Nieuw

Mohammedanen zijn de baas in Nederland: Ook Den Haag bukt voor geweldsdreiging van As-Soenah moskeet – Pegida mag geen varkens grillen voor As Soennah moskee in Schilderswijk

Den Haag niet in staat de veiligheid nog langer te garanderen in Den Haag.

As Soennah-moskee Ⓒ GOOGLE MAPS

Volgens Krikke zou het demonstreren voor de As Soennah moskee leiden tot ‘ernstige verstoringen van de openbare orde’. ,,De aankondiging van de demonstratie heeft de afgelopen dagen geleid tot een sfeer van confrontatie en provocatie.

Het waarborgen van de veiligheid – ten tijde van het drukke vrijdagavondgebed, op die plek in een woonwijk – van zowel wijkbewoners, moskeebezoekers als demonstranten en eventuele tegendemonstranten vraagt een enorme politie-inzet”, vindt de burgemeester. ,,En zelfs bij deze politie-inzet is het onmogelijk uit te sluiten dat nietsvermoedende passanten en kinderen in schermutselingen tussen voor- en tegenstanders terecht komen. Daarom kies ik ervoor deze demonstratie te faciliteren op een locatie waar deze risico’s aanzienlijk kleiner zijn.”

Demonstratie gaat door

Pegida-voorman Edwin Wagensveld vindt het besluit ‘treurig’. Hij zegt dat de demonstratie vrijdag doorgaat, maar dat demonstranten niet op de Koekamp te vinden zullen zijn. ,,Krikke zal daar alleen staan”, zegt Wagensveld. ,,Wie gaat er nou naar de Koekamp als je wilt demonstreren tegen de islam?” Volgens de voorman is de Schilderswijk een ‘eigen rechtsstaat’ geworden. ,,Demonstraties in de Schilderswijk worden allemaal verboden. Dat betekent dat dáár het probleem zit, niet bij ons.”

AD >>

Rechter zwicht voor mohammedaanse dreigementen – geen Pegida BBQ in Utrecht

As-Soenah moskee dreigt Pegida BBQ met geweld – We kunnen niet garanderen dat alles rustig verloopt

Politie Utrecht doet het in de broek voor mogelijk islamgeweld en beperkt het recht op demonstratie voor Nederlanders – Pegida barbecue verboden

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Mohammedanen zijn de baas in Nederland: Ook Den Haag bukt voor geweldsdreiging van As-Soenah moskeet – Pegida mag geen varkens grillen voor As Soennah moskee in Schilderswijk

 1. Duchesne // juni 5, 2018 om 19:01 //

  “Het waarborgen van de veiligheid – ten tijde van het drukke vrijdagavondgebed, op die plek in een woonwijk – van zowel wijkbewoners, moskeebezoekers als demonstranten en eventuele tegendemonstranten vraagt een enorme politie-inzet”, vindt de burgemeester. ,,En zelfs bij deze politie-inzet is het onmogelijk uit te sluiten dat nietsvermoedende passanten en kinderen in schermutselingen tussen voor- en tegenstanders terecht komen. ” aldus Burgermeester Krikke….

  Met andere woorden, wij kunnen niet het recht zoals in de grondwet vastgelegd op het recht van vrijheid van meninguiting geven. En als dat niet meer mogleijk is, burgermeester, welk bestaansrecht heeft uw functie dan nog eigenlijk.
  Wat zegt de politie hiervan, zijn die ook niet bekwaam de grondwettelijke rechten van iedere burger te garanderen of zien die geen probleem in het handhaven van de orde?

  Ontslag van de burgermeester wegens wanprestatie van het niet mogelijk maken op het recht van de grondwet lijkt me hier passend.

  Maar het is duidelijk, de staat meet met twee maten en artikel grondwet over gelijkheuid is niet langer in gebruik. Vraag is, wat doen we ermee?

  Like

 2. Duchesne // juni 5, 2018 om 19:04 //

  P.s. de resactie van moslims is een hele duidelijke vinger naar het resterende deel van de grondwet en de basis van ons bestaan. Uitzetten, allemaal. Er is geen wederzijds respect, slechts het wachten op een gelegenheid de kelen door te snijden. waarom kijkt de overheid weg als dit gebeurd? Angst ! Hun bestaansrecht is weg.

  Like

 3. skeeter // juni 5, 2018 om 19:32 //

  Ze hebben al gewonnen, dit gaat zonder veel bloed nooit goed komen.

  Like

 4. Fransdo // juni 5, 2018 om 19:58 //

  Het gebeurt niet veel maar in dit geval ben ik het met de overheid eens. Dit is onnodig provocerend, lokt geweld uit, kost veel geld aan politie en er kunnen onschuldige slachtoffers vallen.

  Bovendien is die Koekamp helemaal geen gek idee en zeker niet als dat van deze burgemeester af komt. Denk na, maak er een groots en jaarlijks terug komend evenement voor rechts Nederland van tijdens Ramadan.

  Hang slingers en opblaasbeelden op van varkens, geef het een toepasselijke naam ‘BBQ-dan, Biggodan of zo en verwijs naar bestaande jurisprudentie en verordeningen van burgemeesters in omgekeerde situaties dat je deze samenkomsten niet mag verstoren of provoceren. Daar zal de overheid dan vast wel weer raad op weten want consequentheid is natuurlijk niet echt hun sterkste punt, zoals we allen ervaren in het proces Wilders, bijvoorbeeld in vergelijking met Pechtold, maar wie dan leeft wie dan zorgt.

  De boodschap, een boodschap die onze overheid in toenemende mate zelf weigert te geven, is dan natuurlijk: ‘je woont in Nederland, pas je aan!!’

  Leuker kunnen wij het volgens mij niet maken.

  Like

 5. paulzwueste // juni 5, 2018 om 20:35 //

  Fransdo.
  Wat bedoel je precies met “onnodig provoceren”…?

  Ik weet er nog ’n paar.
  “Onnodig geweld”…
  “Onnodig verlies van mensenlevens”…
  Het gebruik van het woord “onnodig” is niet alleen onbegrijpelijk maar ook ongemeen belachelijk.
  Stel je voor dat je in plaats van “onnodig” het woord “buitensporig” had gebruikt.
  Begrijp je het?
  Buitensporig geeft ’n gradatie aan.
  Jij vindt na decennia lang gebukt te zijn gegaan onder “buitensporige onderdrukking” van die vervloekte islam dat wij niet mogen demonstreren tegen die buitensporige onderdrukking door “onnodig te provoceren”???
  “Onnodig” en dan ook nog “provoceren”…!
  Ben je wel goed bij je hoofd?
  Maar het komt goed…want jij hebt ’n geniale constructie achter de hand die alle problemen zal oplossen.
  Met slingers en opblaasvarkens.
  Oh wat leuk en hoe geniaal wordt hier vreedzaam verzet geboden!

  Ik denk dat jij er eentje bent van de kaarsjes, Teddybeertjes, de bloemen en de speelgoedbeestjes.
  En niet te vergeten het arm in arm selfies maken met moslima’s.
  Ik word er misselijk van.

  Like

 6. polderboy // juni 5, 2018 om 20:42 //

  De geweldsdreiging door die moskee milities is ook te groot volgens Krikke, naast dat er absoluut onvoldoende politie paraat is als die lui, die allemaal de jihadplicht hebben om voor de islam ten strijde te trekken, openlijk de strijd aangaan.

  Als bestuursambtenaar, die flink verdient, zoek je de meest praktische weg, en natuurlijk niet de principieel meest juiste weg.
  En naarmate die moskee milities meer macht vergaren, zal de weerstand onder de burgers vanzelf toenemen, en uiteindelijk zullen die de strijd aangaan.

  En zo kan een bestuursambtenaar zich gelijk Pontius Pilatus tussen de partijen vandaan houden.
  Niet voor niks dat aalgladde types als Rutte het zo fijn vinden om te besturen. Je bent immers een glibberige gluiperd of niet.

  Like

 7. De onveiligheid wordt veroorzaakt door het gore mislim volk dat ons land overspoeld, die kut krikke is collaboreert met de vijand,

  Like

 8. Fransdo // juni 5, 2018 om 21:05 //

  Paulzwueste.
  Ik weet niet wat je nu precies probeert te doen maar mijn boodschap was duidelijk dacht ik. En dat jij ergens misselijk van wordt, och, ik kan er niet wakker van liggen. Dat lig ik ook niet nu jij kennelijk het verschil niet weet tussen nodig, onnodig en buitensporig.

  En dus nee, ik begrijp er helemaal niets van en ja, ik ben wel goed bij mijn hoofd, ik wel!!
  Dus ik ga er verder maar niet te serieus op in. Sterkte verder!!

  Like

 9. Nederland is het Pontius Pilatus met zijn verdomde rechtstelsel pro islam
  Het hele SLOOPKABINET BESTAAT UIT FARIZEËRS

  Like

 10. Like

 11. Bonusquote: ‘Burgemeesters gebruiken soms smoesjes om Pegida-demo’s te kunnen verbieden’
  ‘Het is niet aan burgemeester om te beoordelen of grens van strafrecht wordt overschreden’

  Bij Omroep West hebben ze het maar even aan een hoogleraar staats- en bestuursrecht van de VU gevraagd, hoe dat nou precies zit met burgemeesters die, op grond van ‘openbare orde’, demonstraties verbieden. Zoals de ‘demonstratie’ van Pegida (lees: haram BBQ’en voor een moskee tijdens de ramadan).
  https://politiek.tpo.nl/2018/06/06/bonusquote-burgemeesters-gebruiken-soms-smoesjes-om-pegida-demos-te-kunnen-verbieden/

  Like

 12. Fransdo // juni 6, 2018 om 19:02 //

  Goed verhaal Bert

  Like

 13. De democratie is nu echt dood.
  Als hier geen vergunning voor wordt gegeven dan mag er in november ook geen vergunning gegeven worden aan die achterlijke anti-pieten want daar ontstaan ook ongeregeldheden.

  Like

 14. Fransdo // juni 8, 2018 om 21:33 //

  Goed argument Lisa.

  Alleen houdt de overheid helaas geen rekening met goede tegenargumenten, alleen met de eigen argumenten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s