’ cq geven ‘het beestje’ gewoon een andere naam.
  Probleem opgelost,…en kunnen door waar we gebleven zijn……….

  Kortom, welkom in het waanzinnigen gesticht!

  Like

 11. Fransdo // juni 7, 2018 om 18:32 //

  Ik geef je helemaal gelijk Axel. Ambtenaren zijn daar goed in, dat is ook het enige waar ze goed in zijn. Ze zijn goed om zaken zo om te draaien dat het iets positiefs lijkt. Toen ik in een uitkeringssituatie zat hoorde ik termen voorbij komen zoals: ‘van hangmat naar trampoline’ en ‘je moet als uitkeringstrekker een tegenprestatie leveren voor je uitkering’ en dat zeggen ze dan vlak nadat ik 35 jaar lang belasting en premies had betaald en nu eens bij uitzondering mijn hand op hield, of ‘wij werken met buurtserviceteams die buitengewoon gemotiveerd zijn om uw buurt weer een frisse aanblik te geven’ er niet bij vertellend dat die motivatie afgedwongen is en
  bestaat in het intrekken van je uitkering als je je onvoldoende gemotiveerd toont.

  Wat je ambtenaren niet moet laten doen is bijvoorbeeld:

  – een afvloeiingsregeling verzinnen voor medewerkers van de belastingdienst.
  – de AOW-gelden laten beheren
  – laten bepalen hoe oud wij worden
  – de pensioenfondsen vertellen met welke rekenrente zij moeten rekenen
  – een politiek standpunt laten ondersteunen door wetenschappelijk onderzoek door die zelfde ambtenaren die er meteen ook effe bijvertellen wat dan de politiek gewenste uitkomsten moeten zijn van dat onderzoek na afronding daarvan. .

  Oh ja, in één ding zijn ze ook heel goed en dat is oplossingen verzinnen voor niet bestaande problemen zoals met die zelfde pensioenfondsen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s