Nieuw

Ben&Jerry vieren de Afghanen-amnestie: “We vieren het met een liefdestrein door Zweden”

Archieffoto. © Mike Mozart

De ijsgigant Ben & Jerry stelt zich achter het wetsvoorstel om 9.000 illegale Afghaanse mannen zonder asielredenen toe te staan ​​om in Zweden te blijven. Het bedrijf gaat nu een ‘liefdestrein’ arrangeren voor de buitenlandse mannen die over hun leeftijd hebben gelogen.

“Op 7 juni zal het Zweedse parlement een beslissing aannemen dat 9.000 onbegeleide jongeren uit Afghanistan het recht geeft om hun leven in Zweden voort te zetten. Dit dankzij de strijd van veel mensen die overtuigd zijn dat menselijkheid en mensenrechten voor iedereen moet gelden. Nu vieren we het met een liefdestrein door Zweden, jij moet ook mee!”

Zo schrijft Ben & Jerry op zijn website.

Verder is er een eerbetoon aan Ung i Sverige (Jong in Zweden) en zijn Afghaanse woordvoerster Fatemeh Khavari, evenals aan de extreem-linkse activistengroep “Vi står inte ut” (“We kunnen het niet uitstaan”).

“Onze vrienden van Vi står inte ut hebben door hun onvermoeibare inzet een verschil gemaakt door een wind in de rug te creëren voor de jonge onbegeleiden; sportsterren en duizenden mensen in heel Zweden hebben op politici druk gezet dat de mensenrechten ook voor de eenzaamkomenden moet gelden.”

Volgens een Zweeds onderzoek in mei, heeft ten minste 78 procent van de 9.000 Afghanen gelogen over zijn leeftijd.

Maar de ijsgigant vindt echter dat men “gelooft in sociale rechtvaardigheid” en “meewerken aan een samenleving die we allemaal willen creëren”. Het bedrijf verklaart ook dat men “de muren wil vernietigen die mensen buitensluiten” en wijst er ook op dat het al lange tijd betrokken is bij de zogeheten vluchtelingenkwesties.

Om zijn politieke asielactivisme te rechtvaardigen, verwijst de ijsgigant naar de twee Amerikaans-joodse zakenlieden Ben Cohen en Jerry Greenfield die het bedrijf in 1978 oprichtten.

“Sinds onze oprichters dit bedrijf in 1978 begonnen, zijn we altijd opgekomen voor  kwesties waar we ons zorgen over maken. Ons fundamenteel beginsel is rechtvaardigheid en gelijkheid voor iedereen. We hebben in de loop der jaren voor veel aangelegenheden gevochten – van homohuwelijk en klimaatverandering tot campagnes zoals ‘Get the dough out of politics’. Als bedrijf hebben we een unieke mogelijkheid om mensen te mobiliseren en de wereld te veranderen en verbeteren. Daarom staan wij op als we onrecht zien – en de voortdurende vluchtelingcrisis is zo’n gelegenheid”, schrijft men.

Maar op de sociale media zijn de mensen razend op het ijsbedrijf.

Als iemand het zich afvraagt, ik boycot Ben & Jerry’s nu al een aantal maanden. Ik zal hiermee doorgaan.

Is dit een grap? Een ijsbedrijf wat zich met het Zweedse migratiebeleid bemoeit? En is voor een wet dat door de Wetgevingsraad is afgekeurd? Absurd. Als dat waar is, koop ik nooit meer Ben & Jerry en weiger ik het te eten als het me wordt bediend.

Warm? Heb je trek in ijs? Misschien een Ben & Jerry’s?

Denk nog een keer na. Ondersteun geen bedrijven die activisme sponsoren dat enorme bedragen van de belastingbetalers kost. Ja, ze werken – in reële termen – samen met de activisten in # vistårinteut.

Koop in plaats daarvan Häagen-Dazs!

Bron:

http://www.friatider.se/benjerry-hyllar-afghanamnestin-vi-firar-med-k-rlekst-g-genom-sverige

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Ben&Jerry vieren de Afghanen-amnestie: “We vieren het met een liefdestrein door Zweden”

 1. Duchesne // juni 6, 2018 om 07:10 //

  The expression “pulling a train” is also used for describing a large gang rape…so Ben and Jerry are spot on with their “lovetrain” remark, except for the love part, there is none.
  Are Ben and Jerry suggesting they wil let all the Afghans travel around Sweden to celebrate their living permit with rape? It seems so…i get to hate Jews and Adolf was right, after all…

  Like

 2. Hoezo zwakzinnig?

  Like

 3. Nooit moedigen die joden immigratie naar Israël aan ….

  Like

 4. Zwaar overschat dat Ben&Jerry ijs.
  Zo bijzonder is dat nou ook weer niet en trouwens veel te duur voor een klein bakje ijs.
  Maar de reclame heeft in ieder geval ze werk goed gedaan.
  Het zit goed tussen de oren bij de mensen.

  Like

 5. antiislamnu // juni 8, 2018 om 00:58 //

  Dat ijs wordt door mij dus ook nóóit meer gekocht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s