Nieuw

“Het is tijd om je koffers in te pakken, de gratis rit is voorbij”: Nieuwe Italiaanse BZ minister belooft migranten massadeportaties

Italië verkiezingen, screenshot YT,

Migranten die in Italië wonen, werden geadviseerd om te beginnen met inpakken, terwijl de nieuwe populistische leiders van het land herhaaldelijk beloven hen het land uit te zetten.

Tijdens een bijeenkomst in Noord-Italië waarschuwde de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken en leider van de Liga, Matteo Salvini, immigranten: “De vrije rit is voorbij. Het is tijd om je koffers in te pakken”.

De benoeming van Salvini werd door de één als een ‘droom’ omschreven, terwijl de ander op de Facebook-pagina van de politicus zei dat de nieuwe politieke opstelling “een andere lucht inademt”.

Eerder vandaag sloot Salvini zich aan bij Premier Giuseppe Conte en de rest van het onlangs beëdigde kabinet om de optocht van de Dag van de Republiek in Rome te bekijken.

Italië’s luchtvaart acrobatische ploeg vloog laag en luid over het centrum van Rome met rook in het rood, wit en groen van de Italiaanse vlag.

De nieuwe Italiaanse populistische leiders herdachten de oprichting van de Italiaanse republiek door deel te nemen aan de pompeuze militaire parade – en beloofden vervolgens aan de slag te gaan met het creëren van banen en het uitzetten van migranten.

Het kabinet van Conte werd beëdigd nadat op het laatste moment een akkoord was bereikt om te voorkomen dat er nieuwe verkiezingen zouden worden gehouden, die hadden kunnen uitmonden in een referendum over de vraag of Italië bij de gemeenschappelijke Europese euro bleef.

Zaterdag belde de Duitse bondskanselier Angela Merkel naar Conte en nodigde hem uit voor een bezoek. Het bureau van Merkel zei dat beide leiders het belang van voortgezette nauwe bilaterale samenwerking benadrukten.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5798105/Italy-national-pride-display-political-crisis-ends.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

24 Comments on “Het is tijd om je koffers in te pakken, de gratis rit is voorbij”: Nieuwe Italiaanse BZ minister belooft migranten massadeportaties

 1. Je bent me voor, Ik had deze staan:

  Italy: Mass Deportation Of Migrants May Start Soon As Populists Reach Deal to Form New Govt
  http://www.informationliberation.com/?id=58497

  Like

 2. Fransdo // juni 3, 2018 om 00:30 //

  Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. Ik sta 100% achter hem maar gelet op de ervaringen met Hongarije heb ik zo’n donkerbruin vermoeden dat de EU gezond verstand niet gaat accepteren.

  Liked by 1 persoon

 3. Conte moet oppassen voor die stazi!

  Like

 4. antiislamnu // juni 3, 2018 om 01:58 //

  Heerlijk eindelijk positief nieuws jammer dat onze man buitengesloten wordt hoelang gaat Nederland dit nog pikken?

  Liked by 2 people

 5. Wat zou het mooi zijn dit streven, hopen dat dit gaat gebeuren! Er uit met die vieze moslim nenderthalers en nikkers!

  Liked by 2 people

 6. skeeter // juni 3, 2018 om 05:41 //

  oprottuh…

  Liked by 2 people

 7. Eigen volk eerst // juni 3, 2018 om 08:00 //

  Geweldig dit! Maar ja… worden ze op de boten gezet en terug naar Afrika… of komen ze hier? Als ze daar verdwijnen hebben we nog een land om heen te vluchten als dit moslimland wordt.

  Liked by 1 persoon

 8. Eigen volk eerst // juni 3, 2018 om 08:02 //

  Avh dan stappen ze toch uit deze gevaarlijke dictatuur? Eindelijk komt het volk daar in opstand. Gaar hier ook gebeuren…. hopelijk….

  Liked by 1 persoon

 9. Alles wat maar een beetje dobbert pakt nu natuurlijk de koffer, de welkomstbuit en een al dan niet sufgeneukt welkomstmeisje (m/v/x/4x) onder de arm en maakt als een speer dat ie naar Duitsland en Nederland komt. Welkom jongens, laat die stoute Italianen maar de rambam krijgen, kom naar Amsterdam, kraken, naaien,verkrachten en autkieringen ohne Ende.

  Liked by 3 people

 10. Duchesne // juni 3, 2018 om 09:18 //

  Even logisch mensen, waar denkt u dat deze migranten heen gaan? Alle geregistreerden krijgen een papier dat zegt dat ze drie weken vrij mogen reizen binnen de EU, alles dat niet geregistreerd staat komt in het kielzog mee of blijft.
  Met geweld eruit gooien lukt niet, dan is iedere Italiaanse stad een brandstapel, dat stukje is al lang georganiseerd en geregisseerd, de Soros NGO’s hebben ook militaire experts in dienst en huursoldaten.
  Uiteindelijk zal zowel Griekenland als Italie met kralen kettinkjes en spiegeltjes en modekleding met merkjes proberen ze vrijwillig elders te laten migreren, met de boot terug lukt slechts een keer.
  Wij krijgen ze als laatste, als afvoerputje. Wij, de Belgen en de Duitsers. De zuidelijke landen zullen alles doorschuiven, zeker met hun financieele problemen en het ongenoemde feit dat migranten voor onveiligheid zorgerne en daarmee de werkende bevolking verhinderen goed te functioneren. Je kunt stellen dat migranten arbeidsongeschiktheid vergroten.
  Een lekkage in de financieele huishouding van een land, een plaag met steeds groter wordende schade voor de bevolking. En zo verarmt een land en worden er ook geen premies meer opgebracht., loopt de belastingopbrengst terug en stort het sociale stelsel in elkaar.

  Wie gaat er nog werken als je door werken minder overheoid dan wie niet werkt en je huis iedere dag kan zijn leeggeroofd of je kinderen of partner verkracht of omgebracht zijn…..
  De Mocro maffia is hier gegroeid door opvolgende generaties in de misdaad en een taalbarriere en gedoogbeleid, de nieuwkomers willen ook snel veel geld, iets wat je niet met werken krijgt.
  We krijgen straks maffiagroepen die niet door de politie te infiltreren zijn of te analyseren, die zo mobiel zijn en los qua structuur dat een paling in een emmer snot meer houdvast gaat geven. En dat is het grote probleem voor de toekomst, een wereld dierentuin aan onverstaanbare culturele maffia groepen zonder enige rem op geweld of waanzin die ondefineerbaar en vrijwel ongrijpbaar zijn. Om daar nog tegen op te kunnen treden moet de wetgeving worden losgelaten, word prosecutie straat executie en is de rechteloosheid totaal. Rechters zullen niet eens meer uitspraak durven doen, enkel via de computer een boete opleggen. Politie zal enkel op alle dingen belastingbetaling afdwingen en boetes collecteren, de rol waarvoor ze binnen onze dictatuur bedoeld zijn.

  Net voor die tijd loopt er een massa allachtoon volk het wervingskantoor van de politie binnen, voor een uniform en pistool, want in uiniform is het eenvoudiger en meer kunnen stelen dan zonder, zo kun je gebieden claimen. Zo worden koningshuizen geboren.

  Ons veiligheidssysteem is kapot en het word niet meer gemaakt, bereid u zich daar maar vast op voor. en als het lijkt dat het wel functioneerd, het functioneerd bij mensen die willen dat er een veiligheids systeem is, voor anderen is het de enige drempel naar rijkdom en een goed leven, en wie niets heeft en geweld als enige optie kent om iets te verkrijgen….

  Het word straks zwart in de straten, vakantie naar Italie daarintegen misschien wel weer te doen….

  Hoe het ook is, wat hier eenmaal binnen is gekomen gaat nooit meer weg, enkel met een goed gevulde koffer geld en een heleboel mensen die bloed willen zien.

  Toen Norstradamus schreef dat de doos van Pandora open ging in of rond 2012 bedoelde hij de voorrraadkast van Europa en de grenzen. En wat gebeurt er als de deuren openstaan en de huisbaas ligt ziek, zwak en misselijk op bed?

  In de aankomende maanden zal er een grote golf aan volk onze regio binnen komen, een Islamitische staat is geen langetijds probleem maar het staat reeds binnen.
  Wanneer er een oproep is aan alle mislams vanuit de Moskeen om bijvoorbeeld massaal vanuit andere landen naar Belgie te gaan dan kan men in een klap de meerderheid van de bevolking worden, verkiezingen afdwingen en binnen de eigen wetten van het land in enkele maanden tijd de macht overnemen.
  Een enkel moslim geregeerd land binnen de EU en er is een constante instroom van moslims via de vliegvelden, mogelijk via de havens en die zullen ook weer massaal de buurlanden intrekken.
  We gaan dit sneller zien dan u lief is. En zodra die stap is gezet is Europa verloren of de overige landen moeten acuut een oorlog beginnen. Oorlog vraagt voorbereiding, jaren voorbereiding en anders heb je niets. en er moet de wil zijn en de durf, maar gezien de hoeveelheid mislams in de enige twee landen van Europa die een weegschaal kunnen laten omslaan op dat gebied is dat scenario al onhaalbaar. Het word anarchie, mogelijk gecontroleerde anarchie als uitlaatklep en economische motor, wat kapot is moet weer hersteld worden en leverd dus geld op. en het is een uitlaatklep voor geweld en frustratie, en onveiligheid is goed voor de politieke macht, en voor de handel in alles daaromtrent, dus tot de overname door de mislams kan de politeke elite een vette buit binne halen. Syrie komt deze zomer naar u toe, en anders een van de volgende zomers.

  Het verschuiven van migranten zal de macht in Europa uit handen van de EU halen en de economie compleet plat gooien door gebrek aan arbeiders en veiligheid, door transportproblemen en verval van nuts voorzieningen.
  alles uit Italie, Griekenland en Spanje naar het noorden laten gaan is genoeg, en waar ruimte ontstaat kan opnieuw gevuld worden.
  …miljoenen verse mafklappers invoeren in de aankomende jaren is de deksel op de kist spijkeren, en wij liggen erin.

  Ik heb gisteren zitten kijken hoe ik kan emigreren naar Nieuw Zeeland, maar voor een blanke zonder veel geld en op de maximale leeftijdsgrens zal ik nooit nog een nieuwe toekomst meer kunnen opbouwen, in tegenstelling tot de zwijnen die zich politici noemen en bij emigratie om binnen te komen worden beoordeeld op kapitaal en niet op de rest van hun levensloop. Misdaad en bedrog loont gewoon, en dat is de harde realitiet. Wie steelt moet zorgen dat men onder dieven leeft en dat maakt politiek de ideale plaats voor rijkdom en misdaad. Wanneer meneer Wijnand duyvendak of meneer Paul Kraaier willen emigreren naar Nieuw Zeeland kunnen ze dat omdat hun kapitaal hun die mogelijkheid geeft. Op bomaanslagen, terreur en intimidatie worden ze niet beoordeeld, immers ze zijn nooit veroordeeld en dus is er geen beletsel.

  Die wetenschap dat voor mij er geen vluchthaven meer is of een nieuwe toekomst en dat alle deuren dicht zitten of je moet jew snel rijk roven houd mij bezig.

  Misdaad loont mensen, het geeft je een kans op een zelf te kiezen toekomst.

  Wat ben ik mijn leven lang een sukkel geweest, werken tot je kapot was, alles eerlijk proberen te doen en corect te zijn tegenover anderen, je bent gek als je het doet. Ik ben zo’n gek geweest, ik moet wakker worden.

  Liked by 4 people

 11. Gewoon doorpitten @Duchesne. Zie dat indutten als een soort genade, een laatste sacrament, van Moeder Natuur. Een beetje als een soort negatieve hallucinatie, waar ik deze week weer eens over las. Als de ogen van dat konijn met die autolampen, als de gedachten van een ijskoude vrouw, wiens boodschappen- en todolijstjes ontstaan tijdens dat gewriemel en gehijg van die vent, hoe heet ie ook weer, waar ze, als de boodschappenlijstjes op zijn en zij dreigt te ontwaken, aan vraagt hoe lang het nog moet duren en dat ze eindelijk eens wil slapen.

  Laat je vingers je helpen door je oren vol te stoppen als de gorgelende geluiden uit krijsende doch godsdienstige kelen je droom verstoren. Pit lekker door, echt het helpt. Ik ben me nu trouwens aan het trainen in positieve hallucinatie. Dat is een soort droomslapen waarin je zelf alleen maar welgevallige toestanden en personen met dikke tieten toelaat of desnoods zelf maar bedenkt. De ouderen onder ons zullen dit wel herkennen uit de fapcaroussel van heel vroegher. De oefening van vandaag is om in elk hoofddoekje aan de kassa een lekker blond koppie te zien. Slaap lekker.

  Like

 12. Brein, mocht de oefening van vandaag om 1 of andere reden niet zo goed lukken, heb ik deze een andere.
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7444457/c6d9a889/we_beginnen_met_chaotisch_ademen.html

  Liked by 1 persoon

 13. Horatius // juni 3, 2018 om 12:42 //

  Stevige taal waar de overgrote meerderheid van de West-Europese bevolking vierkant achter zal staan. Maar nu nog de daadwerkelijke invulling!

  Merkel nodigt Conte uit voor een bezoek waarbij ongetwijfeld harde noten zullen worden gekraakt. Want dat het hier uitsluitend zal gaan om een nadere vriendelijke kennismaking kan men wel vergeten.
  Conte zal onder zeer harde druk worden gezet om Italië op zijn morele en humane plichten te wijzen in de opvang van miljoenen zielige en behoeftige vluchtelingen die Europa hard nodig zou hebben om o.a. de vergrijzing tegen te gaan. Welke sancties er zullen volgen bij een hardnekkige weigering van Conte zal uiteraard volkomen buiten de publiciteit worden gehouden. Maar in dit opzicht is heel veel mogelijk.

  Berlijn is de baas in Europa – ooit het ultieme doel van Adolf Hitler – en Italië zal dit gaan ondervinden of ze moeten de hakken stevig in het zand zetten en nu definitief gaan doorpakken en over gaan tot daden.

  Al die economische vluchtelingen naadloos doorsturen naar de buurlanden zal niet op grote schaal gaan lukken, want daarvoor zijn de aantallen domweg te groot. Er bestaat nog zoiets als een opnamecapaciteit en zelfs onze Mark Rutte zal dan weer gaan oreren over een ‘ontwrichting van onze samenleving’ zoals hij in 2015 ook al deed bij het prille begin van de mosliminvasie.

  Dus zullen er andere opties op tafel moeten komen om die migranten het land uit te krijgen en dat zullen geen elegante opties zijn. Want een werkelijk riante oprotpremie is niet op te hoesten dus zal er met harde hand moeten worden opgetreden, waarbij het gebruik van enig geweld niet geheel ondenkbaar zal zijn.

  Over interneringskampen in afwachting van repatriëring zullen we het hier maar niet hebben en over het inschakelen van de maffia al helemaal niet.
  De Italianen zijn zelf vindingrijk genoeg om het een en ander min of meer geruisloos te laten geschieden om met name de linkse activisten niet wakker te schudden en tot harde actie over te laten gaan.

  Over pakweg 1 jaar is geheel Italië moslimvrij en zijn de bronstige Afrikanen op de vinger van één hand te tellen.

  Of heeft de Paus ze dan allemaal liefderijk opgenomen in zijn Vaticaanstad? Ook deze mogelijkheid mogen we bij voorbaat niet geheel uitsluiten.

  Het wordt dan wel erg druk op het St. Pietersplein met al die tentjes.

  Like

 14. Piet Karbiet // juni 3, 2018 om 13:49 //

  Ach, 100 geleden moesten ook vele honderdduizenden gedwongen huis en haard verlaten. Grieken, Turken, Tartaren, Turkmenen, Macedoniers etc. Hele regio’s werden omgevolkt door de legers. Hele volksstammen die daar al eeuwen leefden konden na WOI vertrekken. Het kan dus wel.

  Liked by 1 persoon

 15. Johan // juni 3, 2018 om 21:56 //

  ‘Nieuwe Italiaanse BZ minister belooft migranten massadeportaties’

  Een bekend spreekwoord luidt :
  Veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven.

  We moeten eerst nog maar eens zien of het werkelijk gaat lukken om al die migranten uit Italië te verwijderen. De nieuwe Italiaanse regering wil maar liefst 500 duizend migranten verwijderen in 18 maanden. Dat is bijna 30 duizend per maand.
  Eerst zien en dan geloven.

  Liked by 1 persoon

 16. Fransdo // juni 4, 2018 om 09:23 //

  Johan, inderdaad maar het begin is er. En alleen de positieve gedachte alleen al stemt mij hoopvol.

  Liked by 2 people

 17. Die migranten laten zich echt niet zomaar oppakken en uit zetten.
  Dat wordt een veldslag.
  Dat zijn 500.000 migranten tegen de politie/ leger.
  Zoveel agentjes en soldaatjes zijn er niet eens.

  Liked by 2 people

 18. Fransdo // juni 4, 2018 om 10:14 //

  Bert,
  Ik zie liever een onaangekondigde veldslag tegen dit soort economische gelukzoekers dan een onaangekondigde veldslag van moslims tegen burgers.

  Bovendien zitten die 500.000 niet allemaal bij elkaar. Je pakt gewoon clubje voor clubje op……. als het al door gaat.

  Like

 19. Duchesne // juni 4, 2018 om 11:16 //

  We zullen zien of de grote Italiaanse bek die de geschiedenis al zo vaak heeft gezien weer is opengetrokken of dat er nu echt daad bij woord word gevoegd.

  Like

 20. Het is al fantastisch dat zij hun “bek” open durven te doen, het is in ieder geval 100x meer dan die linkse rakkers durven

  Like

 21. Fransdo // juni 5, 2018 om 09:38 //

  Ja, hier durven de Linkse rakkers hun bek niet open te treken uit angst om te worden uitgemaakt voor precies datgene waar ze anderen al jaren voor uitgemaakt hebben. En dus laten ze het nog steeds gebeuren en helpen ‘in the meantime’ ook Nederland volledig naar de Klote.

  Vergeet de Nazi’s, vergeet de NSB, vergeet de collaborateurs, we hebben nu LINKS.

  Like

 22. Toch vraag ik me weleens af , wat is het belang van die oude man Soros, al leeft ie nog 10 jaar ? Of wil hij alleen in de geschiedenisboeken komen als de demon die Europa vernietigde ?

  Like

 23. Fransdo // juni 5, 2018 om 10:03 //

  Ik denk dat de man druk bezig is om zijn eigen minderwaardigheidscomplex nog een positieve boost te geven. Ik werk al 10 jaar niet meer, sinds mijn 53e jaar. En ik moet er niet aan denken om nu nog steeds te moeten werken. Behalve vrijwilligerswerk, dat doe ik wel.

  Like

 24. Johan // juni 5, 2018 om 22:22 //

  5 juni : Wat zei premier Conte vandaag ? ,,We moeten snel naar een automatisch systeem van verplichte herverdeling binnen de EU ”, aldus de nieuwe premier Giuseppe Conte.

  Het zal toch niet waar zijn ? Want als ze daar aan beginnen, dan blijft de aanzuigende werking bestaan, dan wordt Italië een doorvoerland en de noordelijke lidstaten worden met massa´s ´migranten´ en negers opgescheept.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s