Nieuw

Vrouw in Malmö buitenhuis grof verkracht  – Politie wil geen signalement geven: “We willen niet dat eventuele getuigen het ‘inkleuren'” 

Een 20-jarige vrouw in Malmö is in de nacht naar zaterdag grof verkracht door een voor haar onbekende man. De vrouw werd mishandeld en verkracht, schrijft de politie op haar website. Het jonge slachtoffer “voelt zich niet goed”, maar de politie zegt dat ze niet van plan is om een ​​signalement van de dader te geven.

Het was net voor 03:00 uur dat politie en ambulance werden gealarmeerd naar Ribersborg in Malmö.

Ter plaatse was een vrouw verkracht en mishandeld door een dader die haar onbekend is. De verkrachting werd buitenhuis begaan.

“De vrouw kreeg hulp van voorbijgangers die passeerden en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht”, schrijft de politie in haar incidentrapport.

“Ze voelt zich niet goed, maar ik weet niet precies welke verwondingen ze heeft”, zei Kim Hild, politiewoordvoerster, tegen SVT.

De politie weigert echter met een duidelijk signalement naar buiten te komen. Men wil niet meer zeggen dan dat het een eenzame crimineel was, omdat men eventuele getuigen “het plaatje niet wil laten inkleuren”. Tegelijkertijd vindt men het belangrijk dat eventuele observaties van het publiek bij de politie worden aangemeld.

De plaats van het delict werd afgesperd voor onderzoek en de politie heeft speciale zoekhonden gebruikt om mogelijke sporen te achterhalen.

De afsperring zal tot in de ochtend aanblijven en er is een technisch onderzoek aan de gang. Er is nog geen verdachte gearresteerd.

De gebeurtenis is geclassificeerd als grove verkrachting.

De politie in Östersund heeft eerder gewaarschuwd dat het dit jaar een verkrachtingszomer zal zijn. In verband met een verkrachtingspoging in de stad in mei, ging de politie van Östersund met een signalement naar buiten dat de vermoedelijke dader, onder andere, “donkerhuidig” was.

Bron:

http://www.friatider.se/kvinna-grovt-v-ldtagen-utomhus-i-malm-polisen-vi-g-r-inte-ut-med-signalement

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Vrouw in Malmö buitenhuis grof verkracht  – Politie wil geen signalement geven: “We willen niet dat eventuele getuigen het ‘inkleuren'” 

 1. polderboy // juni 2, 2018 om 20:05 //

  “De politie zegt dat ze niet van plan is om een ​​signalement van de dader te geven.”
  Het weigeren een signalement af te geven blokkeert de rechtsgang.
  In Nederland is blokkeren van de rechtsgang strafbaar in artikel 189 WvS.

  Buitengewoon ernstig is het wanneer politie en justitie in casu zelf de rechtsgang blokkeren!!
  Zo ernstig, dat artikel 189 daar geen antwoord op heeft.

  Liked by 1 persoon

 2. ieznogoedh // juni 3, 2018 om 16:15 //

  omdat men eventuele getuigen “het plaatje niet wil laten inkleuren

  Als ik het goed begrijp is het slachtoffer al “ingekleurd” door een cultuurverrijker/inkleurder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s