Nieuw

Waarom meldt het Parool niet dat hun ‘ingezonden diversiteitspropaganda-opiniestuk’ geschreven is door een GroenLinks extremist ?

Dat lijkt me relevante informatie. Aad Kuin is niet zomaar een doorsnee burger (alhoewel, Amsterdam is een broedplaats voor dit soort wereldvreemde doorgeslagen snuiters), maar een diversiteitsextremist.

Aad schreef een stukkie over hoe hij zijn eigen kinderen gebruikt had voor een sociaal eksperiment en ze de multicul opdrong.

‘Wat is er mis met scholengemeenschappen?’

Nou Aad, bijvoorbeeld dat een hele hoop nogal ‘divers’ zijn. En diversiteit is een recept voor ellende, zoals ook de WRR eindelijk bevestigd heeft.

Paroollezer Aad Kuin vraagt zich af waarom ouders voor categorale gymnasia kiezen. ‘Wij hebben een andere keuze gemaakt en onze kinderen hebben er nog dagelijks profijt van.’

Op je vraag valt een simpel antwoord te geven, en je weet dat antwoord zelf ook. Omdat de meeste ouders hun kinderen niet als een eksperiment zien en ze dus liefst op een blanke school plaatsen.

Wij wilden ook altijd het beste voor onze drie kinderen. Daarbij hebben we echter niet alleen naar cijfers en Cito-scores gekeken, maar ook naar scholen waar onze kinderen zich prettig voelen en opgroeien met kinderen van verschillende achtergronden.

Een ideologisch gedreven keuze dus. ‘en opgroeien met kinderen van verschillende achtergronden‘. Het probleem met jouw ideologie is dat het als een geloof is, het valt niet te onderbouwen, sterker nog; diversiteit leidt tot ellende, zie de dagelijkse realiteit in West-Europa, en het WRR rapport.

Wat is er mis met scholengemeenschappen? Kiezen ouders voor categorale gymnasia om hun kinderen binnen de hoog­opgeleide, witte elite te laten ­opgroeien? Is dat het beste voor je kind?

Ja.

Wij hebben voor onze kinderen een andere keuze gemaakt en ze hebben nog dagelijks profijt van het opgroeien met vele culturen.

En welk profijt hebben ze daar dan wel van ?

Als ik een blanke zie met zoveel zelfhaat dat hij zelfs bereid is zijn eigen kinderen te offeren voor zijn geloof dan vraag ik me af wat zijn achtergrond is. En in dit geval had het Parool dat naar mijn idee moeten vermelden.

 • Manager VluchtelingenWerk Nederland  –  (10 jaar)
 • Directeur Circus Elleboog, Amsterdam  –  (11 jaar 3 maanden)
 • Adjunct-directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs VO Zuid-Kennemerland  –  (1 jaar 11 maanden)
 • Manager Jeugd Dynamo  –  (2 jaar)
 • Interim-management Zelfstandige  – heden (4 maanden)

De LinkdIn van Aad vermeldt niet dat hij lid is van de ‘steunfractie‘ van GroenLinks in Nieuw-West, waar:

Hij zoekt naar manieren om de tweedeling in de stad tegen te gaan, wordt daarin gedreven door de behoefte om samen te werken en te leven.

De manier, Aad, om die tweedeling tegen te gaan, is door die tweedeling niet te importeren. En nu die er is, vol in te zetten op repatriëring van die tweedeling. Dan moet jouw geloof maar even plaatsmaken, want dat is ondergeschikt aan het voortbestaan van deze samenleving.

Tegenwoordig is Aad zelfstandig ‘adviseur’. Ik zal Aad niet aanraden, want Aad heeft zelfstandig Circus Elleboog de nek omgedraaid:

Circus Elleboog heeft financiële problemen, dat schrijft Het Parool vandaag. Eind juni werd directeur Kuin door de raad van toezicht de wacht aangezegd.

Eind vorig jaar verhuisde Elleboog van de Passeerdersgracht naar Laan van Spartaan in Nieuw-West.  Het betrekken van het pand, dat vijf miljoen heeft gekost, kostte ondanks bijdragen van onder meer de gemeente meer dan verwacht. En ook de kosten voor het openingsfeest en het werven van nieuwe cursisten vielen tegen. Daarbij kwam dat de subsidies die het jeugdcircus van de stadsdelen Noord en West ontving, door de bezuinigingen zijn weggevallen.

Misschien had je kunnen bedenken dat 020-Gaza niet de beste plek was voor een kindercircus, als je je niet had laten verblinden door je ‘geloof’….

En dit soort geloofsfanatici werkt dus hun hele leven met kinderen. Doodeng.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Waarom meldt het Parool niet dat hun ‘ingezonden diversiteitspropaganda-opiniestuk’ geschreven is door een GroenLinks extremist ?

 1. Multicul, diversiteit en meer van dit soort verhullende linkse termen zijn ander woorden voor verarming / verdunning en op termijn het ‘uitgummen’ van de eigen -leidende- cultuur.

  En terugkomende op het onderdeel van het ‘opiniestuk’ wat dat profijt ‘van het opgroeien met vele culturen’ dan wel was,………. daar moest de geachte lezer maar naar gissen.

  Was het dat zijn kinderen door het ‘opgroeien met vele culturen’ nu beduidend beter toegerust waren mbt het bedrijven van criminaliteit (?)…. adequater ingevoerd in ‘gangrape’s’ (?)…. handiger waren geworden bij het hanteren van slagersmessen icm het ‘keel doorsnijden'(?), beter zijn geworden in het uitkiezen van locatie’s waar je met bestelbussen de meeste slachtoffers kunt maken,etc etc……..?
  Kortom vragen, vragen, vragen die de lezer in wilde vertwijfeling achterlaten……..

  Ondergetekende incluis!

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juni 4, 2018 om 11:11 //

  Er word met theorieen en zienswijzen gejongleerd naar behoefte, en waar nodig word informatie weggelaten. Het volgende stukje komt uit de krant van vandaag en ik heb er enkel zinnen uitgelicht……prima tekst voor motorclubs of voetbal hooligans, maar op een of andere manier eord dit niet gebruikt voot allachtone groepen, die gesubsidieerd al tientallen jaren kickbox en andere vechtsporten krijgen, en daardoor eigenlijk een voorsprong op geweld hebben die bovenop sekteleer en genetisch vastgelegd gedrag komen. Een ondergronds leger, betaald door en met goedkeuring van de staat….

  “Want die jongens kunnen ongestoord verder trainen, ervaring opdoen en sterker worden. En dan kan er wel een moment ontstaan dat het een probleem voor iedereen wordt.’’
  Sommige leden van deze groepen trainen in kickboksen en mixed martial arts, om de sterkste in deze ondergrondse scene te worden.”

  Het trainen, ervaring opdoen en sterker worden…..de “jihadistjes” van IS zijn de bendeleiders van de toekomst, ook gefinancierd door de “eigen” overheid.

  Denk er het uwe van, lees overal hoe motorclubs worden aangepakt en iedere vereniging van burgers tegen de regering alle aandacht krijgt en waar mogelijk gecriminaliseerd en vervolgd word, waar veiligheidsdiensten vooral de eigrn burgers viseren wanneer die tegen de politek protesteren.
  Ook de nieuwe wetgeving betreffende het fotograferen is feitelijk een wapen minder voor de burger, want wanneer de politie nu beelden van misdrijven aan het publiek vraagt is dat publiek in overtreding als ze die beelden hebben, idem als geweld door politie word gefilmd. Feitelijk word het verboden getuigenis te kunnen afleggen, daarmee iedere vorm van rechtsgrond afnemend.Het is dus reeds gebeurd, op 25 mei.

  In alles genieperigheid worden we op alle fronten ontwapend en gemaakt tot totale slachtoffers, on-mensen en eigenlijk untermenschen…..we zijn een sprong verder…

  …en dat is onze toekomst, als een schildpad in een hokje waarvan het patser is afgehaald, wachtende op de soeppan.

  Bron:

  https://www.ed.nl/binnenland/hooligans-van-pec-zwolle-maken-deel-uit-van-heuse-knokdivisie~a4c86482/

  Like

 3. Republikein // juni 4, 2018 om 14:31 //

  Mooi, k kom regelmatig in contact met leerkrachten en zal ze dit eens onder de neus wrijven want mijn argumenten waarom het op het basis al fout gaat is tegen dovemansoren.
  Lekker puh!

  Like

 4. @Duchesne

  In ‘Lierderholthuis’, vreemd, ik ben daar toch opgegroeid. Nooit van gehoord.

  Okay, ik zie het, het is een weiland met een naam, tsja.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s