Nieuw

Rape Gangs: A Story Set in Leafy Oxfordshire

Oxfordshire England Image source Pixabay

Since the arrest of Tommy Robinson on May 25, the presence generally — and incorrectly — referred to as ‘Asian grooming gangs’ has been back in the news. This has reignited a debate about whether victims are getting justice and whether perpetrators are encountering it.

In all this at least one key element is missing. What price has been paid, is being paid, or might be paid at some stage, by all those public officials who tacitly or otherwise allowed these modern-day atrocities to go on, doing nothing to stop them? The policemen, politicians, council workers and others who were shown to have failed time and again. They have never been sentenced to prison for any of their oversights — and perhaps criminal charges (not even charges of criminal negligence) could never be brought against them. It is worth asking, however, if any of these people’s lives, career paths, or even pension plans were ever remotely affected by their proven failure to confront one of the greatest evils to have gone on in Britain. That is the mass rape of young girls motivated by adults propelled by (among much else) racism, religiosity, misogyny and class contempt.

The Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s