Nieuw

Britse schooljongens door schoolleiding aangemoedigd om rok te dragen

Een ongewoon warme voorzomer zorgt ervoor dat sommige Britse jongens shorts aan willen op school. Een school in Oxfordshire zegt nee. Als ze zich oververhit voelen in hun lange broek, mogen ze in plaats daarvan rokken dragen.

Tegen het einde van vorige week werd het ongewoon warm in het grootste deel van Groot-Brittannië. De schoolleiding van het Chiltern Edge College in Oxfordshire vertelde de jongens toen dat ze hun lange broek met rokken konden vervangen als ze vonden dat de broek te warm en oncomfortabel was. De school heeft een nieuw strenger beleid voor het schooluniform, wat betekent dat leerlingen alleen lange broeken of rokken mogen dragen.

Het voorstel voor deze travestie voor schooljongens is omdat ouders hebben gevraagd om hun zoons korte broeken te laten aankleden, om ze zich tijdens de schooluren beter te laten voelen in de hitte. Maar de school zegt dat hun kledingbeleid “genderneutraal” is. Daarom is de rok ook van toepassing op de leerlingen die zichzelf jongens noemen.

Het “genderneutrale” schooluniformenbeleid komt in Groot-Brittannië steeds vaker voor, als een van de ingrediënten die binnen de EU worden gecoördineerd voor de aanvallen op de natuurlijke genderidentiteiten van burgers. In 2010 werd in Groot-Brittannië een nieuwe gendergelijkheidswetgeving geïntroduceerd. De wet vereist dat scholen transgenders beschermen tegen discriminatie. Daarom hebben transjongens nu de vrijheid om een meisjesuniform te kiezen als ze dat willen.

Volgens de hbtq-lobbygroep Educate & Celebrate hebben 120 scholen in Groot-Brittannië genderneutrale schooluniformen.

– Volgens onze ervaring passen basisscholen zich sneller aan [ons programma] dan middelbare scholen. Er lijkt geen schooltype te zijn dat meer geneigd is om het te omarmen dan anderen, en geen enkel deel van het land dat minder of meer geneigd is om het te doen, zegt Dr. Elly Barnes, oprichter van de lobbygroep.

Bron:

https://www.rt.com/uk/428678-gender-neutral-uniform-skirts/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Britse schooljongens door schoolleiding aangemoedigd om rok te dragen

 1. Daniel // juni 6, 2018 om 10:59 //

  Schotten dragen rokken (kilts). Maar dat zijn dan ook mannen.

  Like

 2. 1. Sinds wanneer dragen meisjes geen broeken?
  2. Ik zou mijn zoon daar zo snel mogelijk weghalen.

  Like

 3. Rokjes mogen alleen gedragen worden als je er zo uitziet https://www.youtube.com/watch?v=Kq4OtRsdXls

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s