Nieuw

‘Door politie mishandelde zwarte’ opgesloten als bedrieger en fraudeur

Herinnert u zich misschien Théo nog, de neger die in 2017 in het Franse stadje Aulnay-sous-Bois (voorstadje Parijs) zogezegd ‘met een politiematrak anaal gepenetreerd werd’? Enfin, dat was tenminste het verhaaltje dat hij vertelde en dat door de leugenmedia klakkeloos werd overgenomen. Ook bij ons werd die onzin kritiekloos door de leugenpers overgenomen:

Het ‘slachtoffer’ mocht het nadien in verschillende tv-programma’s gaan uitleggen, en de toenmalige president Hollande bracht hem zelfs een bezoek aan zijn ziekenhuisbed. Gedurende weken was het multicultureel feest in Aulnay, waarbij politieagenten werden aangevallen en tientallen auto’s in de vlammen opgingen. De schade liep in de miljoenen euro’s.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on ‘Door politie mishandelde zwarte’ opgesloten als bedrieger en fraudeur

 1. paulzwueste // juni 7, 2018 om 16:52 //

  Die zwarten zijn helemaal niet stom.
  Wij zijn oliedom en stom omdat wij zonder meer geloven dat alles wat die zwarten beweren de zuivere waarheid is.
  Laten we aannemen dat die zwarten ’n IQ hebben van pakweg 70 en wij van 101.

  Wie is er hier dan de onintelligente domme blanke neger?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s