Nieuw

As-Soenah moskee dreigt Pegida BBQ met geweld – We kunnen niet garanderen dat alles rustig verloopt

As Soennah-moskee Ⓒ GOOGLE MAPS

Altijd komen ze weer weg met verkapte geweldsdreigingen. “Het ligt niet aan ons, maar misschien kunnen we onze soldaten van allah niet in de hand houden”.

De slimmeren onder het analfabetenvolk hebben net genoeg geleerd om elke keer precies onze grens op te zoeken. Niet voor niks dat degenen die een studie gaan doen zwaar oververtegenwoordigd zijn in Rechten Studies, ze begrijpen prima volgens welke regels hier de jihad gevoerd dient te worden zolang ze een snel groeiende minderheid zijn.

Omroep West meldt:

Het bestuur van as-Soenah moskee verzoekt moslims, wijkbewoners en moskeegangers geen olie op het vuur te gooien en de rust te bewaren.

Dit naar aanleiding van de aangekondigde actie van Pegida. ‘We moeten ons niet laten provoceren tot escalatie of onverantwoord gedrag.’ Wel roept het bestuur op om vrijdag gewoon naar de moskee te komen.

Het bestuur zegt zich zorgen te maken over de provocaties van Pegida. ‘De situatie is dermate beladen en risicovol dat wij als moskee niet kunnen garanderen dat alles rustig verloopt. We willen dan ook de volledige verantwoordelijkheid daar leggen waar het hoort, namelijk bij de autoriteiten.’

As-Soenah is die moskee waar opgeroepen wordt tot de gewelddadige jihad, meisjesbesnijdenis, en in het verleden illegale sharia-huwelijken afgesloten zijn. Maar dat mag allemaal in Nederland van onze bezetters die massaal Collaboreren met Het Kwaad.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on As-Soenah moskee dreigt Pegida BBQ met geweld – We kunnen niet garanderen dat alles rustig verloopt

 1. Marie // juni 3, 2018 om 12:30 //

  Tot nu toe heeft die chantage altijd gewerkt. Ik zou als burgemeester tegen zo’n dreigdrammer heel duidelijk zijn. Wie zich aan intimidatie of agressie schuldig maakt komt dit keer voor een onaangename verrassing te staan. En geen details geven zodat ze zich kunnen voorbereiden, maar wel een massale troepenmacht paraat om elke poging hardhandig de kop in te drukken.
  Lafbekken kiezen altijd eieren voor hun geld, en geconfronteerd met onverzettelijkheid zullen ze luidkeels jammeren over hun slachtofferschap. Als er nog een paar uitzettingen volgen voor de hardleersen is het gedreig wel weer even verstomd. Maar ja, daar moet je een nuchtere bestuurder voor hebben, een realistisch OM, en politie die durft op te treden. Een combinatie van deze noodzakelijke omstandigheden zal nog wel een tijdje fictie blijven.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // juni 3, 2018 om 14:50 //

  Dat topambtenaren en politici geen moer aan zo een haatschuur doen, is het bekende probleem van moral hazard. De samenleving draait immers voor de kosten op, en die bestuurders niet.
  Dus dat gewelddadige zootje in die moskee kun je als bestuurder dus maar beter niks aan doen.

  Like

 3. Hoe moet ik dat vertalen, moral hazard?

  Like

 4. polderboy // juni 3, 2018 om 16:14 //

  BertG, 14:59
  Wiki:
  “Veranderingen in het gedrag van in casu bestuurders, omdat zij niet direct risico lopen voor hun daden.”
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Moral_hazard

  Moreel wangedrag: in casu doet bestuur niks, en vertoond moreel wangedrag, omdat ze de boel maar laen rotten. Ze lopen toch geen enkel risico op een kleinere bestuursbeloning. Weerstand bieden tegen de sharia haatschuren levert daarnaast voor bestuurders zelfs alleen maar het risico op, dat de jihadisten zich tegen de bestuurders keert.

  Moreel wangedrag van veel van die imam’s valt daar ook door te verklaren. Die kunnen de meest gore preken houden, en weten dat ze door het wettelijke stempel dat het een religie betreft, waar men God volgt, de meest verachtelijke preken kunnen houden.
  Een normaal mens zou meteen opgepakt worden, in de kerkers geflikkerd, of voor de veiligheid een stevige lobotomie moeten ondergaan.

  Like

 5. Fransdo // juni 3, 2018 om 19:57 //

  Goed reacties jongens vooral van Marie vind ik. Want inderdaad, nuchtere bestuurders, een realistisch OM, dappere politie en en een onverzettelijke rechterlijke macht. We weten allemaal dat die combinatie al langere tijd in Nederland niet meer bestaat. In Nederland berechten we tegenwoordig het slachtoffer die al 24-uursbescherming nodig heeft en pamperen we de daders.

  Like

 6. Republikein // juni 4, 2018 om 13:56 //

  Hazard, dat is toch een Vlaamse voetballer?

  Like

 7. Aan BertG, nog steeds geen antwoord op mijn vraag gekregen, jammer.

  Like

 8. Fransdo // juni 4, 2018 om 21:57 //

  Guardiaangel. Wat was je vraag ook al weer?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s