Nieuw

Diversiteit in Rotterdam: Bejaardenmeppers blijken getintiërs – 73-jarige vrouw mishandeld en beroofd in haar eigen woning

Beelden van de verdachten zijn vrijgegeven na een laffe woningoverval in april. Twee jongens drongen in april het huis binnen van een 73-jarige Rotterdamse op de Coolsestraat in Rotterdam. Ze sloegen haar in haar gezicht en namen haar sieraden mee.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Diversiteit in Rotterdam: Bejaardenmeppers blijken getintiërs – 73-jarige vrouw mishandeld en beroofd in haar eigen woning

  1. Tijd voor de tegenaanval. Ik word ook een dagje ouder maar tegen ik die leeftijd heb ben ik al gewapend. Van de handhavers hoef je weinig te verwachten. Alhoewel als jij een keer niest heb je er gelijk een stuk of wat op je huid.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s