Nieuw

‘Veganistisch terreurcommando’ valt restaurant in Lille aan, nadat eerder ook al plaatselijke viswinkel en slagerij eraan moesten geloven

Volgen de krant La Voix du Nord waren er twee of drie gemaskerde daders die geheel in het zwart waren gehuld. Ze hebben ook in andere gelegenheden in het winkel- en uitgaanscentrum van de stad de ruiten ingeslagen. Op een muurtje aan het restaurant Canard Street schreven ze “Stop spécisme”.

Ze hebben het over ‘soortdiscriminatie’ die verwijst naar onderdrukking van bepaalde soorten leven, meestal onderdrukking van dieren door mensen.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on ‘Veganistisch terreurcommando’ valt restaurant in Lille aan, nadat eerder ook al plaatselijke viswinkel en slagerij eraan moesten geloven

  1. Fransdo // juni 5, 2018 om 18:42 //

    Ik zou tegen ze zeggen (in het Frans): ‘Ga dan terug naar je eigen land, dan stopt de speciale behandeling die jullie hier krijgen en verdienen, vanzelf.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s