Nieuw

Moslims zamelen ton in voor ’terrorisme-imam’

Tarik ibn Ali, onder meer bekend van het ’jihadgala’ in Rijswijk.

Door: Daniel van Dam

AMSTERDAM – Een Nederlandse internetzender heeft een ton ingezameld voor een Belgische imam die in Spanje wordt verdacht van terrorisme. Terrorismedeskundige Jelle van Buuren vindt de actie ’risicovol’.

Het geld is voor de Belgisch-Marokkaanse imam Tarik Ibn Ali. Hij werd vorig jaar in zijn woonplaats Birmingham opgepakt en uitgeleverd aan Spanje. Op verdenking van het rekruteren van jihadisten, via YouTube-video’s. Zelf ontkent de imam, melden Spaanse media.

Tijdens een drie uur durende live-uitzending op het Nederlandse onlinetelevisiekanaal Islaam.tv werd afgelopen donderdagavond 100.400 euro toegezegd, voornamelijk door Belgische en Nederlandse sympathisanten. Dat laat ’Actiegroep steun Tarik’ in een verklaring weten. Het geld is bedoeld voor de advocaatkosten en het levensonderhoud van Tariks gezin.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2126710/moslims-zamelen-ton-in-voor-haatimam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Moslims zamelen ton in voor ’terrorisme-imam’

 1. antiislamnu // juni 5, 2018 om 13:12 //

  Dit is gewoon financieren van terrorisme maar goed het zijn moslims en dan woord dat weer anders gezien let maar op hier gaat niets mee gebeuren.

  Like

 2. Hier kun je weer treffend zien waar het belang van de moslims ligt. Bij de islam; een gewelddadige, criminele en expansionistische ideologie. Zie je ooit een moslim bij een herdenkingsbijeenkomst van slachtoffers van deze griezels? Nee, want ze zijn in de eerste plaats loyaal aan mede-moslims. Als we onze ondergang niet tegemoet willen gaan, dan zit er niks anders op dan de moslims die zich in Nederland bevinden, meedogenloos kort te houden en dus niet meegaan in hun eindeloze gedram, gedreig, gedrein en slachtofferschap. Wíj bepalen tenslotte hoe we hier willen leven en niet de achterlijke woestijnbarbaren.

  Like

 3. antiislamnu @ Ik denk juist dat er WEL wat mee gaat gebeuren,,,,,,,,,,,,,,die wordt NA zijn korte straf gewoon naar Belgie of Nederland gehaald, let maar op , de mossels krijgen toch altijd HUN zin ????

  Like

 4. Binnenland
  5 juni 2018
  ’Jihad-inzameling’

  Een inzamelingsactie voor een van de belangrijkste salafistische predikers in Europa doet de wenkbrauwen fronsen. Binnen de moslimgemeenschap wordt met het ophalen van maar liefst 100.000 euro steun verleend aan Tarik Ibn Ali, in werkelijkheid Tarik Chadlioui geheten.

  En dat mag vreemd worden genoemd, want deze Belgische Marokkaan wordt al jaren door terrorisme-experts gezien als invloedrijk financier van Europese jihadstrijders in Syrië.

  Hij zou ook banden hebben met een radicale Duitse beweging, die Syriëgangers ronselde en van Duitsland een shariastaat wil maken, desnoods met geweld.

  Chadlioui had jarenlang vrij spel in ons land en trok volle zalen met fondsenwervingsacties. De salafist was betrokken bij de financiering van moskeeën en zou als een van de kopstukken in 2015 optreden op een ’jihadgala’ in Rijswijk.

  De imam oogt vriendelijk en maakt grapjes, maar schijn bedriegt. Groot-Brittannië leverde hem vorig jaar uit aan Spanje op verdenking van het aansturen van een terreurcel op Mallorca, die jongeren zou rekruteren voor IS. Een medeverdachte zou zelfs plannen hebben gehad om willekeurige toeristen neer te steken.

  Het is zorgwekkend en verontrustend dat deze haatimam kennelijk zo populair is, dat een inzamelingsactie succesvol lijkt. Een actie bovendien die dicht in de buurt komt van ondersteuning van jihadisme.

  Like

 5. Dat is even lekker cashen voor de islamitische haatprediker die in Spanje van terrorisme verdacht wordt, nietwaar?

  “Terrorismedeskundige Jelle van Buuren wijst op de gevaren hiervan. „Spanje laat hem niet zomaar oppakken. Door geld over te maken, zou je strafrechtelijk heel dicht in de buurt kunnen komen van terrorismefinanciering”, zegt hij. „En dat is toch echt verboden in Nederland.””
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/ka-ching-kassa-voor-marokkaanse-isis-haatimam-die-e100-000-krijgt-van-nederlandse-moslims/

  Like

 6. polderboy // juni 5, 2018 om 15:31 //

  Moet je hier op de video zien wat een grote hoeveelheid zwaar bewapende anti terreur politie ze inzetten voor deze onder de moslims zo geliefde imam, die in het kader van een anti terreur operatie in 2017 in diverse landen samen met een zootje andere bijzonder gevaarlijke terreurverdachten werd gearresteerd:
  http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1492423/Police-video-shows-Tarik-Chadlioui-arrested-Majorca.html

  En dan ga je daarvoor geld inzamelen…

  Like

 7. Duchesne // juni 5, 2018 om 17:44 //

  Vraag me af, stel dat Geert ergens asiel moest zoeken en hulp nodig had, of Fub of Tyl of zo, denk dat er nog geen 1000 euro zou worden opgehaald. geloof, cq sektarische waanzin is een machtig wapen en de scheidslijn tussen vrijwillige donaties en opgelegd schuld/plichtsgevoel is ook niet aanwijsbaar, dus we kijken naar een heel eng iets. de totale onderworpenheid aan een god figuur, aan een sekteleer met de dood als heilmiddel voor alles…..

  Als er iemand die niet Moslim is in Europa nog niet door heeft wat Islam betekend voor de toekomst van Europa dan is die persoon een coma patient, of een collaborateur. Zelfs Downies weten ondertussen wat Islam en Moslim is.

  De binding die sektenleden onderling hebben door de sekteleer is in vele gevallen tot moord en doodslag uitgelopen, en Islam is daarin de topper uit de wereld geschiedenis.
  Vandaag ben ik ook weer aangenaam verrast door de gewone dagdagelijkse mensen die ik ontmoet en die WEL weten wat er speelt maar heel voorzichtig zijn in het zeggen wat ze vinden. Mensen die geen Fenixx lezen maar toch merken wat er gebeurd, persoonlijk last ondervinden en ook boos zijn.
  De indoctrinatie en het gevaar nazi te worden genoemd of extreem rechts zit diep, het is lange tijd een wapen geweest om te kleineren en uit te sluiten, om macht te verkrijgen en zakken te vullen.

  De dag dat er een grote groep burgers op Den Haag afstormt en takken gaat volhangen met corrupte poltici en collaborateurs is ergens in de toekomst, maar het zal heel brede steun van de bevolking hebben als het gebeurd.
  De haat die Den Haag door het negeren van burger en wet heeft gezaaid is goed geworteld, in dit land is niemand blij met extra meeeters, verkrachters en moordenaars, de show die de pers ophangt is dan ook een splinter van wat er werkelijk gebeurd en leeft. We leven in een land waar de regering burgers oproept elkaar aan te geven middels kliklijnen, middels kranten advertenties en middels alle andere manieren van verraad, zo’n regering verliest alle respect en iederen kijkt erop neer, zelfs de bellers van de kliklijjnen zelf. Vandaag werd ik daar weer eens even wakker mee geschud.

  Ondanks dat er niets gebuerd en het lijkt of niemand er iets om geeft, en toch,

  NEDERLAND ONTWAAKT !

  Like

 8. Kom met die koppen onder die stoeptegels vandaan…………….en zie eens eindelijk wat er hier gebeurt!

  Like

 9. Republikein // juni 6, 2018 om 00:52 //

  Duchesne // juni 5, 2018 om 17:44 //

  Vraag me af, stel dat Geert ergens asiel moest zoeken en hulp nodig had, of Fub of Tyl of zo, denk dat er nog geen 1000 euro zou worden opgehaald. geloof, cq sektarische waanzin is een machtig wapen en de scheidslijn tussen vrijwillige donatie.

  Beetje somber?

  Like

 10. duchesne // juni 6, 2018 om 13:31 //

  Republikein: realist?

  Like

 11. Republikein // juni 6, 2018 om 13:38 //

  Rommel gaat met mijn geld naar het casino,…. dus wellicht….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s