Nieuw

Salvini over de Hongaarse leider Orban: “Samen zullen we Europa veranderen”.

Foto: Leider van de Italiaanse Lega Nord partij. Screenshot Rete 4

“Vandaag heb ik een lang en vriendelijk telefoongesprek gehad met de Hongaarse premier, die ons veel geluk wenste en met wie we zullen samenwerken om de regels van de Europese Unie te veranderen”, dit zijn Salvini’s woorden over zijn uitwisseling met de Hongaarse nationalistische PM.

Een Italiaans-Hongaarse as zou een sterkere anti-EU-macht in Brussel betekenen die het huidige evenwicht zou kunnen veranderen en de EU zou kunnen dwingen om te luisteren naar de verschillende “populistische” krachten, vooral na de zoveelste rechtse overwinning bij de laatste Sloveense verkiezingen door de conservatieve partij SDS onder leiding van Janez Janša, de zoveelste vriend van Orban.

Eerst Brexit, Afd stijgt in Duitsland naar de tweede partij in het land, rechts wint in Oostenrijk, Salvini’s machtsovername in Italië, Orban’s herverkiezing en nu Slovenië. Europa heeft een lange reeks anti-EU-overwinningen behaald, die echt laten zien hoe de tijden veranderen, de EU brokkelt op af en elke dag geloven er minder mensen in.

Defend Europa >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Salvini over de Hongaarse leider Orban: “Samen zullen we Europa veranderen”.

 1. antiislamnu // juni 5, 2018 om 23:47 //

  Heel goed nieuws nu maar hopen dat de e.u psychopaten niet de kans krijgen om nog snel even miljoenen asielparasieten Europa in te pompen.

  Like

 2. Ik wens ze heel veel succes en hoop dat ze slagen. En als eerste die alcoholverslaafde Luxemburger er uit trappen.

  Like

 3. En dan het verdrag van Marakkesh terugdraaien. https://www.geenstijl.nl/5141935/we-cheffen-dat/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s