Nieuw

Niet verboden door de rechter – AFA voert moslims overdag bij met ‘halal-koekjes’ bij moskee

Prutsers.

Ze mogen niet eten overdag, en dan gaan jullie ze een beetje lopen treiteren met koekjes terwijl ze die niet mogen hebben.

Anti-Pegida-demonstranten delen halalkoekjes uit bij moskee

Het was een reactie op het initiatief van Pegida om bij de moskee te barbecueën. Die actie werd door de gemeente verboden. Die beslissing bleef vandaag overeind tijdens een rechtszaak over de demonstratie.

De politie kwam even poolshoogte nemen, maar liet de demonstranten ongemoeid. Vanuit de Kanaalstraat werd twee keer een ei gegooid naar het groepje. Een omstander kalmeerde hem. Waarom hij boos was, is niet bekend. AD >>

Het bevestigt weer eens dat als je in Nederland wilt demonstreren dat je dat best doet zonder vergunning en onaangekondigd, want dan mag het wel. Als je daar bij ook nog geweld gebruikt en je gezicht verbergt krijg je bonuspunten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Niet verboden door de rechter – AFA voert moslims overdag bij met ‘halal-koekjes’ bij moskee

 1. Zo had je destijds ook mensen hier in Nederland die vanaf de eerste dag met de Duitsers heulden nadat die waren binnengevallen.

  Like

 2. Ach links tuig dat niet werkt en van het uitdelen eigenlijk al te moe wordt.

  Like

 3. antiislamnu // juni 6, 2018 om 01:18 //

  Ben je geil en wil je koekje

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s