Nieuw

We Are Here kraakt pand in Amstelveen

AMSTERDAM – De groep uitgeprocedeerde asielzoekers ’We Are Here’ die tot nu toe krakend door Amsterdam is getrokken, heeft in de nacht van maandag op dinsdag een nieuw pand gekraakt, ditmaal in Amstelveen.

Dat meldt AT5. Het gaat om een leegstaand kantoorpand aan de Groen van Prinstererlaan. „We hopen in dit pand tijd te hebben om aan onze asielprocedures te werken en het dialoog aan te gaan met de gemeente”, aldus We Are Here.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2125351/we-are-here-kraakt-pand-in-amstelveen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on We Are Here kraakt pand in Amstelveen

 1. Op bijna hetzelfde moment plak ik net de link hiervan.

  Like

 2. Ze zijn even de mogelijkheden aan het onderzoeken om legaal of gedoogd hele wijken te kraken. Voor als straks hun 500.000 collega’s met de koffers uit Italië hier op de stoep staan.

  Liked by 1 persoon

 3. Iemand die weet hoeveel jaren die gasten hier nou al rond hangen?

  Like

 4. Hoe zat dat ook al weer precies met die uitgeprocedeerden Irakeezen uit de vluchtelingenkerk in Rotterdam? Volgens mijn herinnering moesten er toen ook ruim 150 terug naar huis. Daarvan zijn er uiteindelijk iets van 65 daadwerkelijk terug gegaan naar Irak en de overige 90 hebben toch een status gekregen. Hert verschil tussen de twee groepen was: een betere advocaat. Dus discriminatie. Echt ziek. Dus blijven zeiken aandacht vragen, juridische bijstand vragen. En waar ze nu mee bezig zijn is om een “gezicht” te worden, want dan kunnen ze later mooi zielig gaan doen en dan hebben we de beelden. Enige wat ze nog vergeten zijn is om een hele berg zielige kindjes te maken want die doen het ook goed op tv.

  Like

 5. jackvanderveen // juni 5, 2018 om 11:24 //

  Illegalen, uitgeprocedeerden wegens eeuwige afwijzingen en uitwijzigen beweren nu: „We hopen in dit pand tijd te hebben om aan onze asielprocedures te werken en het dialoog aan te gaan met de gemeente”.

  Alstublieft trap ze allemaal per direct het land uit, Europa uit. Hardhandig of nog harder handiger.

  Like

 6. Johan // juni 5, 2018 om 12:01 //

  Niks dialoog. Nu de Mobiele Eenheid en het Speciale Interventie Team er op afsturen en die profiteurs en randdebielen een gigantisch pak slaag geven.
  En wel zo hard, dat ze kruipend naar de Belgische grens moeten schuifelen. Uitgeprocedeerd, heet dat. Hopelijk is de burgemeester van Amstelveen wél bij zinnen en neemt hij effectieve maatregelen om dit gajes op afdoende wijze aan te pakken.

  Like

 7. @BertG Door de grote hoeveelheid aanvragen is die met ingang van 11 februari verruimd van zes naar vijftien maanden, met de mogelijkheid om die termijn te verlengen met nog eens drie maanden als dat nodig is.
  Maarja illegaal rondhangen in NL is ook geen probleem 15 jaar hier wonen met uitkering en zwartwerken en toch illegaal zijn is geen probleem voor de regering wordt je uitgezet kom je gewoon de volgende dag weer terug
  Heriner je je die turk niet meer in Amsterdam gulum of zoiets ahh hier nog zo een parasiet .

  Gümüş keerde terug naar zijn geboortedorp. Hij kreeg f 100.000,- (= € 45.387,02) van de prince de Lignac om een bedrijf te beginnen, maar dat ging failliet. Hij was veel geld kwijtgeraakt aan de Turkse mafia die op de hoogte was van de schenking en hem afperste, en aan ziekenhuiskosten van een van zijn zoons die gewond was geraakt bij een verkeersongeluk.[2] Vervolgens werd hij beheerder van een naar hem genoemd vakantiehuis van Neckermann in Alanya. In 2002 ging hij in Karaman weer in de textiel werken. In 2004 werd hij opgepakt omdat hij illegaal in Nederland verbleef en het land uitgezet.[3] Op 28 februari 2007 overhandigde hij in Kayseri een brief aan koningin Beatrix, waarin hij vroeg om naar Nederland terug te mogen keren. Beatrix was in Turkije voor een staatsbezoek. Ramazan, de oudste zoon van het gezin, verblijft inmiddels legaal weer in Nederland.[2]

  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Asielzaak_Gümüş

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s