Nieuw

De Zweden moeten op Nationale feestdag “bidden voor diversiteit”

© Stockholm stad

Wanneer de gemeente Falu op woensdag de Nationale Dag viert, staat een “gebed voor diversiteit” op het schema voor de inwoners van de gemeente.

De nationale viering van de gemeente vindt plaats bij de kopermijn van Falu en begint met een nationale burgerceremonie.

Dan zullen de nieuwe medeburgers (immigranten) worden verwelkomd door de gemeenteraadsvoorzitter Anna Strindberg (Sociaal Democraten).

Na een “feestoptocht” en een “traditionele viering” bij de mijn eindigt het feest met een “gebed voor diversiteit en vrede”, schrijft de gemeente Falu op haar website.

Bron:

https://samnytt.se/i-falu-kommun-ska-invanare-be-for-mangfald-pa-kommunens-nationaldagsfirande/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on De Zweden moeten op Nationale feestdag “bidden voor diversiteit”

 1. antiislamnu // juni 5, 2018 om 00:57 //

  Met deze mensen heb ik geen medelijden al ze de pijp uit gaan verkracht of wat dan ook als je zo graag genocide op je eigen volk wil plegen ga je gang .
  Bid maar een eind weg naar je niet bestaande god domme domme Zweden

  Like

 2. Merel // juni 5, 2018 om 01:49 //

  Dat denk ik de laatste tijd ook steeds vaker, Zweden wil geislamiseerd worden. Dan moet Zweden misschien maar het europese kalifaat zijn, en liever niet hier, God verhoede dit

  Like

 3. Marhammed // juni 5, 2018 om 05:42 //

  Diversiteit én vrede….haalbare combinatie ???

  Like

 4. Hoezo diversiteit…..ze halen maar één smaak binnen….

  Like

 5. Peetje // juni 5, 2018 om 23:25 //

  Wat doen we moeilijk,wij willen van die nachtjaponnen en kopvodden af,en zij willen ze graag hebben…..dus……bye bye zwaai zwaai, win win situatie!
  Dat land is toch al naar zijn filistijnen en wij staan op het randje, met al die linkse etterbakken en `onze pracht` regering, dus ik zou zeggen allemaal inladen en naar het gezellige zweden!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s