Nieuw

Rechter zwicht voor mohammedaanse dreigementen – geen Pegida BBQ in Utrecht

Na een kort geding heeft de voorzieningenrechter in Utrecht maandag besloten dat Pegida niet mag barbecueën op de stoep van de Sayidina Ibrahim-moskee in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.

Pegida spant kort geding aan tegen Utrecht – ook verbod voor BBQ bij tweede moskee

Volgens de voorzieningenrechter heeft burgemeester Van Zanen terecht de aanvraag afgekeurd. Hij is bang voor wanordelijkheden, aangezien het ramadan is en het vanwege het avondgebed druk is rond de moskee. Bovendien beschouwen jongeren uit de buurt en andere wijken het roosteren van varkensvlees als een ernstige provocatie. Ook waren er geluiden van andere tegendemonstraties, waardoor ruzies dreigden. De omgeving was voor de politie slecht te controleren. Daarom wilde de burgemeester geen risico’s nemen. De rechter steunt hem hierin.

Elsevier >>

As-Soenah moskee dreigt Pegida BBQ met geweld – We kunnen niet garanderen dat alles rustig verloopt

Doe mee met 8.339 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7129 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Rechter zwicht voor mohammedaanse dreigementen – geen Pegida BBQ in Utrecht

 1. Maar tegen zwarte Piet en andere cultuur evenementen mogen zij wel demonstreren. Die rechters zijn of links of van de debielen 66 of gewoon bang. Ik heb dus totaal geen respect meer voor de hele rechtsstaat en zijn ambtenaren. Het wordt ook gewoon tijd dat het helemaal opgedoekt wordt. Een democratie bestaat niet en heeft ook nooit bestaan. In een maatschappij waar burgers hun vrijheid wordt ontnomen en er duizenden regels zijn wat niet mag heet dat gewoon dictatuur. Die democratie is er alleen voor de elite.

  Like

 2. paulzwueste // juni 4, 2018 om 21:36 //

  Elk realistisch denkend mens wist dat die rechters deze actie zouden verbieden.
  Het is immers tegen de richtlijnen die de overheid aan dit rechterlijk-tuig heeft uitgegeven!

  Like

 3. Stelletje schijthuizen Strakt mogen de slagers geen varkensvlees verkopen vanwege deze barbaren

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: