Nieuw

Treitervlogger Ismail Ilgun: ’Mijn excuses waren nep’

Ismail Ilgun maakte naam als treitervlogger, maar toen dat uit de hand liep, bood hij zijn excuses aan. Maar eigenlijk had hij helemaal geen spijt, zegt hij zaterdagavond tegen Het Parool.

„Ik ga heel eerlijk met je zijn, ik heb nergens spijt van. Al die keren dat ik in de media sorry zei, dat was allemaal nep”, vertelt Ismail Ilgun aan de krant. Zo haalt hij de excuses aan die hij maakte tegenover Jeroen Pauw in zijn talkshow. Volgens hem mogen zijn moeder en zijn broers, die hem dagelijks bellen om te vragen hoe het gaat, hem vertellen wat hij verkeerd doet. „Niet één of andere journalist. What the f*ck heeft die met mijn leven te maken?”.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Treitervlogger Ismail Ilgun: ’Mijn excuses waren nep’

 1. Arrogante zak. Gaat er zo maar vanuit dat die stomme kafirs in dat sorrie gedoe van ‘m trapten.

  Like

 2. Fransdo // juni 2, 2018 om 23:01 //

  Alle respect voor Fenixx en Fubar maar again: Wat is de nieuwswaarde hiervan?

  Er is geen hond in Nederland die die zogenaamde excuses van hem ooit serieus heeft genomen en nu ga jij vertellen dat hij die excuses niet meende?

  Volgende keer graag weer wat écht nieuws~~

  Like

 3. Grappig.

  Zat er net afgelopen nacht aan te denken om een poll op te zetten wat voor ‘nieuws’ er gewenst is.

  Kwam omdat ik langs een oud stukje flitste dat over een Israëlisch model ging, en er was toch echt maar een reden om dat stukje te plaatsen.

  We doen normaal geen ‘lekkere wijven, snelle auto’s en sport’, al heb ik wel ooit tweemaal live verslag gedaan van de Amstel Goldrace en Luik Bastenaken Luik. Ieder zo zijn hobby’s tenslotte.

  Daarbij vergeleken heeft dit nog wel nieuwswaarde. Het geeft een inkijkje in hoe makkelijk de mohammedaan liegt en hoe heel graag de gutmensch hem vervolgens wil geloven.

  Laatst had ik een Nepnieuws artikel geplaatst over een Dikke Duitser die seksueel misbruikt was door IS. Tsja, toen had ik net zitten zwoegen op iets zeer serieus.

  De boog kan niet altijd gespannen zijn.

  Liked by 2 people

 4. Scrutinizer // juni 3, 2018 om 00:02 //

  @Fubar
  “We doen normaal geen ‘lekkere wijven, snelle auto’s en sport’, al heb ik wel ooit tweemaal live verslag gedaan van de Amstel Goldrace en Luik Bastenaken Luik. Ieder zo zijn hobby’s tenslotte. ”

  Nou onlangs schreef iemand een heel stuk over paardensport zonder dat er een connectie was met dat die op halal wijze geslacht moesten worden of zo.

  Sportnieuws kan ik missen als kiespijn maar wat lekkere wijven betreft, daar mag je graag over berichten, zeker als het begeleid wordt van inspirerende plaatjes 😛

  Oh en aangezien we niet discrimineren mogen er uiteraard ook mooie Arabische tussenzitten zoals Brigitte Gabriel. Ook Ayaan Hirsi Ali mag graag mijn scherm opleuken…

  Liked by 1 persoon

 5. We zijn hier een door iedereen gerespecteerd fatsoenlijk blog en plempen geen vieze plaatjes neer. Iedereen die mij een beetje kent weet dat het geheel tegen mijn principes ingaat om vrouwen in kwetsbare posities te publiceren.

  Liked by 2 people

 6. Fransdo // juni 3, 2018 om 00:42 //

  @Fubar, Ik vind je werelds met je inzendingen maar ik wilde even mijn punt maken door te zeggen wat ik wilde zeggen. Jij maakt ook je punt door te zeggen dat je slechts wilde aangeven hoe makkelijk de Mohammedaan liegt.
  Maar nu maakt ik nog even een laatste punt. Ik zie Ismail niet als een fanatieke moslim die Takiyya pleegt maar als een vervelend joch die van zijn ouders een onjuiste opvoeding heeft gehad en daardoor is mislukt. En dat echte moslims doorlopend Takiyya plegen als ze dat nodig vinden is eigenlijk ook een beetje non-nieuws.

  Maar, alle waardering voor je inzendingen!!!!!

  Like

 7. ieznogoedh // juni 3, 2018 om 06:50 //

  Toon mij een mislim die niet liegt als hij sorry zegt, en ik toon u een biljet van $ 1.000.000,=

  Liked by 1 persoon

 8. Ik ben al blij dat ik hier niets tegen kom over rapper sjors of boef en meer van die onzin.
  En meer van die gasten die je aantreft in bladen als Story, Privé, Weekend.
  De sensatie beluste huisvrouwen nieuwtjes dus.

  Oh wacht, dat is hier ook al een keer langs gekomen.

  Liked by 1 persoon

 9. De zwangere koe Penka liep weg van haar kudde bij het Bulgaarse dorp Kopilovtsi en liep grazend de Servische grens over. Dat gaat Penka met de dood bekopen: vee mag niet zomaar de EU uit. Bulgarije zit in de EU, Servie niet. Dat is dus een overtreding van de vee-regels en daarop staat de doodstraf voor koeien.
  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/809539/zwangere-koe-moet-dood-omdat-ze-de-eu-uit-wandelde.html

  Liked by 1 persoon

 10. Maar natuurlijk jongetje, alsof we dat niet wisten, want eens een loser….altijd een loser.

  Like

 11. Willem // juni 3, 2018 om 15:56 //

  Taqiyya zit bij deze mensen in de genen, net als het lage IQ door inteelt. Vanaf kleutertijd is de koran er met de paplepel ingestopt, jij bent een moslim en moslims zijn de beste mensen en de rest zijn de ongelovige heidenen, christen en joden en die mag je bestelen, beliegen, slaan , verkrachten en doden en dat doet jij dan niet ,nee, het is allah die dat doet dus jij bent altijd onschuldig, sterker nog je zal door allah beloond worden. Dit krijg je er nooit meer uit. Geef hem nog een paar jaar dan radicaliseert hij.

  Like

 12. @BertG.

  Zelfs Angelina Jolie is hier al een keer langsgekomen 😛

  https://fenixx.org/2016/03/16/angelina-jolie-is-dom-en-gevaarlijk/

  Like

 13. *Nu even broeden op een stukje over Jolanthe Cabau van Kasbergen ….

  Like

 14. En de gestoomde vagijn van Actrice Gwyneth Paltrow is ook al eens langsgekomen 😬

  https://fenixx.org/2016/08/02/bummer-vanavond-geen-gestoomde-vagijn-op-het-menu/

  Liked by 1 persoon

 15. Over Jolanthe kwam ik gisteren iets tegen in de telegraaf.
  Dat er foto’s waren van haar in een doorzichtige BH.
  Hebben jullie toch mooi even gemist als item.
  Misschien kan je het nog terug vinden, je zal het toch maar gemist hebben.

  Like

 16. Fransdo // juni 3, 2018 om 19:48 //

  Ik haak nu af hier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s