Nieuw

Fortuyn-demoniseerder en grootverdienende Pol-Pot aanhanger Rosenmöller houdt de softies van Leefbaar uit het Rotterdamse college

Rotterdam, je kan er beter een weiland van maken

De grootste partij van Rotterdam dreigt buiten het stadsbestuur te vallen. Formatiebesprekingen met VVD, D66, GroenLinks, PvdA, CDA en ChristenUnie-SGP staan op het punt van beginnen.

Daar moest de marxist dan de cultuur-marxistische partijen toe dwingen, want vooral de VVD had er moeite mee om te erkennen dat het tegenwoordig ook een marxistische partij is.

Het is goed.

Eerst moet nóg duidelijker worden dat werkelijk alle politieke partijen fout zijn. Het wachten is op de dag dat er niet meer met een potlood gestemd wordt maar met de hooivork, guillotine en de shotgun.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Fortuyn-demoniseerder en grootverdienende Pol-Pot aanhanger Rosenmöller houdt de softies van Leefbaar uit het Rotterdamse college

 1. Ach, die partij (leefbaar) noemen zaken ook niet bij de naam of hebben enig beleid gevoerd wat mensen nou merken.
  Verder waren het laffe zeikerds die klagen over gebrek aan parkeerruimte als een irritant eufemisme voor het eigenlijk tegen de bouw zijn van een moskee! Eveneens geen hol gedaan om de exorbitante gemeentebelastingen drastisch te verminderen. Voorbeeld: voor die 283 euro afvalstoffenheffing (een van de hoogste in NL) zie ik alleen maar luie haatnegers en fasjo-marokkanen uitgezet door de reclassering het werk doen van de ROTEB!?
  Wie steekt dit als tussenlaag nou werkelijk in zijn zak!? Enige wat helpt tegen linksdrammers zijn klappen!

  Liked by 1 persoon

 2. Johnny // juni 7, 2018 om 13:55 //

  HOE IS HET IN GOSDSNAAM MOGELIJK DAT DIT UITSCHOT VAN EEN ROSEMULLER IN EENS MIJN MOOIE ROTTERDAM EEN COALITIE MOET VORMEN. DE MEEDE MOORDENAAR VAN PIM . HOE INGODSNAAM DIT GORE EXTREEM LINKSE STROND TUIG.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s