Nieuw

Met de telefoon tegen migrantengeweld!

Pixabay

Münster – Om het “gevoel van veiligheid” van vrouwen te versterken die ’s nachts alleen onderweg zijn, heeft de stad Münster weer een nieuwe losse flodder afgeschoten. Vanaf 18 juli wordt de met belastinggeld gefinancierde “Veilig-Onderweg-in-Münster-Telefoon” gelanceerd om tegemoet te komen aan de angst van vrouwen voor aanrandingen en geweld.

“Als vrouw ’s nachts alleen uitgaan en door eenzame donkere straten lopen – velen voelen zich al bij de gedachte ongemakkelijk of zelfs bang”, luidt de inleidingstekst van de nieuw opgerichte vrouwen-noodoproep, die bewust de vrouwen uitsluit die beroepshalve ’s nachts door de steeds onveiliger straten in Duitsland moeten lopen.

Waarom is een “Veilig-Onderweg-in-Münster-Telefoon” überhaupt nodig?

Volgens het hoofd van de noodoproepdienst moet het nieuwe aanbod onder de afkorting ‘Vomt-begeleidingstelefoon’ “veiligheid bieden” en “reageren op de angst van vrouwen voor aanrandingen en geweld”. Volgens een in 2014 uitgevoerd onderzoek gaf 75 procent van de 400 ondervraagde vrouwen aan krenkingen te hebben ervaren. Dat dit aantal direct te maken heeft met een ongecontroleerde massale toestroom van vooral islamitische jonge mannen, die westerse vrouwen vanwege hun islamitische invloed als opgejaagd wild zien, zwijgen de initiatiefnemers en het Westfaalse nieuws over. Aangezien het bovengenoemde onderzoek uit 2014 dateert, kan worden aangenomen dat het aantal belaagde vrouwen niet zal zijn gedaald.

In het kader van het door de stad Münster – de belastingbetaler dus – gefinancierde proefproject zijn in totaal 16 vrijwilligers opgeleid. Vanaf 18 juli zullen de dames dan elke twee woensdagen en zaterdagen van 22.00 tot 16.00 uur aan de “Vomt-begeleidingstelefoon” zitten om de betrokken vrouwen de indruk van veiligheid te geven. Voor aanranding- en verkrachtingshoogtijden zoals Carnaval, Halloween of Oud en Nieuw worden speciale tijden aangeboden, wordt het op informatieve wijze genoemd.

Een hulpeloos en hersenloos project

Tijdens een gezellig praatje kunnen onzekere vrouwen op weg naar het feestje of de bushalte hun positiegegevens doorgeven, gaat het op een krullige kwebbeltoon verder. De medewerkers van de servicetelefoon volgen de route via Google Maps op de PC, kunnen indien nodig alternatieve routes voorstellen, verwijzen naar een café dat deelneemt aan de “Luisa”-campagne en informeren de politie ook snel in geval van nood.

Dit initiatief toont ook aan hoe waanzinnig het beleid van Angela Merkel ons land heeft gemaakt. Noch de initiatiefnemers van de “begeleidingstelefoon”, die zich naar eigen zeggen zorgen maken over vrouwenrechten en veiligheid, noch de rapporterende media stellen de vraag waarom zulke hulpeloze en hersenloze projecten worden gestart in plaats van eindelijk is de wortel van het probleem aan te pakken.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/05/sicher-party-hause/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Met de telefoon tegen migrantengeweld!

 1. Ik zou zeggen een schrootbuks is effectiever. Dus, alle vrouwen die ’s avonds over straat moeten een jachtgeweer met afgezaagde loop in de handen stoppen. Yep!

  Liked by 1 persoon

 2. We zijn weer terug in de oertijd toen de mens, als ie onderweg was om de bus te halen, tegen schaduwen schreeuwde of een liedje zong uit angst voor demonen. Ook onderweg hardop bidden tot de Heilige Christoffel, de beschermpatroon van de reizigers, ronddolende vrouwen en timmerlieden, kon nog wel eens helpen.
  Nu was het in die tijd wel stukken veiliger dan nu. Ouwe opa’s uit de jaren 1870 vertelden nog wel eens onder een borreltje dat de hele kroeg en alle bouwvakkers en slagersknechten uit de buurt van de steigers af werden gehaald om een vreemde, die over de dijk in aantocht was, weer de grens over te jagen naar de Pruus. En eventuele vrouwen- of kinderschenners, als dat bij hoge uitzondering 1 (één) keer per eeuw voorkwam, werden in die tijd vaak gevonden in de nok van de hooischuur waar ze, volgens de plaatselijke veldwachter, professioneel zelfmoord hadden gepleegd. De Overheid, dat zijn Wij.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik weet niet of dit struisvogel-politiek is of de waan van een naieve gutmensch.
  Symptoombestrijding ipv de oorzaak aanpakken. Duitsland raakt steeds meer in verval.
  En we weten waar dat toe kan leiden.

  Like

 4. Duchesne // juni 6, 2018 om 09:40 //

  Het enige echte recht is eigenrecht.

  De wetten die er zijn zorgen voor een machtsbasis voor enkelen, de gedachte dat politie er is voor de burger is deels waar, ze is er om de burger in het gareel te houden zodat belasting heffing niet in gevaar komt. Bescherming van de burger is onderdeel van het beschermen van belasting inning, maar dan als onderdeel van…..

  Om die reden word er niet vervolgd als burgers slechts geschonden zijn in hun gevoel, persoon of waardigheid, maar vind vervolging pas plaats bij ernstig letsel of dood door welke inkomsten voor de staat geschaad worden. Dat is dus ongeveer de grens qua strafbaar geweld, en qua waarde van leven van de burger, belasing benadeling…
  Om die reden worden verkrachters en pedofielen niet hard gestraft, de belastingkoe is immers nog melkbaar.

  De rest, dus recht en dat soort dingen, dat is afhankelijk van je maatschappelijke positie en waar je een conflict mee hebt.
  Heb je voor een miljoen belastingschuld dan kun je via een akkoord met de bealstingdienst voor vijf ton de boel afkopen, is het crimineel geld kun je bij justitie een bonnetje halen na geforceerde spontane donatie van een deel van de buit, maar heb je tien duizends schuld bij een overheid dan zul je tot de laatste cent moeten schokken…al sterf je in de poging daartoe…

  Ben je chirurg en breek je een hand kun je compleet arbeidsongeschikt zijn, ben je werkster en verlies je een arm en een been en een oog word je niet volledig afgekeurd, er is immers nog verdien capaciteit. Loempia’s vouwen met je goede hand en je lippen bijvoorbeeld, of sexwerker met lange ligtijden.

  Die wet ter bescherming van de pechtvogels is er ooit gekomen om te voorkomen dat mensen bij handicap in de armoede vallen en de wet waar iedereen verplicht de verzekeringspremie voor afdraagt is enkel door de rijken te gebruiken, een laag inkomen komt nooit in aanmerking door de rekenmethode en betaald dus gewoon de premie van een rijke pechvogel. Hier geld hetzelfde als bij de belastingschuld, als de vis groot genoeg is word er geregeld. De regels omtrent dit geheel van beoordeling en eventueel recht op uitkering bij arbeidsongeschiktheid zijn door een bedrijf gemaakt, het UWV.

  Dit is een heel triest voorbeeld van hoe mensen geplukt worden met een wet van algemeen belang zonder ooit een kans te maken op een aanspraak met enige kans van toekenning. Een heel triest voorbeeld van ongelijkheid op basis van maatschappelijke positie en politieke manipulatie van een sociaal uitgangspunt vastgelegd in een wet.

  Daarom is eigen recht het enige echte recht, omdat je dan de keuze hebt om te halen wat voor jou rechtvaardigheid is en het ontrecht dat jou is aangedaan uitwist.

  Don’t get mad, get even !

  Liked by 1 persoon

 5. Nee dit zijn telefoons tegen migranten geweld en het scheelt belkosten want je hoeft geen 112 te bellen .
  https://www.nbcnews.com/news/us-news/company-invents-gun-folds-look-cellphone-n547221
  En : http://nl.askmen.com/tech-news/1100564/article/verborgen-telefoon-pistool

  Like

 6. Daniel // juni 6, 2018 om 11:03 //

  @Duchesne // juni 6, 2018 om 09:40 //
  Het UWV maakt geen regels. Ze voert de regels die door de overheid zijn gemaakt uit.

  Like

 7. duchesne // juni 6, 2018 om 13:25 //

  Sorry Daniel, maar het UWV heeft een zelf ingevulde werkmethode, en hun manier van berekenen is door hun ontwikkeld, net als de bonusregeling voor ingehuurd keurings personeel via facturen.

  De wet op arbeidsongeschiktheid is bedoeld om permanente uitvallers van de arbeidsmarkt te beschermen tegen armoede. Het is een verzekeringspremie maar de verzekeraar is oppermachtig en er is geen ruimte voor een tweede beoordeling. God zijn in Nederland en beslissen over leven en dood en het UWV is hetzelfde. Iedere aanvrager is per definitie een vuile profiteur en word vrijwel altijd afgewezen, moet in beroep en als dat niet werkt in de rechtsgang. Dat is een rit van ruim twee jaar, als het meezit. Weinigen houden dat vol, en men weet dat. Als de regering verantwoordelijk was zou het betekenen dat men opzettelijk de beschadigde burger de vernieling in pest en de verantwoording dragt voor vele zelfdodingen. Er is geen verkiesbare politicus die zulke bagage wil….bonuszoekende carriere tijgers daarentegen…

  Bedrijven die arbeidsverzuim moeten controleren en beoordelen voor werkgevers leveren ook personeel aan het UWV. Dat zou nooit in overheidsregels kunnen staan, we noemen dat belangen verstrengeling.

  De wet schrijft voor, het UWV stelt een protocol op en voert dat uit met goedkeuring van de comissie van toezicht waarin ook politici zitten wiens doel het is de kostenpost terug te dringen.

  De lieden werkzaam bij het UWV zijn nog steeds de uitvoerders en mogen zonder verantwoording te hoeven afleggen zaken weglaten, uitvergroten en bedenken. Op die wijze springen jaarlijks vele tientallen mensen voor treinen, van flats of eten een complete pillenfabriek in een keer leeg…en die ander heeft voor het weghouden uit de arbeidsongeschiktheidswet van de baas een leuke kerst bonus…

  Wat nu nog werkt bij het UWV mag naar mijn vinden massal gekriebeld worden in de nek of een totally bare nude skydive van de euromast maken. Als je ooit je gram zoekt of je bent deze wereld zat, het heeft een blauw logo en er zit er niet een die de benoeming mens nog waard is. Het lacht, geeft handjes en wuift je uit met het mes vakkundig tussen je schouderbladen gestoken, welke aanwezigheid ervan je via de post pas een week later gewaar word.

  Je wil niet weten welke dromen ik soms heb, maar het is nat, enkeldiep, iedere verdieping voldoening en gerechtigheid.

  Liked by 2 people

 8. Dus de vorige aanbeveling van ‘de armlengte afstand’ die vrouwen moesten aanhouden tov de ‘tandartsen en apothekers’ is weer ingetrokken (?) omdat ‘ie ………niet werkte ofzo ?!

  Vreemd, ’t leek mij nog wel zo’n afdoende oplossing!

  Mwoehahahah….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s