Nieuw

Commissie fluit ongeloofwaardige islam-importkampioen Theo Francken terug: “Europa gaat nooit het Australische model volgen. Geen pushbacks!”

foto ter illustratie

De Europese commissaris voor Migratie en Binnenlandse Zaken brandt het voorstel van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) om het Europese asielmodel te vervangen door een Australisch model helemaal af. “Dat is geen model dat wij in Europa ooit gaan volgen”, zegt Dimitris Avramopoulos.

Francken zette zijn pleidooi vandaag kracht bij in de marge van een vergadering van de EU-ministers in Luxemburg. De staatssecretaris wil evolueren naar een model waarbij enkel nog beperkte legale asielmigratie een mogelijkheid is. Illegale immigratie wil hij onmogelijk maken.

HLN >>

Ha ha. Het lijkt de VVD wel.

Theo Francken is de islam-import kampioen van België.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Commissie fluit ongeloofwaardige islam-importkampioen Theo Francken terug: “Europa gaat nooit het Australische model volgen. Geen pushbacks!”

  1. antiislamnu // juni 5, 2018 om 23:18 //

    En wat zo jammer is dat het merendeel van het oerdomme stemvee zo’n beroeps leugenaar nog geloof ook

    Like

  2. Door de arrestatie van een andere celgenoot, van de Luikse alluha akbar die drie mensen doodschoot, die ook tijdelijk op vrije voeten was…….begint het Belgische volk langzaam te ontwaken, als je de comments leest onder dit artikel:https://www.hln.be/nieuws/binnenland/-hier-gaan-nog-aanslagen-gebeuren-vanavond-de-soldaten-van-is-komen-eraan-kompaan-schutter-luik-dreigt-met-aanslag-tegenover-journalist~a6db6e9b/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s