Nieuw

Weer een leven verwoest door de door de EU opgedrongen diversiteit – racistische moslims breken de schedel van een blanke jongen, 17

Een “veelbelovende” tiener rugbyspeler werd overreden door een bende die hem in elkaar sloeg met een golfclub in wat de politie beschreef als een racistisch gemotiveerde aanval.

De politie zei dat de speler van Littleborough, RUFC Matthew Hayden, 17, een gebroken schedel had in de “niet-uitgelokte aanval” in Smithy Bridge Road, Littleborough, Rochdale, op zaterdag.

De aanvallers – beschreven als een groep van maximaal vijf Aziatische mohammedaanse mannen – riepen racistisch kreten tijdens de aanval, zei de politie.

Het wordt behandeld als een haatmisdaad.

Littleborough RUFC zei dat de auto van Colts junior-teamchauffeur Josh Jones door een zwarte Nissan Micra rijder om 02:00 BST werd geramd.

Toen Matthew uit de auto stapte, raakte de andere auto hem en werd hij op het hoofd geslagen met een golfclub, zei de politie.

Dit is de schuldige:

Jones, 18 jaar oud, die op de stoel van de bestuurder zat, werd ook aangevallen met een koevoet, waardoor “aanzienlijke verwondingen aan de handen en het gelaat ontstonden”, zei Littleborough RUFC. 

Een derde passagier in Jones ‘auto is ongedeerd ontsnapt, zei de club.

De aanvallers vluchtten richting Hollingworth Lake, zei de politie.

In een verklaring zei de club dat het trio “opgelucht was dat ze nog leefden”, en zei dat Matthew een operatie heeft ondergaan op een gebroken schedel en een bloeding in de hersenen.

Det Insp Mark McDowall van de politie van Greater Manchester beschreef de aanval als “brutaal” en “niet-uitgelokt”, waardoor Matthew “levensveranderende verwondingen” opliep.

BBC >>

h/t polderboy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Weer een leven verwoest door de door de EU opgedrongen diversiteit – racistische moslims breken de schedel van een blanke jongen, 17

 1. De camera’s stonden uit?

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 5, 2018 om 20:23 //

  “i don’t like monday’s”…..does there need to be a reason….we know the reason, where is the answer….

  Like

 3. antiislamnu // juni 5, 2018 om 20:50 //

  Vieze honden wat zou het een mooie gezicht zijn moskee loopt leeg alle volgers van het geloof van de pedofiel in witte jurken en dan BOEM een bloedbad.
  Gillend en krijsend enorm veel,doden moskee compleet verwoest
  Soms heb je dat wel eens zo’n ontspannen en fijne droom dat je helemaal vrolijk wakker wordt.

  Liked by 1 persoon

 4. Die Limburgse carnavalszot zou ook eens door dat tuig verrot geslagen moeten worden.

  Liked by 2 people

 5. Stef: helemaal mee eens! totaal DE TERING slaan MET DIE VETTE VALSE varkenskop!!

  Like

 6. Maar niet door hun, maar door ons, zodat die timmerfrans weet dat we het niet meer pikken! uiteindelijk komt het daar vandaan dat die kutmoslims denken alles te kunnen doen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s