Nieuw

Hassan: “Zweedse vrouwen neuken is mijn recht” – ontloopt weer deportatie

© Fria Tyder GRAFIK/Region Kronoberg

De Somaliër kreeg na zijn veroordeling voor verkrachtingspoging en verschillende andere zedendelicten een permanente verblijfsvergunning in Zweden. Vervolgens viel hij daarna een nieuw slachtoffer seksueel aan, terwijl hij luidkeels verkondigde dat hij “recht” heeft op “Zweedse vrouwen neuken” zonder uit Zweden te worden gezet. En nu bevestigt Växjö rechtbank dat recht aan Hassan – in een nieuw vonnis ontloopt hij opnieuw deportatie.
– Zweedse vrouwen zijn maar goed voor één ding, zei de Somaliër in een commentaar.

In januari van dit jaar belaagde de 30-jarige Somalier Hassan een werkneemster op een psychiatrische afdeling in het Sankt Sigfrids-ziekenhuis in Växjö.

Hij was toen al eerder veroordeeld tot deportatie wegens verkrachtingspoging en een reeks eerdere gevallen van seksuele aanrandingen. Niettemin kreeg hij een permanente verblijfsvergunning en mocht voor de rest van zijn leven in Zweden blijven.

Een van de vrouwen in het ziekenhuis had Hassan gevraagd stil te zijn en de andere patiënten niet te storen toen ze op een ochtend medicijnen wilde uitdelen. In plaats daarvan begaf de 30-jarige zich dicht bij de vrouw, reed met zijn onderlichaam tegen haar aan en greep haar bij haar borsten.

Tijdens de aanranding begon de Somaliër “denigrerende woorden uit te spreken over Zweedse vrouwen”, schrijft het vonnis.

– Zweedse vrouwen zijn maar goed voor één ding, verklaarde hij onder andere.

Hassan begon na de gebeurtenis elke keer zijn gulp neer te halen voor de vrouw als ze hem passeerde. Hij bereed andere vrouwen van de staf en schreeuwde dan: “Hassan celebration!”

Een andere vrouw vertelde dat ze dezelfde dag aan dezelfde misdaad werd blootgesteld. Hassan werd “gegordeld” en constant bewaakt.

– Hij zei dat ik als vrouw niets waard was, dat hij alle Zweedse meisjes zou neuken en dat het zijn recht was.

Daarna  greep hij zijn penis, begon voor de vrouw te masturberen en beval haar om op hem te gaan zitten.

Na een tijdje koos de vrouw ervoor om hulp te roepen en er kwamen twee mannelijke collega’s. Hassan had zijn penis al in zijn broek gestopt. Ze besloten om Hassan’s handen te verplaatsen en in plaats daarvan aan de zijkant van het bed te bevestigen. Terwijl ze bezig waren, probeerde Hassan de vrouw in haar gezicht te zoenen, maar ze trok snel haar gezicht weg van hem.

Hij heeft ook een een watermenger kapot geslagen en een personeelslid in zijn gezicht gestompt, schrijft Vxonews.

Op 12 februari 2010 probeerde Hassan, destijds 22 jaar, een oudere vrouw te verkrachten in het Universiteitsziekenhuis in Örebro, buiten de inkomsthal van het ziekenhuis.

De Somaliër wierp zich over de 58-jarige vrouw, probeerde haar broek af te trekken en begon te masturberen, schreef Aftonbladet.

In maart werd Hassan in hetzelfde jaar door de rechtbank van Örebro veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf  wegens poging tot verkrachting.

Volgens het vonnis zou het hem na het uitzitten van zijn gevangenisstraf verboden zijn om binnen vijf jaar naar Zweden terug te keren, schreef Nerikes Allehanda.

Het besluit tot uitzetting werd echter opgeschort in een arrest op 23 mei 2012 en in plaats van gedeporteerd te worden, kreeg Hassan een permanente verblijfsvergunning.

Destijds was de Somaliër reeds op 31 augustus 2011 veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf voor vier gevallen van seksueel misbruik, begaan in de periode tussen 5 april 2011 en 29 juli 2011.

Uit de gerechtelijke stukken blijkt dat Hassan nog steeds een Somalische staatsburger is en een Somalische tolk nodig heeft – ondanks dat hij al vele jaren in Zweden verblijft.

Onlangs werd het recente vonnis tegen de Somalier voor zijn aanrandingen in het ziekenhuis door de rechtbank van Växjö aangekondigd . Hassan is veroordeeld voor twee gevallen van seksueel misbruik, mishandeling en geweld tegen een functionaris. Het vonnis was slechts reclassering en de aanklager heeft geen deportatie geëist.

Bron:

http://www.friatider.se/hassan-knulla-svenska-kvinnor-r-min-r-ttighet-slipper-utvisning-igen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Hassan: “Zweedse vrouwen neuken is mijn recht” – ontloopt weer deportatie

 1. Duchesne // juni 6, 2018 om 07:04 //

  Kijk, zo begint de ochtend met een lach…..wat een land van eikels…hopelijk word de schade op de achterafweggetjes in Zweden hersteld…

  Liked by 1 persoon

 2. Wachten tot hij “de verkeerde” tegen komt….

  Liked by 1 persoon

 3. Hebben ze daar geen hooischuren met nokken, en touw..

  Liked by 1 persoon

 4. Daniel // juni 6, 2018 om 11:01 //

  Invasiers kapotslaan is mijn recht.

  Liked by 1 persoon

 5. Je gaat toch langzamerhand hopen dat een Zweedse Anders, weer eens wat linkse imbecielen tot orde roept.

  Liked by 1 persoon

 6. Wat ik al zei penisamputatie en ballen verwijderen. In ieder geval geen verkrachting meer en ook geen nakomelingen.

  Liked by 1 persoon

 7. Die zweden zijn totaal van het padje sinds de vikkings hun bijltje werd afgenomen.

  Like

 8. antiislamnu // juni 7, 2018 om 11:27 //

  Niets schokkends het is gewoon Zweden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s