Nieuw

De New York Times wil het blanke gezin vernietigen

De oorlog tegen de Blanken wordt op vele fronten gevoerd.

Die oorlog is ook al heel lang gaande. Toen ik bijna een halve eeuw geleden naar de lagere school ging hingen daar posters van de SamSam en ik geloof ook maar weet het niet meer zeker dat we af en toe ook een gestencild blaadje van ze kregen, we zamelden melkdoppen in, terwijl we die liever aan de spaken van onze fietsen bevestigden, voor een of ander doel, en brachten eens per maand een gulden mee om via het Foster Parents Plan ons eigen negertje te kopen.

Dat negertje is in de illegaliteit ondergedoken waarschijnlijk, want ik heb hem nooit gezien, en hij heeft me ook nooit bedankt.

De ‘Witte Schuld’ wordt er al zeker een halve eeuw in geramd van jongs af aan. Terwijl Afrika zonder onze aanwezigheid daar nog steeds geen spoorlijnen, ziekenhuizen, of enige noemenswaardige infrastructuur gehad zou hebben.

Amerikaanse wetenschapper wekt woede met betoog: ‘Kolonialisme had ook zijn goede kanten’

Het enige waardoor islam gemoderniseerd geweest is, was het Europese kolonialisme

Die oorlog tegen Blanken is al langer gaande dan de halve eeuw dat ik er aan onderworpen ben, al zeker 100 jaar circuleren er de plannen om de Duitsers uit te roeien.

De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland

De 100-jarige oorlog tegen Duitsland: Welke mogendheden nog steeds Duitsland willen vernietigen

Het Cultureel Marxisme stamt uit de jaren twintig en uit diezelfde tijd komt ook het Institut fur Sexualwissenschaft, dat zijn de cruciale gebeurtenissen die ten grondslag liggen aan het verval en de uiteindelijke teloorgang van onze samenleving als we het niet weten te stoppen. Het is niet voor niks dat de nazi’s er tegen optraden.

Twee zeer prominente marxistische denkers van die tijd waren Antonio Gramsci (de enige non-Jood tussen de cultureel marxisten) en Georg Lukács (Georg Lukács of György Lukács was een Hongaarse marxistische filosoof en literatuurcriticus van Joodse komaf).

In 1918 werd Lukács minister van cultuur in het Bolsjewistische Hongarije. In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de (blanke christelijke) maatschappij kon worden afgebroken.

Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen.

In deze lezingen werd grafisch seksueel materiaal aan kinderen gepresenteerd en werden ze onderwezen over los seksueel gedrag. (precies wat we vandaag de dag overal zien gebeuren).

Anyways, Enfin voor hen die Frans chiquer vinden.

Maar goed, ik wil naar de New York Times toe.

Jup: The Housewives of White Supremacy

Dat staat er. Het hele stuk is één grote aanval op blanke vrouwen die gewoon een gezin willen vormen.

Want blanken die gezinnen vormen en zich voortplanten, dat zijn racisten en witte supremacisten. En een vrouw die voor haar gezin en kinderen wil zorgen, dat moet wel een regelrechte nazi zijn.

Ik ga het niet steeds vertalen, allereerst omdat het niet lekker te vertalen valt, en tweedens omdat het dan een wel heel godganselijke klus wordt.

The Housewives of White Supremacy

In a podcast interview posted last spring, Nicole Jorgenson, a singer and former schoolteacher in North Dakota, explains to her host that she has never been happier since marrying and having children.

Dat hoor je wel vaker van mensen die kinderen hebben, dat het het beste is dat ze overkomen is. Wat is daar mis mee ?

And yet between cute pastoral anecdotes of growing her own vegetables and making banana bread, it soon becomes clear that Ms. Jorgenson is advocating something sinister — not just a return to agrarian motherhood.

Eigen voer verbouwen (klinkt als een hippie) en moederschap. Benieuwd wat daar ‘sinister’ aan is.

She lived in Germany temporarily, she says, but left just before “an influx of refugees took over the country.” She just had a child and thinks the new baby is beautiful.

Alle ouders denken volgens mij dat hun baby de mooiste is. Is dat sinister ?

 — but maybe not quite in the same way all mothers do: “I always wanted children that looked like me,” she says, “blond-haired, blue-eyed babies, but I kind of had to say it under my breath.”

Dat het een blank baby’tje is, dat is sinister. Dat het baby’tje op haar lijkt, en ze niet geluisterd heeft naar die (joodse) reclamebureau’s die blanke vrouwen vertellen dat ze zich moeten laten bezwangeren door een neger om hun bloedlijn uit te wissen.

By the time the interviewer begins to gush about how wonderful it is that Ms. Jorgenson and her husband are both of Norwegian heritage — “you guys come from the same blood” — it’s clear what political demographic both women are catering to. Ms. Jorgenson is being interviewed on Radio 3Fourteen, a white supremacist talk radio program; it is interviewing her because she considers herself a tradwife.

The digital far right, frequently called the alt-right, is largely regarded as a men-only space. The photographs from the white nationalist rally in Charlottesville, Va., were striking for the lack of female faces in a sea of button-down-wearing snarls. The movement shares DNA with so-called incels, a network of men who feel women have unfairly denied them sexual relationships. And it is defined in part by its misogyny and its anti-feminist, anti-woman language.

De NYT geeft geen linkje naar het interview, laat ik het maar doen dan. Dan kunt u zelf oordelen.

{ingekort}

Over the past few years, dozens of YouTube and social media accounts have sprung up showcasing soft-spoken young white women who extol the virtues of staying at home, submitting to male leadership and bearing lots of children — being “traditional wives.” These accounts pepper their messages with scrapbook-style collections of 1950s advertising images showing glamorous mothers in lipstick and heels with happy families and beautiful, opulent homes. They give their videos titles like “Female Nature and Advice for Young Ladies,” “How I Homeschool” and “You Might be a Millennial Housewife If….”

Wat een fukking nazi’s…

But running alongside what could be mistaken for a peculiar style of mommy-vlogging is a virulent strain of white nationalism. One such advocate who calls herself “Wife With a Purpose” made international headlines last year when she issued something she titled “the white baby challenge.” Citing falling white birthrates in the West, she urged her followers to procreate. “I’ve made six!” she wrote. “Match or beat me!”

Regelrechte baarmoederjihad ..

Wéér linkt de NYT niet naar het interview, dus .. :

Wife With a Purpose might be the most prominent and certainly most openly white supremacist of the women who call themselves tradwives, but she is not an anomaly: These accounts veer dizzyingly from Cosmo-style tips on pleasing your husband to racist musings about “ghetto music” to, on some occasions, calls to reassert their vision of the white race.

Als blanke vrouwen zich voort willen planten zijn ze ‘white supremacist’, en getto-niggah-music is vrouwvriendelijk. Kuch.

The seemingly anachronistic way they dress is no accident. The deliberately hyperfeminine aesthetics are constructed precisely to mask the authoritarianism of their ideology.

Ah, als je je vrouwelijk kleedt maskeer je je autoritarisme. Je kan je beter kleden als de ‘Ho’s’ in rap-music, want dat is vrouwvriendelijk.

{ingekort}

A frustrated yearning for a mythic past of material abundance, at a time when it is becoming increasingly difficult for young people to build careers and achieve financial security, is not gender-specific. Young people face ever more obstacles, higher demands and continually dwindling returns in the form of work benefits, job security and pay. We shouldn’t underestimate how some young white women, when faced with this bleak economic landscape and then presented with a rosy image of 1950s domestic bliss, may look back to 1960s Friedan-era feminism as having cheated them out of a family and a luxurious lifestyle, all supported by a single income.

Zonder dat je het beseft, raak je daar een punt. Hoe kan het dat gezinnen 40-50 jaar geleden konden rondkomen van één inkomen, en nu niet meer. Omdat blanken nu twee banen moeten hebben om hun eigen omvolking te betalen en de uitkeringen en kinderbijslag van de derde wereld die zich in onze landen op onze kosten voortplant. Maar die ‘tradwives’ in burka, die wandelende jihadfabrieken, zijn geen probleem. De bevolking in alle blanke landen krimpt, hier (kun je nog heel veel meer opzoeken, is een bron van cijfertjes als je daar van houdt) heb je de cijfertjes van Afrika, maar over dat probleem horen we je niet.

 the women are furious that they have to consider career prospects at all.

En terecht. Banen die er toe doen zijn niet geschikt voor vrouwen. Onze maatschappij wordt gebouwd door mannen. We kunnen prima zonder sociologie, gendergeneuzel, en vrouwenstudies. Het zijn hobbies en geen banen. We wonen in huizen, schijten in de riolering en produceren vuilnis dat opgehaald moet worden, we rijden in auto’s over wegen. Al dat wordt door mannen aangelegd en onderhouden. Daar is niks mis mee. het is zoals het is, en altijd was.

De idioterie gaat nog een tijdje door, maar ik ben er wel klaar mee. Ik had de link al gegeven, maar ten overvloede:

Punt is dat het onderdeel is van een algehele aanval op Blanken. Rechtstreeks op het voortplantingsvermogen van. Dát is gevaarlijker dan het rechtstreeks schieten met geweren of het gooien van bommen. Het is een aanval op ‘The Mind’. Op ons besef van wat juist en goed is. Het is een aanval op het voortbestaan van ons ras. Omdat ons ras gehaat wordt.

Door de New York Times.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on De New York Times wil het blanke gezin vernietigen

 1. Daniel // juni 5, 2018 om 09:38 //

  @Fubar, geweldig artikel weer. Je artikelen worden met de seconde indringender en scherper. Ik word hier heel gelukkig van. 😉

  Like

 2. Republikein // juni 5, 2018 om 11:13 //

  Als je je bikinilijn hebt geschoren loop je meer kans op baarmoederhalskanker, ik heb het nooit overwogen.

  Like

 3. Piet Karbiet // juni 5, 2018 om 11:48 //

  Feit. Mijn vader werkte en kon zo een gezin met 4 kinderen onderhouden. Nu is een 3e kind al een teken van luxe voor de tweeverdieners. Alleen mensen met veel geld kunnen zich dat nu nog veroorloven, en op een of andere manier kansloze migranten.

  Like

 4. Merel // juni 6, 2018 om 00:16 //

  The future is femacamp

  Like

 5. Like

 6. Republikein // juni 6, 2018 om 01:45 //

  Lange maar interessante YT filmpjes zeg ik als echtgenoot van een Indische vrouw met blauwe ogen en 2 mixed kids met blauwe ogen.

  Like

 7. Merel // juni 6, 2018 om 02:17 //

  Ik zag op yt films over fema kampen usa

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s