Nieuw

Regering van Obama heeft geholpen bij de financiering van de linkse politieke activiteiten van George Soros in Albanië.

Obama USAID gebruikte Amerikaans belastinggeld ter ondersteuning van de inspanningen van de Soros-groep om de Albanese socialistische regering “volledige controle over de rechterlijke macht” te geven.

Judicial Watch verkreeg 32 pagina’s van verslagen waaruit blijkt dat de regering Obama geld van Amerikaanse belastingbetalers naar een door miljardair George Soros gesteunde groep stuurde, die het geld gebruikte om linkse politieke activiteiten in Albanië te financieren, waaronder samenwerking met de socialistische regering van het land om aan te dringen op een zeer controversiële justitiële “hervorming. De verslagen beschrijven ook in detail hoe de Soros-operatie het ministerie hielp subsidieaanvragen van andere groepen voor belastingplichtige financiering te herzien.

Nieuwsfrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s