Nieuw

Geert Wilders: Ik kom naar Londen om te protesteren voor Tommy Robinson

De media censuur is opgeheven, maar de gevangenschap van Tommy Robinson blijft een smet op de reputatie van het Verenigd Koninkrijk. We zullen niet rusten tot Robinson vrij is!

Door: Geert Wilders

Negen jaar geleden had ik het “voorrecht” het Verenigd Koninkrijk niet te mogen binnenkomen. Hoewel ik leider ben van een grote democratisch gekozen politieke partij in Nederland, ben ik ook een uitgesproken criticus van de islam.

Daarom sta ik op de dodenlijst van een aantal islamitische organisaties en ben ik al bijna veertien jaar gedwongen om onder 24/7 politiebescherming te leven. En dat is ook de echte reden waarom de toenmalige Britse regering mij als een gevaar voor de openbare veiligheid beschouwde. De elites in heel West-Europa zijn bang voor de toorn van de islam.

Ik ben erin geslaagd om het verbod door de rechter te laten herroepen, maar sindsdien zijn ook vele andere islamcritici, zoals mijn moedige Amerikaanse vrienden Robert Spencer en Pamela Geller, die allebei ontembare voorstanders van vrijheid en democratie zijn, de toegang tot Groot-Brittannië ontzegd.

George Orwell schreef in het voorwoord van Animal Farm: “Als vrijheid überhaupt iets betekent, betekent het het recht om mensen te vertellen wat ze niet willen horen”. In West-Europa willen laffe autoriteiten mensen zoals ik, Robert en Pamela en anderen vandaag het recht ontnemen om onze medeburgers te vertellen “wat de islam hen niet wil laten horen”.

75 jaar geleden luisterden mensen in heel Europa clandestien naar de BBC om de stem van Winston Churchill te horen. Zijn stem was de stem van de vrijheid, de stem van het moedige verzet tegen het nazi-totalitarisme. Churchill had overigens ook geen illusies over de islam. Hij zei dat er “geen sterkere achterwaartse kracht in de wereld” bestaat dan de islam en noemde Hitlers verachtelijke antisemitische boek Mein Kampf een “nieuwe Koran van geloof en oorlog”.

Ik ken vandaag een Britse burger die net zo overtuigd vrijheidsstrijder is als Winston Churchill, die dezelfde mening heeft over de islam en niet bang is om dat te zeggen. Zijn naam is Tommy Robinson.

Tommy Robinson werd op 25 mei buiten Leeds Crown Court gearresteerd nadat hij sociale media had gebruikt om details uit te zenden van een lopend proces waarvoor meldingsbeperkingen golden. Hij werd gearresteerd, voor de rechter gebracht en binnen vijf uur veroordeeld. De rechter veroordeelde een mediaverbod op zijn arrestatie en gevangenisstraf en dwong zelfs Britse publicaties om hun artikelen over de kwestie te verwijderen.

Dergelijke maatregelen zijn gebruikelijk in Noord-Korea en Saudi-Arabië. Het is triest om te zien hoe Groot-Brittannië, de bakermat van de westerse democratie en de rechtsstaat, in hoog tempo in tirannie verandert.

Na massale protesten op de sociale media, demonstraties in Whitehall, een juridische aanklacht van twee uitgevers en enorme internationale aandacht voor de zaak, hebben de Britse autoriteiten het mediaverbod opgeheven. Maar Tommy Robinson is nog in gevangenschap, ondanks het feit dat meer dan een half miljoen mensen een petitie voor zijn vrijlating hebben ondertekend.

Zelfs degenen die de acties van Robinson niet verdedigen, zijn geschokt door de hypocrisie rond deze zaak. Robinson werd gearresteerd wegens “schending van de orde” en veroordeeld voor “minachting van het hof”, omdat hij melding maakte van een islamitische groomingbende van 29 verdachten, die verdacht worden van tientallen verkrachtingen, onder wie van kinderen. De zaak is vergelijkbaar met een eerdere zaak in Rotherham waar Pakistaanse en Afghaanse bendes meer dan 1400 kinderen en meisjes misbruikten, maar de autoriteiten de slachtoffers negeerden vanwege wat een vernietigend officieel rapport later “misplaatste politieke correctheid” noemde.

Maajid Nawaz, oprichter van de denktank Quilliam en voormalig lid van de radicale islamitische groep Hizb ut-Tahrir, reageerde droogjes op de arrestatie en snelle veroordeling van Robinson: “Ik wou alleen dat die jonge meisjes [slachtoffers van overwegend Pakistaans-Moslimgroomingbendes] net zo snel gerechtigheid voor hen hadden gezien als de rechter in deze zaak Tommy Robinson gerechtigheid toediende.

Auteur en voormalig Breitbart Londense redacteur Raheem Kassam, die als moslim is opgegroeid, waarschuwt voor de “politiestaat” dat Groot-Brittannië snel aan het worden was. “De belangen voor [de elite] is vrij hoog, maar voor ons zijn ze onmetelijk. We hebben niets te verliezen. Ze hebben ons alles al ontnomen. Ze hebben ons van onze rechten beroofd, ze hebben ons van onze waardigheid beroofd en ze ontdoen ons van ons geld. Nu proberen ze ons te beroven van het laatste dat we hebben om hen te bestrijden: onze woorden. Onze spraak.

Tommy Robinson is een arbeider, die niet meer kan doorstaan hoe de oorspronkelijke bevolking van Engeland wordt onderdrukt door de islam. Deze laatste geniet de bescherming van de multiculturalistische politiek-correcte islamofiele heerser. Tommy Robinson wil de taboes doorbreken die deze klasse de maatschappij oplegt, en hij werd daarvoor gestraft.

Maar Tommy belichaamt de hoop van velen, van wie de stemmen niet gehoord worden. Daarom sta ik achter hem. Tommy is een held. Het is een schande dat hij nog steeds in de gevangenis zit. Ik ben uitgenodigd voor een grote protestdemonstratie volgende week in Londen, en ik kom eraan. Free Tommy now!

Bron:

https://www.geertwilders.nl/in-de-media-mainmenu-74/nieuws-mainmenu-114/94-english/2106-geert-wilders-i-am-coming-to-london-to-protest-for-tommy-robinson

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

20 Comments on Geert Wilders: Ik kom naar Londen om te protesteren voor Tommy Robinson

 1. templars2017 // juni 3, 2018 om 19:32 //

  Kan leuk gaan worden………..

  Like

 2. antiislamnu // juni 3, 2018 om 19:54 //

  Geweldig hoop dat in Nederland ook snel de bom barst en er eindelijk een omslagpunt wordt berijkt.

  Like

 3. Fransdo // juni 3, 2018 om 22:53 //

  Winston Churchill zei in zijn tijd ook: ‘islam is as dangerous in a man as rabies in a dog’

  Wilders is een held en onze huidige politiek correcte carrierepolitici lopen in vergelijking al 75 jaar achter.

  Like

 4. Beetje opportunistisch.

  Hier doet die nooit wat.

  Echt kerel, begin een internationale buitenlandse carrière.

  Liked by 1 persoon

 5. Dat heb ik al vaker beweerd, als je wat van Geert hoort, dan is het omdat ie met een tournee bezig is.
  Maar nooit iets uit het land waar 1,5 miljoen mensen op ‘m hebben gestemd, dan horen we ‘m niet.
  Wilders is een merk wat goed verkoopt in het buitenland. De PVV de fabriek.
  De man had artiest moeten worden.

  Liked by 1 persoon

 6. Fransdo // juni 4, 2018 om 09:19 //

  Ik ben het volstrekt niet met jullie eens en dat is deze keer eens geen grap. Geert doet genoeg en ik zie hem constant in actie in de Tweede Kamer. Ik kan je ook zo 10 dingen opnoemen waar Geert als eerste mee is gekomen maar pas veel later door de ‘overigen’ werd opgepikt. Kan Geert er wat aan doen dat andere politici en partijen zo hopeloos achter lopen? Maar als je een cordon sanitair om hem heel legt dan komt hij als politicus natuurlijk ook niet goed uit de verf los nog van dat een oppositiepartij natuurlijk ook minder in de melk te brokkelen heeft als een coalitie-partij. Maar wat heeft de FvD tot nu toe dan gepresteerd, los nog van de uiterst verfrissende politieke ideeën die ze hebben, dat geef ik onmiddellijk toe?

  En wat heeft Pechtold tot nu toe gedaan behalve dan dat hij om valse redenen een geschonken appartement niet heeft aangemeld bij het Geschenkenregister alsmede dat hij het halve Russische volk heeft beledigd met zijn uitspraken?

  Like

 7. Fransdo, Geert heeft zelfs boeken geschreven die niet eens in het Nederlands verkrijgbaar zijn.
  Wie probeert hij daarmee dan aanspreken, niet zijn kiezers in elk geval.
  Niet iedere Nederlander kent de Engelse taal voldoende om er een boek in te lezen.
  Maar blijkbaar is het dan ook niet bedoeld voor zijn kiezers maar voor het buitenland.
  Het buitenland waar de man talloze speeches heeft gehouden maar er nooit 1 in Nederland.
  Wat hebben de kiezers daar nou aan.
  Daarvoor hebben ze niet op Geert gestemd.

  Liked by 1 persoon

 8. Fransdo // juni 4, 2018 om 10:10 //

  Bert,

  In Nederland is het niet gebruikelijk om voor een live-publiek een speech te houden. Los daarvan is er nog het veiligheidsaspect. Wilders kan niet zich niet overal in Nederland vrij bewegen en dus wordt dat afgeraden wat dan echter niet zo veel zegt over Wilders maar meer over zijn veiligheid. Overigens is er in Nederland ook minder behoeft aan speeches. Hij krijgt in Nederland al genoeg aandacht voor zijn standpunten en dus dus is er in Nederland minder behoefte aan. Bovendien heeft hij een website.

  In Nederland worden zijn boeken meer of minder stil gehouden.
  Zie: https://www.hpdetijd.nl/2012-05-03/waar-is-het-boek-van-geert-wilders/ Oftewel, het cordon sanitaire is actief. Bovendien kan ik me dat van de boekwinkels ook wel voorstellen. Het verkopen van dit soort boeken is niet bevorderlijk voor je eigen veiligheid als boekwinkel. Je kunt wat dat betreft beter Korans verkopen, is stukken veiliger.

  Inderdaad, in het buitenland geeft hij wel meer speeches, in America is toen ook al een aanslag tegen hem gepleegd. Gelukkig was hij toen net weg.

  De film Fitna wilde hij oorspronkelijk wel in Nederland uitbrengen. We weten allemaal hoe ver de bereidheid van de omroepen toen ging. Samenvattend: In Nederland heerst inmiddels een angstcultuur voor de huidige moslimclans en fascistische Linkse organisties als Antifa met dank aan deze overheid.

  Liked by 1 persoon

 9. Zijn boeken worden helemaal niet stil gehouden, die kan je gewoon bij Bol.com kopen.
  Alleen niet allemaal in het Nederlands, de taal van zijn kiezers.
  En er zijn er zoveel die hier wel een speech houden
  En als ze ‘m elders kunnen beveiligen, dan kan dat hier ook.
  En ook die film kwam eerst alleen in het Engels uit, de vertaling kwam later pas.
  De man is heel actief bezig voor andere, maar niet voor zijn kiezers.
  In een Limburgse krant heeft hij zelfs beweerd dat hij ze kiezers niet vertrouwd.
  Vertrouwen moet altijd nog van 2 kanten komen, anders werkt het niet.
  Het zijn altijd dezelfde smoesjes van de trouw PVV’er waarom iets hier niet zou kunnen maar elders wel.

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // juni 4, 2018 om 14:06 //

  Is best een aardig artikel, geeft wat moed aan de burger.

  Like

 11. Fransdo // juni 4, 2018 om 17:50 //

  Bert, ik heb het al vaker gezegd over allerlei onderwerpen (voorbeeld: je wilt niet weten wat er allemaal in afgesloten denktanks wordt bediscussieerd en besloten over bijvoorbeeld de AOW of pensioenen zonder de betrokkenen, pensioenfondsen en deelnemers, daarin te betrekken). Ik denk dat het niet de wil van Wilders is geweest om geen Nederlandse versie uit te brengen. Hooguit heeft hij wel een fout gemaakt door die twee niet gelijktijdig uit te brengen. Maar er zijn krachten aan het werk waar wij niets van af weten maar dat is geen minachting van de kiezer door Geert Wilders maar minachting van het establishment voor de vrijheid van meningsuiting hier in Nederland. Dezelfde minachting zie je elke avond terug op de Nederlandse Propaganda Omroep. Bij de pensioenen worden Pensioenfondsen gedwongen om te rekenen met 2% rekenrente terwijl ze 7 a 8% rendement per jaar maken waardoor er helemaal geen pensioenprobleem is. De democratie is dood in Nederland. Er zijn mensen achter de schermen die het (nog!!) beslissen, de rest is poppenkast. Wederom een voorbeeld: dacht jij nou heus dat de mogelijkheid een paar jaar geleden bestond om democratisch mee te beslissen of wij het fenomeen ‘Koning’ nog wel in stand willen houden laat staan wie dan de opvolger van Beatrix mocht worden. Denk jij nou heus dat jij een lepel in de pap hebt om democratisch mee te praten over de miljoenen kostende renovatie van de Gouden koets of het onderhoud van de Groene Draeck. Denk jij nou heus dat jij democratisch kunt meepraten over de bestemming van Paleis Soestdijk als anderen dat al beslist hebben voor jou?

  Onder de bijgaande link een blik achter de schermen. Geloof me maar: die vertaling komt er niet. Men laat het niet Engels sprekende gedeelte van de bevolking (waartoe ik Rutte ook reken) liever dom.

  https://www.vergadering.nu/boekwilders-marked-for-death.htm

  Like

 12. Ik kan redelijk Engels lezen, maar een Engels boek ga ik nooit goed begrijpen.
  Dus ik mag het ook niet weten/ lezen.

  En wat ik ook altijd wel knap vind van die trouwe PVV groupies.
  Dat ze gedachtes van Geert gaan invullen waarom iets wel of niet gebeurt, zonder dat Geert daar ooit een uitspraak over gedaan te hebben.

  “Ik denk dat het niet de wil van Wilders is geweest om geen Nederlandse versie uit te brengen. “

  Like

 13. Fransdo // juni 4, 2018 om 18:26 //

  Precies

  Like

 14. Republikein // juni 4, 2018 om 19:11 //

  Ik denk niks, ben geen paard.

  Like

 15. Republikein // juni 7, 2018 om 00:39 //

  Goed man.

  Like

 16. Ik ben geblokt door Geert Wilders op twitter.

  Ik zeg verder niks, we hebben een zoekbalk.

  Like

 17. Republikein // juni 7, 2018 om 02:39 //

  Heb je toch iets gezegd, waar rook is zoek ik vuur.

  Like

 18. Republikein // juni 7, 2018 om 03:43 //

  Zijn broer heeft hem ook geblokt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s