Nieuw

Weigerde te bakken voor homokoppel  – vrijgesproken door het Hooggerechtshof.

Zes jaar lang is er een rechtszaak gevoerd tegen de bakker Jack Phillips die weigerde een bestelling in ontvangst te nemen voor een bruidstaart van een homopaar in Colorado, VS. Nu is hij door het Hooggerechtshof vrijgesproken.

Het was in het jaar 2012 dat bakker Jack Phillips weigerde een bestelling aan te nemen voor een bruidstaart van een homopaar in Colorado, VS. Dit vanwege zijn diep christelijke geloof en de verklaring van Phillips dat zijn gebak als kunst moest worden beschouwd en daarmee dus beschermd is door het recht op vrijheid van meningsuiting.

Het homopaar klaagde Phillips voor discriminatie aan en een langdurig proces werd gelanceerd dat later door een ​​civiele rechterlijke commissie in het nadeel van Jack Philli werd beoordeeld.

Nu heeft het Hooggerechtshof echter besloten Phillips vrij te spreken omdat de Commissie een vijandige houding ten opzichte van religie had, iets dat de grondwet schendt. Tijdens de rechtszaak waren er zeven mensen die voor  vrijspraak stemden terwijl twee mensen voor een veroordeling stemden.

Bron:

https://www.theguardian.com/law/2018/jun/04/gay-cake-ruling-supreme-court-same-sex-wedding-colorado-baker-decision-latest

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Weigerde te bakken voor homokoppel  – vrijgesproken door het Hooggerechtshof.

 1. Wat is dat toch een vervelend kut volk die Amerikanen.
  Altijd meteen gaan zeiken als ze hun zin niet krijgen en er een rechter bij slepen.
  Al heeft de man geen zin om krentenbollen te bakken, dan moet ie dat ook zelf weten.
  Ga er maar van uit dat die taart niet om te vreten is als je de bakker wil dwingen.

  Nog zo iets, ze willen geen plakje kaas op hun hamburger en daarom korting.
  Heb mcdonalds geen zin in, dan maar 5 miljoen eisen.
  https://www.ad.nl/koken-en-eten/ze-willen-geen-kaas-op-hun-hamburger-en-eisen-nu-5-miljoen-dollar-van-mcdonald-s~a7cd9a18/

  Like

 2. Hier een mooi voorbeeld van zo’n Amerikaans kutkind.
  Ik denk dat iedereen hier dat kind ze kop er af had getrokken na 5 sec.
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7445829/e3d6dec2/irritant_kutkind_krijgt_portie_karma.html

  Like

 3. Gewoon die taart bakken als ze erna ziek worden van de ecolie bacterie zullen ze m wel opgelopen hebben bij het stokslobberen en niet bij het taart eten lmfao

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s