Nieuw

Christelijke jongen sprong uit het raam nadat de sharia-politie in Pakistan hem voor godslastering met verkrachting had gestraft

Een christelijke jongen is uit het raam gesprongen nadat de sharia-politie hem in Pakistan met verkrachting had gestraft, omdat zijn neef hem van godslastering had beschuldigd.

De media zwijgen om het imago van de islam niet te schaden.

Volgens de sharia-wetgeving tegen godslastering moet iedereen die kritiek op de islam of de profeet Mohammed geeft, worden gedood. Onder de Sharia-wetgeving tegen godslastering in Saoedi-Arabië en Iran worden moslims terechtgesteld als ze worden beschuldigd van godslastering. In Pakistan is de situatie nog erger, radicale moslims gebruiken de wet tegen godslastering om de christelijke minderheid te vervolgen. Is dit de wet die de liberalen in het Westen willen aannemen?

Radicale moslimterroristen over de hele wereld plegen terreuraanslagen “in naam van Allah”. Ze rechtvaardigen hun geweld door het citeren van verzen uit de Koran. Politici in het Westen beweren altijd: “De islam is een religie van vrede”. Ondanks het feit dat sommige moslims en zelfs voormalige moslims, zoals Ayaan Hirsi Ali, Sandra Solomon beweren dat er verzen in de Koran en de islamitische schriften staan die oproepen tot geweld tegen ongelovigen, wat vaak leidt tot het geweld en terrorisme uitgevoerd tegen ongelovigen door moslims.

Volgens studies zijn christenen de meest vervolgde religieuze groep ter wereld. Christenen en andere niet-islamitische minderheden in de moslimwereld worden vervolgd omdat ze niet-moslim zijn. De christelijke gemeenschap in Irak en Syrië werd volledig weggevaagd door radicale moslims, iedereen die niet kon ontsnappen en weigerde zich tot de islam te bekeren, werd geëxecuteerd.

De westerse wereld negeert de wrede vervolging van christenen in de moslimwereld. Waar zijn alle mensenrechtenorganisaties van de VN? Waar zijn alle mensenrechtenorganisaties in het Westen?

Liberalen en linkse democraten in het Westen gebruiken de verzonnen term “islamofobie” om iedereen die kritiek heeft op de islam af te schilderen als “racist”. Ze negeren dat de islam een ideologie is die niets met ras te maken heeft.

In het Westen wordt geprobeerd een sharia-blasfemiewet in te voeren om kritiek op de islam strafbaar te stellen. Dit begon toen Saoedi-Arabië en moslimlanden probeerden een VN-resolutie aan te nemen om westerse staten te dwingen kritiek op de islam te criminaliseren. Het parlement in Canada keurde “Motion M-103” goed om de zogenaamde “Islamofobie (Angst voor de Islam)” te veroordelen in een voorbereiding op een blasfemiewet in Canada. Volgens de wet tegen godslastering van de sharia moet iedereen die kritiek heeft op de islam of de profeet Mohammed worden gedood.

Bron:

https://www.freespeechtime.net/2018/03/watch-christian-boy-jumped-out-of.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Christelijke jongen sprong uit het raam nadat de sharia-politie in Pakistan hem voor godslastering met verkrachting had gestraft

 1. Wat een rare “mensen” bestaan er toch.
  Jij beledigd mijn fantasie vriendje, dus voor straf ga ik jou in je hol neuken.
  En dat dan volkomen logisch vinden als mossel.

  Like

 2. antiislamnu // juni 4, 2018 om 11:22 //

  Schrikbarend hoeveel invloed het geloof van de pedofiel ook hier in West-Europa al heeft waar met name Engeland zich diep moet schamen.

  Like

 3. Ben op de bron site gaan zien ,en wat blijkt de tekst staat er nog maar de you tube video is niet meer beschikbaar , we mogen het weer niet zien .
  Als het op mossels aankomt dan wordt alles onder het tapijt geveegd ,vroeg of laat komen ze tapijt te kort.
  Of anders gesteld “waarom is de bom ontploft?” …….de lont was opgebrand !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s