Nieuw

“Kinderen van gelukzaligheid”: Zweedse politicus barst in het parlement uit in een lofzang voor illegale Afghaanse mannen

Video: Bizar moment in het Zweeds parlement. 67-jarige politicus zingt over “Kinderen van gelukzaligheid” die vechten tegen “muren” en “duistere krachten”.

Tijdens het parlementaire debat van maandag over het verlenen van amnestie aan 9.000 Afghaanse mannen, begon politicus Roland Utbult (Christen Democraten) plotseling te zingen. Het emotionele lied ging over “kinderen van gelukzaligheid” die, volgens de 67-jarige, tegen “duistere krachten”en “muren” vechten. En toen de politicus uitlegde waarom hij vóór amnestie stemde, verwees hij naar een emotioneel argument.
– Voor mij is het wat beweegt in mijn innerlijk dat mij het meest raakt, verklaarde Utbult.

Het bizarre moment vond plaats aan het einde van het debat van maandag over het voorstel van de rood-groene regering.

Het voorstel behandelde het verlenen van een nieuwe kans – aan ongeveer 9.000 Afghaanse volwassen mannen die hun asielaanvraag zijn geweigerd nadat ze valselijk hadden beweerd kinderen te zijn, om in Zweden te blijven door naar de middelbare school te gaan.

Roland Utbult (KD) verklaarde aan de bijna volledig lege rijksdagzaal dat hij van plan is vóór de amnestiemotie van de regering te stemmen. Hij barstte vervolgens in een loflied uit aan de groepen die hebben gewerkt voor de Afghaanse mannen.

– Deze vrijwilligers, ideëel werkende mensen, zijn mijn helden en ik noem ze “kinderen van gelukzaligheid”. En ik zou ze graag met een paar strofes in een lied willen huldigen, legde hij uit.

“Egoïsme bouwt muren”

Daarna begon de 67-jarige politicus zijn lied uit te voeren – “Kinderen van gelukzaligheid”.

– Ik heb zoveel mooie mensen ontmoet, met genade in hun boezem, die niet de vinger wijzen naar de zwakken, maar met een uitgestrekte hand ontmoeten, zong de politicus.

Het lied ging toen verder:

– In een tijd waarin duistere krachten de overhand nemen, hebben ze de kracht om weerstand te bieden. Wanneer het egoïsme muren bouwt, verliezen ze niet de moed.

– Ik heb zoveel dappere mensen ontmoet, de kinderen van de gelukzaligheid. Zij zijn de kinderen van de gelukzaligheid.

Bijna geen politici bleef op zijn plaats

Op de achtergrond ziet men veel van de andere parlementsleden die het moment vereeuwigen door met hun mobiele telefoons de uitvoering te filmen.

De CD-politicus vervolgde vervolgens zijn eerbetoon aan allen die de Afghaanse mannen hielpen.

– Deze schitterende mensen die zich engageren, de vluchtelingen hebben leren kennen, in het Zweeds hebben onderwezen, beslissingen en roepingen hebben geïnterpreteerd, hebben geholpen naar de autoriteiten te bellen, zei Utbult en vervolgden:

– Velen zijn betrokken geweest bij het schrijven van handhavingsbelemmeringen, beroepen aangetekend, artsen en psychologen bezocht voor alternatieve beoordelingen.

“Gewelddadige verkrachters”

Utbult verklaarde dat “een beeld van deze 9.000 mensen is dat ze gewelddadige verkrachters zijn”. Hij beweerde dat de uitdrukking “grof” was, hoewel het op zijn minst gedeeltelijk correct was.

– Een deel is gewelddadig, een deel wil zich niet aanpassen en een deel gebruikt drugs, maar die mogen niet blijven, beweerde hij.

De 67-jarige politicus was ook open met het feit dat hij een beslissing neemt die voornamelijk gebaseerd is op emotionele argumenten in plaats van te zorgen voor, bijvoorbeeld, Zweden of het beste voor de Zweedse vrouwen.

– Voor mij is het wat beweegt in mijn innerlijk dat mij het meest raakt, gaf hij onverwacht toe tijdens het debat.

Bron:

http://www.friatider.se/barn-av-saligheten-riksdagspolitiker-brister-ut-i-s-ng-om-afghanska-m-nnen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on “Kinderen van gelukzaligheid”: Zweedse politicus barst in het parlement uit in een lofzang voor illegale Afghaanse mannen

 1. Zo iemand heb toch een adres, die woont toch ergens ?

  Liked by 1 persoon

 2. We kunnen dit toch gewoon beëindigen.

  Niet vreedzaam, maar het is ook niet vreedzaam om Afrikanen en mohammedanen in te voeren.

  Ik wil helemaal niet tegen die Afrikanen en mohammedanen vechten. De lui die dit op hun geweten hebben zijn superfukkin kwetsbaar en kunnen nog steeds ongestoord rondhuppelen.

  Het is onvoorstelbaar.

  Liked by 1 persoon

 3. Van dit soort halvegaren bulkt onze bestuurderij ook uit. Het is alsof ze er op gefokt worden en er een speciale opleiding voor krijgen. Mafketels die zo veel tijd in het Communistisch Manifest of een ander Heilig Boek hebben doorgebracht dat ze niet weten wat de werkelijkheid is. Ze zouden heel graag vooraan staan in de gangbang als ze de kans krijgen en er niemand kijkt. Want wie zonder zonde is zorgt ervoor dat ie d’r een paar begaat.

  Like

 4. Alleen extreme geloofswaanzinnige kletsen in zo’n soort taal en woorden.
  Een normaal mens komt niet op, kinderen van zaligheid, om mensen aan te duiden.

  Liked by 1 persoon

 5. Emotionalisme politiek. Het Westen gaar er kapot aan.

  Liked by 1 persoon

 6. Sja, wat deden onze voorouders, de Kelten, vroeger met die lui die met alle geweld de poort open hielden waar de draken door naar binnen kwamen om de kinderen op te peuzelen en de vrouwen te verkrachten? Gingen ze daar het gesprek mee aan of zongen ze een Welkomstlied?

  Like

 7. Alphons Mantel // juni 5, 2018 om 07:05 //

  afvoeren met dwangbuis naar het RIAGG

  Like

 8. Kan gewoon niet meer missen dat ze daar GHB aan het drinkwater hebben toegevoegd.
  Ze leven in een totaal andere realiteit daar, een soort van droom wereld.
  Volgens mij heb je dat alleen als je drugs op heb.

  Like

 9. Gristenen van het CDA en de CU, niet te verwarren met echte christenen en katholieken, zijn naar mijn beleving stukken geniepiger dan de draken en staan elkaar te verdringen om de poorten van het dorp op zalvende wijze en met alle geweld open te houden. De SGP is de lange G in hun naam trouwens ook al aan het inwisselen voor de korte.

  Like

 10. Dat welkomstliedjesmonster was trouwens van de Gristelijke Pedocraten.

  Like

 11. Een jaartje in afghanistan droppen met vrouw en kinderen, dan zingt hij wel een toontje lager….

  Like

 12. Johan // juni 5, 2018 om 11:53 //

  Dit is toch werkelijk het toppunt. Meneer Oetbult kan zijn naam dan ook maar beter veranderen in Oetlul.

  Like

 13. Duchesne // juni 5, 2018 om 12:11 //

  Het Stockholm syndroom, dat waar je mee omgaat daar word je mee besmet, bij ons bekend als “debilitas mentis.” (voor de liefhebber: congenitale zwakzinnigheid als zwakste vorm van oligofrenie)

  Dit soort lieden is de kanker van onze cultuur, en een nekschot is de beste en snelste oplossing. Helaas is het overal zo dat bijna niemand weet waar de huizen van dit soort tuig wonen.
  Door anonimiteit en onaantastbaarheid word de arrogantie en minachting voor de burgers groter, en de burger heeft binnen het systeem dat men ooit “democratie” noemde en het “rechtssyteem” welke ook dienstbaar eigendom is van deze ratten geen kans meer op recht en redelijkheid. Wat moet je dan?

  Een soort “plattegrond van gerechtigheid” zou dan ook een goed alternatief zijn, voor wie het kotsbeu is en een schot wil wagen in de molen van echte gerechtigheid.
  Organisaties die willen opstaan worden neergeslagen, informatie word onthouden of vervalst, u zou maar eens horen van die twintig burgers per jaar die wel hun recht zelf hebben gehaald en daar inspiratie uit kunnen putten….

  De tijd van samenleving en gelijkwaardige rechtspraak is over, wetten worden gemanipuleerd en bedacht door bedrijven die ze door hun zetbaasjes het parlement door laten jassen…
  De chefs bij de rechtbanken en overheidsdiensten zijn politieke loopjongens en de gemiddelde burger word steeds achterlijker, wat word gestimuleerd met steeds meer aan culturele capacitieten aangepast onderwijs. Wat is een diploma eigenlijk waard als je dit krijgt om een bepaalde tijdsduur ergens te verblijven?

  Achterlijkheid is troef, onwetenheid koning en anoniemitiet goddelijk. Tot je adres ineens wel overal te vinden is…..

  …..beter een eenzame wraaklustige wolf per maand dan een kudde protesterende schapen per dag.

  Een palltegrond van gerechtigheid, het ulitieme gelijkmaak artikel omdat al het andere faalt, dat is wat er mist.

  Liked by 1 persoon

 14. copywriter // juni 5, 2018 om 14:24 //

  Als die “gristenen” in Zweden al zo ver heen zijn hoe lang kan het dan nog duren voordat hier Buma zijn harmonium de 2e kamer in sleept en psalmen gaat zitten kwelen? We zijn nu toch wel echt aangeland in de eindtijd.

  Like

 15. Signo // juni 5, 2018 om 15:49 //

  Dementie is toch een vervelende ziekte poor men

  Like

 16. Peetje // juni 5, 2018 om 23:32 //

  Eerdaags ook hier te zien door klavertje en peggoldje die doen dan een duo`tje, want zijn net zo leip!!

  Like

 17. Republikein // juni 6, 2018 om 00:33 //

  Rommel heeft regelmatig hele prettige artikelen, de tranen schieten in me’n hol.

  Like

 18. Merel // juni 6, 2018 om 01:20 //

  Als je buitenlanders helpt ben je een heilige, als je landgenoten helpt ben je een stuk stront, op dat niveau zijn we belandt mensen, het is godgeklaagd

  Like

 19. Republikein // juni 6, 2018 om 01:24 //

  Stok met stront=neger met een houten been?

  Like

 20. paulzwueste // juni 6, 2018 om 20:14 //

  De man is duidelijk gestoord, en dan ook nog in het Zweeds.
  Dit zijn nu EUROPESE politici!
  Juncker, Timmermans, Rutte, Merkel, Macron, Baudet, dan deze zingende dwaas Oetbult,
  waarmee je alle recepties kunt afschuimen.
  De rest van het zooitje schuifelt mee…

  En Trump en Poetin maar lachen!

  Like

 21. Republikein // juni 6, 2018 om 20:26 //

  Hij kwam gewoon klaar.
  Wel raar, zo kan ik het weer voorspellen aan de lidtekens op me’n ballen, het gaat jeuken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s