Nieuw

Video – Schotland: blanke man ontsnapt ternauwernood aan onthoofding door machete

Op YouTube zijn schokkende beelden gevonden van iemand die met een zwaard zwaait en een andere man door een straat in Glasgow jaagt. De politie onderzoekt het voorval.

De 36 seconden durende video toont twee mannen in het Castlemilk-gebied die de confrontatie met elkaar aangaan, waarbij een van hen een machete trekt en de achtervolging inzet tot de politie komt en hij op de vlucht slaat.

Bron.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Video – Schotland: blanke man ontsnapt ternauwernood aan onthoofding door machete

 1. De overheid in volle crisis, het loopt daar compleet uit de hand, nog even en er barst een grote bom onder de bevolking.
  Of niet.

  Like

 2. skeeter // juni 3, 2018 om 20:40 //

  Ik gun de schotten het, ze vragen er zelf om en willen nog meer

  Like

 3. Yvonne // juni 4, 2018 om 12:08 //

  die lelijke leider van de Schotse conservatieven wil meer, ik denk dat de schotten er niet om vragen om met een machete voor hun leven te moeten rennen, dat mens wil het levendiger maken nou dat heeft die man nu meegemaakt

  Like

 4. Horatius // juni 5, 2018 om 11:09 //

  Volgens de Linkse Goedmens zijn dit nu de voordelen van een uiterst diverse samenleving.

  Wat gezonde lichaamsbeweging in de frisse buitenlucht gezamenlijk met een moslim die intussen wat exotische capriolen verricht onder het slaken van religieus getinte kreten.
  Soms kunnen deze migranten in hun enthousiasme wat te ver gaan en dan vloeit er wat bloed. Voornamelijk onder de autochtonen die hinderlijk in de weg lopen en dan wordt er het etiket ‘verward’ opgeplakt om zodoende onnodige misverstanden te voorkomen.

  Hier in Nederland gaan deze migranten gebukt onder een schrijnende woningnood en een trage Overheid die veel te weinig luxe appartementen beschikbaar stelt en zodoende ziet men zich gedwongen om zelf woonruimte te organiseren onder het motto: ‘We Are Here.’

  Een verschijnsel wat zich binnen afzienbare tijd over geheel ons land zal verspreiden. En dit allemaal onder het goedkeurende oog van onze politieke elite. Want vanuit Brussel & Berlijn zijn er strenge richtlijnen verstrekt om deze nieuwe Europeanen met fluweelzachte handschoenen aan te pakken.
  Dus bij sterk afwijkend gedrag geen preventieve detentie of massale opsluiting in kampementen maar gedogen, pamperen, wegkijken en vooral het accent leggen op het oprukkende populisme waar intussen de uitgeprocedeerde asielzoekers in Italië het slachtoffer van dreigen te worden.

  Een half miljoen kennismigranten zijn daar niet meer welkom en moeten hun koffers gaan pakken.
  Waarheen weet intussen niemand, want velen van deze creaturen hebben onderweg naar het beloofde land per ongeluk hun paspoort verloren en zijn dus staatloos.

  GroenLinks weet daar wel raad voor: het creëren van enclaves, ruimhartig gesubsidieerd door onze Overheid om ze aldaar op te kunnen vangen onder een soort van zelfbestuur.
  Binnen een korte tijd het uit de grond stampen van vele betaalbare woningen, moskeeën, islamitische scholen en voorzieningen die ook rekening houden met de cultuur van de Afrikanen.
  In ons land is er nog plek zat en als we allemaal wat opschuiven en een duit in het zakje (de subsidiebuidel dus) doen is er heel veel mogelijk.

  Maar wat doen we dan met al die verwarde mannen die met messen, zwaarden en bijlen lopen te zwaaien? vraagt de bezorgde en nog niet helemaal gekke autochtoon.

  Die worden omgeschoold tot hulpimam, straathoekwerker, gezinscoach, buurtvader, opbouwwerker of desnoods als fractiemedewerker van GroenLinks of DENK.

  Men ziet: de Linkse Goedmens weet overal een oplossing voor te bedenken. Al zitten daar oplossingen tussen die in 1946 goed waren voor een doodvonnis in het kader van de Bijzondere Rechtspleging vanwege collaboratie en andere duistere praktijken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s