Nieuw

Het “vluchtelingenkind” dat de Zweedse politieagent Ted Eriksson neerstak, is 25 jaar oud

Muhammad Hussaini werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf en levenslange uitzetting door de rechtbank van Stockholm. Hij kreeg een strafkorting, na liegen over zijn leeftijd.

Kreeg een strafkorting toen de rechtbank zijn leugens slikte. “Hij is 25 jaar oud”, zegt zijn moeder tegen het dagblad Expressen.

Het zogenaamde “onbegeleide vluchtelingenkind” dat vorig jaar de politieagent Ted Eriksson op het Medborgarplatsen met een mes in zijn nek neerstak, loog over zijn leeftijd en is feite 25 jaar oud. Dit wordt onthuld in een artikel in de krant Expressen, die de familie van de man in Iran bezocht.

In maart verkondigde de rechtbank van Stockholm het vonnis tegen de Afghaanse man, Muhammad Hussaini, die politieagent Ted Eriksson in augustus 2017 op Medborgarplatsen neerstak.

Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar en levenslange uitzetting uit het land.

De Afghaan beweerde dat hij slechts 17 jaar oud was. De officier van justitie zei echter dat hij ouder dan 18 jaar oud was toen de mesaanval plaatsvond, wat werd bevestigd door een medisch leeftijdonderzoek.

Desondanks werd hij door de rechtbank veroordeeld als jonger dan 21 jaar, waardoor hij een mildere straf ontving.

Toen hij in Zweden asiel aanvraagde, beweerde hij ook dat hij minderjarig was.

Maar eigenlijk is Muhammad Hussaini veel ouder.

– Hij is 25 jaar oud, zegt zijn moeder Fatemeh tegen Expressen, die het gezin in hun huis in Iran heeft bezocht.

De krant wijst erop dat de man “loog over zijn leeftijd” en zodoende een lagere straf kreeg voor zijn meedogenloze mesaanval.

De gegevens worden bevestigd door het middelbare school diploma van de man. Hij studeerde af in 2010, toen 18 jaar oud. De leeftijd staat op het examenbewijs, schrijft de krant.

Wanneer Expressen de familie van de veroordeelde ontmoet, is het de eerste keer dat ze horen over de moordaanslag die hun zoon in Zweden heeft gepleegd.

De jongere zus, Mohadeseh, van de man, 23, bevestigt ook dat haar broer heeft gelogen over zijn leeftijd. Dit omdat hij, volgens haar, geen kans zou hebben gehad om in Zweden te blijven als hij niet had gezegd dat hij minderjarig was.

Bron:

http://www.friatider.se/flyktingbarnet-som-knivh-gg-polisen-ted-eriksson-r-25-r

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Het “vluchtelingenkind” dat de Zweedse politieagent Ted Eriksson neerstak, is 25 jaar oud

  1. De koran zegt van alle oplichters is allah de grootste, maar de volgers van deze maangod kunnen het ook behoorlijk.Zweedse rechtbanken geloven alleen wat ze willen geloven

    Like

  2. carlos // juni 5, 2018 om 16:08 //

    vuilnis van het laagste soort en we zitten in europa vol met kinderen die echt geen kind zijn

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s