Nieuw

Israëlische Arbeiderspartij-politica: “Heteroseksuele huwelijken volledig vervangen door homoseksuele huwelijken”

Merav Michaeli

“We moeten het huwelijk en het ouderschap vernietigen” en “de beste oplossing is om het heteroseksuele huwelijk door homohuwelijk te vervangen”, zegt de Israëlische Arbeiderspartij-politica.

Volgens de wetgeving in een toenemend aantal landen, is het nu legaal voor homoseksuelen om “te trouwen”, zelfs in de zogenaamde christelijke kerken.

– Nu is het tijd om een ​​stap verder te gaan en de heteroseksuele huwelijken volledig te vervangen om in plaats daarvan alleen maar homoseksuelen te hebben. In het belang van de kinderen, dit zegt Merav Michaeli, een voormalig journalist van de Israëlische krant Haaretz en nu politica in de Knesset voor de Israëlische Arbeiderspartij, tegen ABC tijdens een lezingstournee die haar onlangs naar Australië bracht.

– De kernfamilie zoals wij die kennen, is helaas de minst veilige plek voor kinderen, zegt Michaelis met een woordenschat die de jaren zeventig joodse feministen als Diana Trilling, Betty Friedan en Susan Sontag echoën.

– Gegevens tonen aan dat ongeveer elk vijfde kind wordt blootgesteld aan een of andere vorm van misbruik, seksueel, fysiek, of mentaal, zegt Michaeli. Het probleem zijn de mannen, want het huwelijk is een mannelijke instelling. Het stoppen van heteroseksuele huwelijken vermijdt de onderdrukking van het gezin door het patriarchaat. Met slechts homohuwelijken vernietigen we alle vormen van ongelijkheid als gevolg van verschillen tussen mannen en vrouwen, zegt ze.

– In een ideale samenleving paren mannen zich met mannen en vrouwen met vrouwen. De persoon die de verantwoordelijkheid voor het kind op zich neemt, en een van hen moet dat doen, moet voldoen aan specifieke criteria die de staat zal bepalen. In een echte democratische geest moet iedereen het eens zijn over wat het betekent om een ​​goede ouder te zijn. Het is de taak van de staat om ervoor te zorgen dat de persoon die verantwoordelijk is voor de opvoeding van het kind voldoet aan de criteria, zegt de politica.

– Uiteindelijk zal dit betekenen dat de maatschappij bereid is voor de technologische ontwikkeling, die zal betekenen dat de oude onderdrukkende patriarchale structuren die controle hebben over de kind productie zal verdwijnen. Baby’s worden geboren onder ideale laboratoriumomstandigheden en alleen na goedkeuring door de overheid. Dan zal eindelijk de heteroseksuele biologische overheersing, namelijk het vermogen om kinderen te genereren, beschouwd worden als in strijd te zijn met de homoseksuelen beginselen van gelijke rechten en gelijke waarde. Immers, zolang de staat niet kan bepalen welke vruchtbare heteroseksuele paren geschikt zijn voor kinderen te maken, zolang blijven ze in staat om zonder vergunning zwanger te worden, zegt de joodse PvdA-politica.

Bron:

https://www.haaretz.com/opinion/.premium-opinion-the-nuclear-family-threat-1.5459170

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

25 Comments on Israëlische Arbeiderspartij-politica: “Heteroseksuele huwelijken volledig vervangen door homoseksuele huwelijken”

 1. Ach, er zijn zo veel mensen zo ernstig in de war. Men zal het een keer aanhoren en vervolgens overgaan tot de orde van de dag.

  Like

 2. Vergis je niet. Dit is het Marxisme ten top.
  En het is niet de eerste keer dat ik deze ideologische stelling tegenkom.

  Liked by 2 people

 3. “heteroseksuele huwelijken volledig te vervangen om in plaats daarvan alleen maar homoseksuelen te hebben. In het belang van de kinderen”

  Maar dan zijn er toch helemaal geen kinderen meer, of ben ik nou gek.

  Liked by 1 persoon

 4. “Baby’s worden geboren onder ideale laboratoriumomstandigheden en alleen na goedkeuring door de overheid”

  Voortaan mag je je zaad in een laboratoriumbuisje spuiten.

  Like

 5. Nou daar hebben we het de volbloed zionistische nazi met haar programma Lebensborn 2.0
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lebensborn#/media/File:Bundesarchiv_Bild_146-1973-010-11,_Schwester_in_einem_Lebensbornheim.jpg kompleet geschoffeld dat wijf

  Liked by 1 persoon

 6. Ik stel voor deze geestesgestoorde perverse vrouw te verwangen voor een gezond en rationeel exemplaar.

  Like

 7. Dat wijf heeft er gewoon de tering in dat er nooit iemand op die lelijke kop van haar is gevallen.

  Like

 8. Fransdo // juni 3, 2018 om 14:47 //

  Ik ben voor! Ik stel dan ook voor om vrouwen dan maar gelijk te laten uitsterven want die hebben dan verder ook geen nut meer behalve dan – misschien nog- voor die paar eicellen. We kunnen overwegen om er voor dat doel nog een paar in quarantaine te houden tot dat de laboratoriumtechnieken zo ver zijn dat we ook daar zonder kunnen.

  Eigenlijk best wel een goed idee. Men rule!!!!!

  Like

 9. Fransdo, daar moet je homo voor zijn om het hier mee eens te kunnen wezen.
  Moet je verder zelf weten natuurlijk, mij maakt het niks uit.
  Maar verder veel plezier in je leren onderbroek.

  Like

 10. Claudia M. // juni 3, 2018 om 14:58 //

  Ooit was er een tijd dat ze dit soort klanten gewoon opsloten…

  Like

 11. Het is een pot die teveel lijntjes coke heeft gesnoven.

  Like

 12. Willem // juni 3, 2018 om 15:42 //

  Niet te geloven, wat een ziek mens. Maar goed idee om het lab in te gaan, hopelijk kunnen ze het femi-gen isoleren en vervangen voor iets goeds. Mocht dit niet lukken, dan haar spraakgenen koppelen aan haar zuigreflexen.

  Liked by 1 persoon

 13. Fransdo // juni 3, 2018 om 15:44 //

  BertG. Weet je wat het leukste gedeelte is van een grap maken? Dat mensen er in tuinen en boven op de kast zitten.

  Want dat was het Bert, een grap!!! Natuurlijk ben ik het niet eens met dat gestoorde wijf maar dat wijf is niet het enige gestoorde wijf wat ik sinds enige dagen in deze kolommen ben tegen gekomen. Bij de Schotse Conservatieven loopt er ook nog eentje rond die net zo gestoord is. Het lijkt wel of je mate van gestoordheid een goede graadmeter is voor een geslaagde carrière in de politiek. En heel die EU bewijst dat inmiddels.

  Overigens ben ik hetero en een hele overtuigde ook.

  Like

 14. Wat ’n lelijke pot is dat zeg…
  Mee kan ik er niet over zeggen.

  Like

 15. Baby’s worden geboren onder ideale laboratoriumomstandigheden en alleen na goedkeuring door de overheid.
  Haha, het Nazi-idee van kinderen krijgen een stap verder gebracht.
  Een vrouw met een waanzinnige blik en, uiteraard zou ik bijna zeggen, lid van een linkse partij. Daar moet toch een samenhang te vinden zijn.

  Like

 16. Fransdo // juni 3, 2018 om 16:43 //

  Die samenhang is er ook. Als je zo’n hekel aan mensen hebt moet je bijna wel links zijn. Immers, normale mensen doen of zeggen zulke dingen niet.

  Like

 17. Daniel // juni 3, 2018 om 19:51 //

  …כול הזמן: בית הכנסת של השטן.
  Elke keer: de Synagoge van Satan…

  @Rommel // juni 3, 2018 om 13:21 //:
  Precies. Zo’n 99% van de mensheid slaapwandelt en weet niet wat de identiteit is van de vijfde colonne die hen langzaam vernietigt omdat hun geschiedenis vervalst is door deze satanische clan. Wordt wakker!

  Liked by 1 persoon

 18. @Fransdo: grap? Dacht het niet, zie
  https://singjupost.com/merav-michaeli-cancel-marriage-at-tedxjaffa-full-transcript/?singlepage=1

  Inderdaad Daniel, synagoge van satan, een Joodse vrouw van God (JHWH) los.

  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 19. Bidden tot God is het beste wat je kan doen. Deze wereld loopt tegen zijn einde.

  Liked by 1 persoon

 20. Als het allemaal homohuwelijken moeten zijn dan worden er inderdaad geen kindjes meer geboren….maar ze spreekt voor het noorden en in het noorden ligt Europa en als er geen kindjes meer geboren worden in Europa is dat geen probleem ..in Afrika en het midden oosten hebben ze er genoeg .

  Ze kunnen ze dan importeren gekozen uit een katalogus en terzelfdertijd zorgen ze ervoor dat er geen blanken meer gaan zijn ook nog…..

  Deze samenleving is stuk mogen we een andere , oei het moet besteld worden met een oorlog.

  Like

 21. @Jantje: welkom op tora-yeshua.nl, praat graag verder over je reactie.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 22. Republikein // juni 4, 2018 om 14:09 //

  Alweer een bloempot, als het lente is ontluiken ze zeker.

  Like

 23. Blijkbaar past dan toch niet op elk potje een dekseltje.

  Like

 24. Republikein // juni 4, 2018 om 14:19 //

  Ga heen en vermenigvul je, of zoiets, hoe dan?
  Een man kwam bij de tattoo shop.
  Ik wil een Ferrari op me’n lul.
  Goed, dan zetten we er gelijk 2 garagedeuren op je ballen bij, kan je h’m goed stallen tijdens het bonken.
  Ik ben van de herenliefde.
  Dan doen we een tractor, trekt ie h’m meteen uit de stront bij een vastloper.

  Liked by 1 persoon

 25. Merel // juni 5, 2018 om 01:19 //

  Zij komt in ieder geval niet in aanmerking voor het fokprogramma want scheel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s