Nieuw

Meer dan 100 slachtoffers per dag: in 2017 werden 40.000 Duitsers het slachtoffer van migrantencriminaliteit.

In het zogenaamd veiligste Duitsland sinds 1992 waren in 2017 bijna 40.000 inwoners het slachtoffer van criminaliteit door asieloplichters.

“Duitsland zo veilig als het al 25 jaar niet is!”, riep het mediakoor enthousiast, toen minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer begin mei de Police Crime Statistics (PKS) presenteerde, en klaagde tegelijkertijd dat de domme onderbuikburger vreemd genoeg de tegenovergestelde indruk had.

Wat de media als een voorzorgsmaatregel nauwelijks rapporteerden dat tegelijkertijd werd gepubliceerd, het federale situatieverslag 2017 van de BKA “misdaad in het kader van immigratie”. Dit bedeesde verzwijgen had natuurlijk goede redenen, omdat deze statistiek nogmaals de catastrofale toename van de immigrantencriminaliteit illustreert sinds 2014, het jaar voordat de regering van Merkel de grens voor iedereen opende.

Over het geheel genomen bleef het aandeel van de misdrijven waarbij immigranten als verdachten betrokken waren, vrijwel constant in vergelijking met het voorgaande jaar, maar bedroeg het niettemin een indrukwekkende 9,3% van alle opgeloste misdrijven, wat vragen oproept met een bevolkingsaandeel van iets minder dan 2% (vooral met betrekking tot de herhaalde propaganda over “vluchtelingen niet crimineler dan autochtonen”). Veelzeggender is echter de vergelijking met 2014 met een dramatische stijging van 252% van 115.000 naar 290.000 delicten!

Bron: Kriminalität im Kontext von Zuwanderung Bundeslagebild 2017

Nog dramatischer is de ontwikkeling op het gebied van geweldsmisdrijven, d.w.z. misdrijven tegen het leven, seksuele misdrijven en zogenaamde “wreedheidsmisdrijven”. Op het gebied van misdrijven tegen het leven (moord, doodslag, moord op verzoek) is het aantal opgeloste zaken met ten minste één verdachte immigrant met 16,1% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar (2016), maar met maar liefst 366% van 122 naar 447 ten opzichte van 2014. 15% van het totale aantal misdrijven op dit gebied is in dit verband bijzonder opvallend. Iets minder dan 2 procent van de bevolking pleegt 15 procent van de misdrijven!

Bron: Kriminalität im Kontext von Zuwanderung Bundeslagebild 2017

Statistieken laten een vergelijkbare ontwikkeling zien in de zogenaamde “misdaden tegen seksuele zelfbeschikking”. De enorme stijging ten opzichte van vorig jaar is echter vooral te danken aan een wijziging in de wet op seksuele delicten. Maar zelfs na aanpassing werd onder de oude wet een nieuw “record” gevestigd met 3.597 overtredingen, een enorme stijging van 379% van 949 naar 3.597 ten opzichte van 2014. 2% van de bevolking pleegt ook op dit gebied 11,9% van de opgeloste misdrijven.

Bron: Kriminalität im Kontext von Zuwanderung Bundeslagebild 2017

Alleen op het eerste gezicht lijkt de ontwikkeling op het gebied van de zogenaamde “grove criminaliteit” minder dramatisch, althans in vergelijking met het voorgaande jaar. Daarbij gaat het in de eerste plaats om mishandelingen, maar ook om vrijheidsberoving en overvallen. Vergeleken met vorig jaar is de toename 2,8 procent, waarbij immigranten 10,3 procent van alle overtredingen op dit gebied voor hun rekening nemen. De vergelijking met 2014 is veel dramatischer, met een stijging van 383% van 18.512 naar 71.000 zaken. Dit enorme aantal heeft zeker invloed op het gevoel van veiligheid van de burgers, omdat het risico om slachtoffer te worden van een misdrijf door de bijbehorende klantenkring aanzienlijk is toegenomen.

Bron: Kriminalität im Kontext von Zuwanderung Bundeslagebild 2017

Het angstaanjagendste cijfer vind ik echter op pagina 54 van de brochure onder het kopje “Gevalconstellatie: Immigranten verdacht – slachtoffers Duits”. Volgens het rapport werden in 2017 39.096 Duitse slachtoffers van migrantencriminaliteit geregistreerd, een nieuw record, 23,7 procent meer dan in het voorgaande jaar (31.597). In de tegenoverliggende constellatie (verdachten Duitse, immigrantenslachtoffers) werden 6.832 zaken geregistreerd. Dit komt overeen met een verhouding van 5,7 ten opzichte van één.

In Duitsland, naar verluidt het veiligste land sinds 1992, werden in 2017 bijna 40.000 inheemse mensen het slachtoffer van misdrijven door zogenaamde “zoekers van bescherming”, bijna zes keer meer dan in de tegenovergestelde constellatie.

Dit betekent dat op elke dag van het jaar meer dan honderd Duitse burgers het slachtoffer zijn geweest en nog steeds zijn van misdaden waarbij ten minste één immigrant als verdachte betrokken was, en het aantal stijgt nog steeds.

Hoe kunnen wij als burgers reageren op deze ontwikkeling en de toenemende verwaarlozing van de publieke ruimte? De mogelijkheden zijn niet al te groot, want de volgende federale verkiezingen zijn nog ver weg. Demonstraties zoals die in Cottbus en Kandel zijn eenrichtingsverkeer, maar niet iedereen, ook ouderen niet, neemt het risico geblokkeerd, gedenigreerd of zelfs fysiek aangevallen te worden door gewelddadige tegendemonstranten uit het linksextremistische spectrum.

{ingekort, omdat petities niks uithalen}

Jean Raspail en Michel Houellebecq hebben in hun visionaire werk “The Camp of the Saints” en “Soumission” levendig beschreven hoe het kan en zal eindigen als er geen tegenmaatregelen worden genomen.

Epoch Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Meer dan 100 slachtoffers per dag: in 2017 werden 40.000 Duitsers het slachtoffer van migrantencriminaliteit.

 1. Tja, 40.000 per jaar.
  Da’s lang niet zo erg als de döner-moorden https://nl.wikipedia.org/wiki/NSU-moorden

  Like

 2. Niet alleen in dat vermaledijde Duitsland.
  Het land, dat west Europa in het verderf heeft gestort.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2134600/vrouw-van-100-overleden-na-overval-op-straat
  Gevlucht voor de nazi’s en de kommunisten, en in de laatste fase van haar zware leven dood getrapt door racistische migranten.

  Liked by 1 persoon

 3. Eeuh, er staat nergens dat het migranten zijn.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5779791/Normanton-pensioner-100-battered-ground-left-broken-neck-muggers.html

  Like

 4. What’s the last card when the economy Is broken? The political elite will destabilize the country (with muslims as invaders) and destroy the safety and trust. That makes the start of a new dictator easier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s