Nieuw

Diversiteit in Schiedam: Neger berooft 16-jarige jongen drie maal in één uur

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Diversiteit in Schiedam: Neger berooft 16-jarige jongen drie maal in één uur

 1. Uhoh een authentieke dindunuffin wie hadt het kunnen raden

  Like

 2. We zijn de laatste tijd wel erg veel in het negatieve criminele nieuws voor een stadje van nog geen 80.000 inwoners, maar niet zo verwonderlijk als je naar de bevolkingssamenstelling kijkt.
  Want dankzij meer dan 40 jaar overwegend links bestuur is deze rotzooi ontstaan (PvdA,D66,GroenLinks,SP). Meer dan de helft van de bevolking bestaat uit allochtonen, overwegend moslims. Wat heb je b.v. als oudere aan gratis O.V. als je niet meer met die bus, tram of Metro durft te reizen i.v.m. de agressie die je dan te verduren krijgt. Nu dus ook weer bij dit Metrostation midden in een nu Turks/Antilliaanse wijk, op een steenworp van een gigantisch grote moskee.
  Er vielen mij bij dit bericht een paar dingen op, namelijk het gebeurde al in februari en men heeft het over een getinte man, terwijl hij zo zwart als de kachel is. Dus weer Politiek Correct om er na pas 4 maanden mee te komen. Arme knul van 16 jaar die gelijk zijn hele leven een trauma moet meeslepen. Bedankt rood tuig, dat je zo’n teringzooi van mijn stad hebt gemaakt

  Liked by 2 people

 3. Dat mag best eens gezegd worden Ivan. 70 tot 80 procent dat in het openbaar vervoer van de Rot En Traag zit is gekleurd.

  Liked by 1 persoon

 4. De politie heeft dit dus 4 maanden onder de pet proberen te houden. Censuur. Nadat prutser en prutser het niet hebben kunnen oplossen was de vraag in de la of het publiek hulp vragen. En de verdachte op de beelden is gewoon een volbloed neger met een opvallende pukkel op zijn neusvleugel.

  Liked by 1 persoon

 5. trebor2110 // juni 4, 2018 om 18:47 //

  terwijl hij zo zwart als de kachel is

  Ivan hij is bruin hoor niet zwart

  Like

 6. Ze noemen mij tegenwoordig ook wit, terwijl ik niet wit ben maar gewoon blank, dus zijn alle negers voor mij gewoon zwart, omdat ook de bruine kleur vele variaties kent. Ze willen ons stigmatiseren?, kunnen ze het krijgen ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s