Nieuw

Europe’s largest prison housing radicalized inmates ‘starting to explode’ – French union rep to RT

A major French prison, which houses more than a hundred radicalized inmates, is overcrowded, understaffed and “starting to explode,” a correctional officers’ union warns. It says the guards suffer attacks and commit suicide.

Europe’s largest prison Fleury-Merogis is in dire condition, the representative of the CGT Penitentiaries Union told RT. “Every day in France, there are prison supervisors who are attacked violently; every day we have security problems because all the proposals are not yet in place,” Ambroise Koubi said. He added that the authorities offered to send in extra 1,100 supervisors, but so far it didn’t happen.

“Fleury-Merogis is starting to explode already. Because we are tired of this. You are the first TV channel I’m telling this to, but yesterday we had a suicide,” Koubi said, adding that the prison had 10 other suicide cases since January, with supervisors among the victims.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Europe’s largest prison housing radicalized inmates ‘starting to explode’ – French union rep to RT

  1. Tactiek van binnenuit……..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s