Nieuw

De definitie van islamofobie zoals de Londense politie die hanteert, maakt dat je geen enkele waarheid over islam meer kan zeggen

Als je waarheden debiteert over de islam zal dat gezien worden als islamofobie. Er zijn acht componenten opgesteld die samen de definitie vormen die gehanteerd wordt.

-1 islam is inderdaad geen monolitisch blok, maar waarom zou het strafbaar zijn als je nonsens beweert. Islam is wel statisch en onveranderlijk. Het willen aanpassen van islam wordt gezien als afvalligheid en daar staat de doodstraf op. Alle pogingen tot hervorming van de islam zijn in de afgelopen eeuwen op niets uitgelopen. De ‘letterlijken’ winnen altijd, want hebben de geschriften aan hun zijde. De koran is het ‘letterlijke’ woord van allah, en daar ga je niet tegen in, dat staat buiten kijf.

-2 Dat zegt islam zelf. Kijk maar eens hoe islam zegt om te gaan met ongelovigen. Of deze 164 iets onvriendelijkere verzen. Staat gewoon in de koran, is de koran ook islamofobisch ?

-3 De islam is inderdaad barbaars. Hoe moet ik koppensnellen en stenigen anders zien ? De islam is ook seksistisch, de vrouw is de helft waard van een man, moet vier mannelijke getuigen meenemen als zij verkracht is, en is er sowieso zelf schuldig aan. Moet ik steeds de koran-verzen er naast gaan leggen ? Deze definitie is nota bene door moslims aan de politie gedicteerd, die kennen hem net zo goed als ik (deze moslims wel, de gemiddelde niet).

-4 De islam heeft sinds 9-11 33.000 terreurdaden gepleegd. Als dat niet agressief is, wat is het dan wel. Sinds het verzinnen van islam door Mo, heeft islam 670 miljoen non-moslims over de kling gejaagd, als dat niet agressief is, wat is het dan wel ? Als islam geen terreur ondersteunt, wat is dit dan:

Als islam niet geëngageerd is in een clash of civilizations, wat is dit dan ?

-5 De islam IS een politieke ideologie en de koran is een soldaten handboek. ‘Bestrijdt de ongelovigen tot ze zich onderwerpen’, wat is daar onduidelijk aan ?

-6 ..

-7 Nee, islam gaat lekker om met andersdenkenden, zie hierboven.

-8 Nee. Maar dat zou het wel moeten zijn !

Deze regels zijn opgesteld door de Runnymede Trust, een extreem linkse anti-blanke denktank, in samenwerking met the Muslim Council of Britain die keer op keer weer in verband gebracht wordt met terrorisme.

Islamitische terroristen hebben het inmiddels voor het zeggen in het Verenigd Koninkrijk.

Als de waarheid niet meer gezegd mag worden, als woorden verboden zijn, dan rest er nog maar één optie.

 

Via:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on De definitie van islamofobie zoals de Londense politie die hanteert, maakt dat je geen enkele waarheid over islam meer kan zeggen

 1. Marhammed // juni 4, 2018 om 05:59 //

  Zijn dan alle fobieen verboden? Ook claustrofobie?

  Like

 2. jackvanderveen // juni 4, 2018 om 09:06 //

  WC-EEND heeft dus ook reeds in Groot-Brittannië de markt veroverd. Dat geen enkele blanke hond daar dat wil onderkennen. Ik kan dat gewoon niet begrijpen.

  Like

 3. Islam is in strijd met de Nederlandse grondwet. Punt.

  Like

 4. Duchesne // juni 4, 2018 om 11:14 //

  Islam is in strijd met de grondbeginselen van mens zijn.

  Like

 5. antiislamnu // juni 4, 2018 om 11:14 //

  Waanzinnig de angst voor de islam zit er al diep in

  Like

 6. De mensheid kan al ruim 6000 jaar schrijven alleen kon allah 1400 jaar geleden niet eens zijn eigen boek schrijven, sukkel.

  Liked by 1 persoon

 7. Piet Karbiet // juni 4, 2018 om 12:08 //

  Moslims zijn zelf islamofoob. Doodsbang om uit te treden of door de enorme sociale druk vanuit de stam en moskee om islamitische geboden niet na te leven. Bang voor de imam en de buren.

  Like

 8. templars2017 // juni 4, 2018 om 12:23 //

  De waarheid inzake islam is dus bij deze strafbaar gesteld ,als één onderdeel van de opsomming of in zijn geheel het maakt niet uit.
  Islam moet getolereerd worden en een verkeerd woord wordt gestraft.
  Wij hadden dergelijke wantoestanden in de middeleeuwen in het canonieke recht ook daar stond de kerk boven de staat.
  Toen is er na veel strijd een seculiere samenleving ontstaan waar de kerk zijn plaats kreeg en niet rechtstreeks invloed kreeg in de handelingen van de staat.
  En nu willen ze dit met bloed zweet en tranen verworven systeem ondergeschikt maken aan een ideologie die nog erger is dan het geen ze hebben weggewerkt.

  Mossel en hun islam willen niet integreren en ontwikkelen ze willen blijven staan in hun positie die 600 jaar achterop hinkt ,er is echter één groot probleem ,ze kunnen de tijd niet terug draaien.

  Tevens zijn ze vergeten hoe ze op hun donder hebben gekregen in Europa in die tijd ,waarna ze heel lang terug in hun zandbakken hebben mogen spelen.

  Als ze nu terug willen Europa pakken dan zou de uitkomst wel eens erger kunnen zijn ……

  Like

 9. polderboy // juni 4, 2018 om 13:56 //

  In Australië lepelt een islamiet onder andere het oog uit van zijn vrouw, terwijl hun kinderen erbij zijn en vermoord haar verder op gruwelijke wijze. Overigens was hij al langere tijd zo bezig, valt te lezen.
  Hoe dan ook, daarna dumpt het het bijna volledig gemutileerde dode lichaam, dat nauwelijks meer door de politie te identificeren valt, zo ernstig heeft de vrome godvruchtige islamiet het arme mens toegetakeld.

  De officier van Justitie (OvJ) zegt dat zijn extreme islamitische geloofsovertuiging hem heeft beïnvloed.
  (The prosecutor argued his extremist Islamic beliefs had influenced the killer.)
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5799653/Melbourne-Broadmedows-man-slaughtered-wife-children-horrified-judge.html

  Zo een uitspraak van de OvJ zou in Engeland niet mogelijk zijn geweest natuurlijk. Dat geldt overigens in de meeste islamitische landen, waar sharia wetten gelden.

  Like

 10. jeanette k // juni 4, 2018 om 14:04 //

  Islamofobie is verzonnen en wel door Iraanse mullah’s na de revolutie van 1979 nadat de
  shah was verdwenen en ayatollah Khomeini de macht overnam.
  Dat staat op pagina 79 van Chadortt Djavann’s boek “Was denkt Allah über Europa?”
  https://www.perlentaucher.de/buch/chahdortt-djavann/was-denkt-allah-ueber-europa.html
  Islamofobie is niks anders dan een moslimtruc om iedere kritiek op islam de mond te snoeren.
  Trap er niet in.

  Liked by 1 persoon

 11. carlos // juni 5, 2018 om 16:13 //

  achtelijke religie van schapen bonkers

  Like

 12. medinna // juni 8, 2018 om 09:38 //

  Islam is wel veranderlijk, is de moslimgemeenschap zwaar in de minderheid dan schikken zij zich naar de niet-islamitische meerderheid. Maar hoe meer hun aantallen toenemen hoe meer zij gaan eisen, islamiseren en segregeren. Zo is de islam ook begonnen, kleine groep inschikkelijk, wanneer de meerderheid, dan worden het nazi’s.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s