Nieuw

De Zweedse volksuitwisseling is in volle gang

 

Buitenlandse achtergrond in gemeentes. Mannen 15-44 jaar. In het buitenland geboren of met twee ouders die in het buitenland zijn geboren of geboren in Zweden met een in buitenland geboren ouder en een in Zweden geboren ouder. Klik voor groot.

De bovenstaande statistieken zeggen wat we al dachten, maar niet dat het zo snel gaat.

Reeds nu al zijn personen met een buitenlandse achtergrond in de meerderheid in vier van Zweden’s grootste steden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De Zweedse volksuitwisseling is in volle gang

 1. God allemachtig, is dit echt waar? Dat minimaal 22%, in de 25 grootste steden van Zweden, de mannen van 15 /m 44 een migratie achtergrond hebben?

  Like

 2. Een buitenlandse achtergrond. In het buitenland geboren of met twee ouders die in het buitenland zijn geboren of geboren in Zweden met een in buitenland geboren ouder en een in Zweden geboren ouder. (Ik zal het er even bijzetten.)

  Like

 3. Marhammed // juni 5, 2018 om 05:35 //

  In Antwerpen en andere steden in belgistan zijn meer dan 70% van de kinderen 1-9jaar van buitenlandse afkomst waarvan de overgrote meerderheid moslim is ! Binnen een 10tal jaar kunnen we met z’n allen van de achterlijkheid genieten !

  Like

 4. Piet Karbiet // juni 5, 2018 om 15:10 //

  Waar ergens in de jaren 70 hebben mijn ouders over de omvolking van Nederland mogen stemmen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s