Nieuw

West-Europa wordt één gigantisch Molenbeek!

Europa gaat een hoge prijs betalen, omdat zij de islam op grote schaal heeft toegelaten op haar grondgebied. Moslims kwamen niet naar Europa om zich aan te passen, maar om Europa veranderen. Ze vinden dat Europa deel moet worden van de islamitische wereld. Zij eisen dat Europa zich aan de Sharia onderwerpt (70% van de moslims in Nederland acht de islamitische religieuze wetten belangrijker dan de Nederlandse grondwet)…

Het Westen snapt de mindset van de moslims niet. De nationaliteit van de moslim is zijn geloof. De moslim kan geen vaderland hebben, behalve dat waar de religie van Allah regeert. Je kunt bijvoorbeeld niet tegelijkertijd Nederlander én moslim zijn, omdat de Nederlandse regering geen islamitische regering is. Mohammed´s eigen leven moet voor moslims als voorbeeld dienen, de Koran vermeldt dit 91 keer… De Turk of Marokkaan die net binnenkomt, kan zich buiten de islamitische gemeenschap nergens mee identificeren. Ze gaan meteen naar de moskee voor een grondige hersenspoeling met alle negatieve informatie over de Nederlanders. Daar reciteren zij weer de Koran, met alle verboden om te integreren in onze maatschappij. Zij worden vanaf het begin gedesintegreerd…

The Balkans Chronicles >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on West-Europa wordt één gigantisch Molenbeek!

 1. antiislamnu // juni 3, 2018 om 11:48 //

  Kijk deze nog even ondertussen gaat volkert van de graaf een nieuw leven opbouwen in het buitenland het is toch niet te geloven allemaal pim vermoord wilders tweede partij van Nederland wordt buitengesloten en wij staan er bij en kijken er naar.
  Wat is dat toch met die Nederlanders ?

  Like

 2. Horatius // juni 4, 2018 om 10:13 //

  @antiislamnu,
  In Rotterdam valt de grootste partij Leefbaar Rotterdam ook buiten de boot gezien het cordon sanitaire wat nu in werking gaat treden. Net als in Amsterdam krijgt men daar een stadsbestuur met een dominante rol voor GroenLinks met haar openlijke sympathie voor open grenzen en de politieke, dus radicale islam.

  In Italië zijn ze nu wakker geschrokken maar hoe krijgen ze die honderdduizenden uitgeprocedeerde economische vluchtelingen (invasietroepen dus) daadwerkelijk het land uit?
  Een probleem waar men anderhalf jaar voor nodig schijnt te hebben om het een en ander in de praktijk te gaan brengen.

  Alleen met onorthodoxe middelen zal dit gaan lukken waarbij de Italiaanse kustwacht een cruciale rol zal moeten gaan spelen. Maar met een totaal andere opdracht dan voorheen toen ze de rol van pendeldienst moesten vervullen.

  Het zou inmiddels gaan om ca. 700.000 Afrikanen en moslims die in aanmerking zouden komen om hun koffers te pakken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s