Nieuw

Jacob Rothschild vertelt hoe zijn familie Israël heeft geschapen

In een actueel geüploade YouTube-clip wordt de joodse bankier en baron Jacob Rothschild geïnterviewd over de zogeheten Balfour Declaration, waarin de Britse regering het joodse volk Palestina beloofde als een thuisland.

In een relatief recentelijk interview wat op YouTube is geüpload, bespreekt Lord Jacob Rothschild de zogeheten Balfour Declaration, een document waarin de Britse toenmalige minister van Buitenlandse Zaken, Arthur James Balfour, belooft “in Palestina een nationaal leefgebied voor het joodse volk te vestigen”. De documentaire is opgedragen aan Jacob Rothschild’s oudoom Lord Walter Rothschild, die een Britse baron, fanatieke zionist en bankman was. Als tegenprestatie zou het internationale jodendom het Verenigd Koninkrijk helpen Duitsland te verslaan in de Eerste Wereldoorlog. Zie meer over de Balfour-verklaring in de documentaire The Greatest Story Never Told HIER.

De joodse familie Rothschild is ’s werelds machtigste bankiersfamilie en controleert via zijn imperium een overweldigende meerderheid van de centrale banken in de wereld. Niemand weet precies hoe groot het fortuin van de familie is, en om wat voor reden dan ook, staat er nooit enig Rothschild op de lijsten van de rijkste mensen ter wereld.

Op enkele uitzonderingen na houden familieleden ook een zeer laag profiel aan. Een van deze uitzondering was de bizarre en occulte “Rothschild-bal” in 1972 gehouden in Frankrijk door bankier Guy de Rothschild.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Jacob Rothschild vertelt hoe zijn familie Israël heeft geschapen

 1. En om het kapitaal in de familie te houden trouwt de familie onder elkaar.

  https://www.investopedia.com/updates/history-rothschild-family/

  Liked by 1 persoon

 2. Tjah slimme gasten en een gecostumeerd ball wel geile feestjes zo te zien lol .

  Like

 3. jtprf // juni 4, 2018 om 18:01 //

  die doen óók alles wat zogezegd god verboden heeft. Maar voor het openbaar als zich de fijne nette mensen voordoen

  Like

 4. Wat je hier aanschouwd is het archetype van de elite ,creaturen die overtuigd zijn boven alles en iedereen te staan ,wil je de wereld veranderen dan moet je bij deze sujets beginnen.

  Als je luistert naar hetgeen deze verteld dan hoor je de minachting verpakt in een beeldige welbespraaktheid ,maar minachting de al niet te min.

  Het zijn de meest verfoeibare creaturen die er op deze aardkloot rondlopen ,het bloed van miljoenen kleeft aan hun handen , zij bezitten landen ,de banken over heel de wereld ,koningen presidenten, regeringen en al wat je kan inbeelden.

  Dit is hetgeen de ellende van de wereld heeft veroorzaakt en in stand houd ,hij en zijn hele verdoemde familie zijn de wortels van alle kwaad en bijna niemand weet het ,wil je weten wie de wereld regeert ? je kijkt ernaar .

  Er zijn al tal van nakomelingen ,geteeld in incestueuze omstandigheden om het “bloed” zuiver te houden.

  Dit zijn mensen zonder emoties enkel de macht van de wereld telt ,niets anders ,zij treden nooit naar voor ,dat is veel te gevaarlijk ,het is een mirakel dat deze video überhaupt is gemaakt geworden ,blijkbaar dient het een doel ,anders zou het er nooit gekomen zijn.

  Als je denkt dat Soros erg is , die is een marionet van deze puppetmaster ,aan touwtjes trekken in hun aan paleizen gelijkte woningkjes ,in een luxe die onvoorstelbaar is ,doch ook voor hen is er op het einde enkel de dood en daar gaan ze niet aan ontsnappen en eens die grens voorbij kunnen ze ook niets mee nemen en worden ze voer voor de wormen ,het enige verschil tussen hen en ons is de weg er naar toe ,wij leven in ellende zij creëren de ellende waarin wij moeten leven.

  Liked by 1 persoon

 5. Het feestje dat de website So bad so Good vermeldt over de Rothschilds is zo extreem dat er volgens mij in de getoonde fotos allerlei geheime thema´s zijn verwerkt, zoiets als het Codigo van Michelangelo. Het doet mij in ieder geval hieraan denken en wat ik op de fotos zie als heel extreem bijvoorbeeld met die poppentafel, doet mij dan weer denken aan geheime rituelen die deze lui prefereren.

  Like

 6. Klaas Dijkstra // juni 5, 2018 om 13:59 //

  Ik heb dus circa 15 minuten naar deze vleesgeworden “DUIVEL” in eigen persoon gekeken en vraag me af “WAAROM” deze informatie juist “NU” ????

  Wie het weet, vertel het mij!!!

  Like

 7. Otto Balpen // juni 5, 2018 om 16:01 //

  Dat heeft met farizeeers te maken heb ik mij laten vertellen, gaat naar zeggen duizenden jaren terug naar babylon, daar mag niemand over spreken. Zoekt en gij zult vinden, mooie foto van de rotschildduivel die charles de les leest, juist ja, die overspelige charles met liters bloed aan z’n handen.

  Like

 8. templars2017 // juni 5, 2018 om 23:02 //

  Die informatie is al lang gekend ,maar het zijn er niet veel die het wisten ,en alle middelen zijn gebruikt om die gasten geen stro in de weg te laten leggen , probeer maar een te weten te komen waar één van die griezels woont ,ik heb het geprobeerd en het is ei zo na onmogelijk.
  Waarbij komt dat er niet één maar vele tientallen zijn , wij hakken op deigene die we kennen en schuldig achten doch ook zij zijn trekpopjes van die elite , de griezel die je hier aan het woord hoort is een oudere ,de jongere generatie is nog vele malen erger.
  Macron heeft voor die gozers gewerkt ,weet je nu wi zijn agenda hij uitvoerd?

  Like

 9. Duchesne // juni 6, 2018 om 07:21 //

  Als ik de eerste link aanklik opend mijn browser de pagina en valt stil, muis etc weigert alle dienst, na tien seconden valt mijn pc uit……

  Like

 10. Bij mij doe die het zonder probleem. Anders ga naar deze site:
  https://thegreateststorynevertold.tv/portfolio/part-4-cultural-clash/
  Daar staat de video ook. Part 4 Cultural Clash.

  Like

 11. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s